СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 676
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 655
Триша, бързо възстановяване на детето!:hearts:

# 2 656
Триш, дано всичко лошо е вече зад гърба ви.
Предстои още една - същата операция, но на другия крак, мислим тя да е началото на септември. Само треперя да не обявят пак ИП и да затворят болниците отново. Хубавото този път беше, че не беше с пълна упойка, а с местна, съответно нямаше тези проблеми като преди. Дано и на следващата пак да е така.
gadamer, синът ми е със заболяване на костите и за да няма трайни увреждания като възрастен, се налагат операции от време на време, тази му беше деветата, първата беше като стана на 5. Герой ми е той, вече почти мъжки приема нещата.

# 2 657
  • гр.София
Триша,много се радвам, че се появи. Успешно възстановяване!

ЧРД и на clevermary и малкото на Грийн ! Само хубави неща да ви се случват!

# 2 658
  • София
Ех, Триша, герой е наистина той! ❤️
Бързо възстановяване желая!

# 2 659
  • София
[quote authorв=Nata link=topic=1235401.msg41092323#msg41092323 date=1595173384]
Мама МОНИ, и вие ли сте приети в 133то с френски на първо класиране?
[/quote]
Да. 133 -то му е второто желание след ФЕГ. Той искаше да учи френски и според моите проучвания,  а и като местоположение. 133то най ни допадна. Изобщо не го притеснява руския. За него това е възможност ако му допадне да научи трети език разбира се с курсове. Затова и категорично ми отказана първо желание да пише паралелката ФЕ/АЕ и затова на първо място във ФЕГ писа ФЕ/ИЕ. Първо мислеше да бъде ФЕ/НЕ, но после реши да е испански, защото е учил италиански и ще му е по-лесно и има шанс да се справя и с испански, и с италиански.  Въобще плановете саму големи, но като си знам дЕтето може само с планове да си остане😄

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 18:59 от мама МОНИ

# 2 660
  • София
Ех, Триша, герой, мъж! Бързо възстановяване и генерално оздравяване! Прогнозите какви са?

# 2 661
Maria77, с този бал съм сигурна, че ще влезнете в 1АЕГ, утре чакам да се похвалите....
О, нещо има грешка. Моето дете е с бал 498 и е приета по първо желание във фег.
Аз тук се вълнувам за 1 аег заради много близка моя приятелка, която май подведох, че на второ класиране в 1 аег ще се влиза с бал 447 и ще се гръмна ако заради мен пострада детенцето.

# 2 662
Мария, стискам палци за детето!
Никакви употреба на огнистрелни оръжия, моля!
Знаеш ли на колко много хора си помогнала с информация, съвети и още нещо❤

# 2 663
Триша, браво на детенце и на теб! Голям герой е той, ама и ти си си герой, да знаеш!
Вие какво решихте за гимназия, че нещо те изпуснах?

Бисе, Heart

# 2 664
  • Отвъд алеята зад шкафа
Триш, не знаех! Всичко да мине бързо!

Мария, с този бал ще успее детето!

Много ми харесва в холандската система, че позволява преминаване от една степен в друга, когато детето си промени интересите поради "възрастова несигурност и неориентираност".

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 19:04 от gadamer

# 2 665
  • София
Но, Мария, ти няма как да си подвела никого просто с прогноза. Винаги съществува понятието "статистическа грешка". А хората сами са си подредили желанията предполагам и сега чакат придвижване нагоре.

# 2 666
  • София
Весел празник на всички рожденици!

Да идва вече утре, че нищо не ми се прави като ми е зает акъла с класирането - нито работа, нито готвене, нито чистене. Детето е  шапка на тояга- била готова за всякакви сценарии. 🙄

# 2 667
  • София
Триша радвам се, че се появи. Наистина е герой детето, но и ти. Представям си какво ти е. Бързо възстановяване му желая.

# 2 668
Т
Скрит текст:
ук давам линк към системата на образование в Холандия:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Education_in_the_Netherlands

От приятели там знам, че хората предпочитат общински международни училища с IB диплома, защото тя отваря възможности за повече университети извън Холандия, докато HAVO +HBO и VWO ги вкарва в холандската система за висше образование.

Скрит текст:
Триш, изпуснала съм, какво е станало?

Дидиа, честито и на теб!

П.П Днес вървя със забавяне в темата:)
Нали говорим за българчета да учат уни в Холандия, не за холандчета или българчета-резиденти в Холандия, които учат гимназия там? Къде в България има общински (тоест, безплатни) училища с АйБи диплома? Има в една-две частни гимназии (Златарски и още едно май), а в АК програмата АйБи е три пъти по скъпа от МОН-ската, а и не съм сигурна, че изобщо е отворена за българчета (имаше обсъждане на въпроса в темата за АК).

Между другото, не оставайте с впечатление, че това е трудно, има един-два университета и специалности, за които е трудно (дори за холандчета), но като цяло е съвсем достъпно и има хиляди българчета, които учат  там в момента.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 19:13 от Анонимен

# 2 669
Вие какво решихте за гимназия, че нещо те изпуснах?
Още миналата седмица финално решихме да си остане в сегашното училище, даже мислех в петък да отида и да го запиша. Но добре, че не отидох, защото в болницата проумя, че няма смисъл да почва английския от азбуката и сам реши да бъде с немски Simple Smile Той решението си го беше взел, но баща му първо напъваше да е в СМГ, после в АК, накрая двамата го убедихме, че изборът трябва да е на ученика Simple Smile

П.П. Мерси, момичета, много сте мили! Аз ви следях от болницата и се вълнувах с вас на първо класиране, но от телефон не обичам да пиша, че трудно целя буквите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт