СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 575
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 345
Предните години кога е излизала статистиката за София? Същия ден или?

# 346
Днес може ли да се ходи последно? Или зависи от училището

НПМГ стартират записването днес от 13:30.

# 347
  • София, Лагера
Освен споделената радост, постове от вида " приети сме еди къде си" , не носят никаква информация. Напишете бал, пол. Докато няма статистика ще е полезно.
Момче, 91 НЕГ, бал 471. Според мен влиза "на косъм" с този бал.

# 348
  • София
Звъннете в училището. За II АЕГ записването е от утре.

# 349
Звъня, но не вдигат, явно и там е от утре

# 350
  • На морето!
За протокола- момиче, Бургас приета в ППМГ с бал 484,5. За нея кандидатстването приключи с първо желание.
Следващата година пак сме на пангара, този път ще целим НЕГ с момче.

Успех на всички дечица, които продължават към второ!

# 351
Най-накрая оправиха текста и достъпът отново е безпроблемен.

# 352
  • Бургас
Честито на всички щастливо класирани, където искат!
Големи емоции са. Simple Smile
Ние сме доволни горе-долу, но ще се бутаме и на второ класиране, за по-желан втори език.
Къде се очаква да излезе статистиката?
Fifiana, вие , ако не бъркам, сте от Бургас. Ето статистиките по паралелки:
https://0201.nccdn.net/1_2/000/000/17a/57d/min_max_bal_i_klasirane.pdf

И по училища:
https://0201.nccdn.net/4_2/000/000/06b/a1b/min_max_bal_i_klasira … po_uchilishta.pdf

# 353
  • Пловдив
Момче в АЕГ Пловдив по 1 желание. Ние приключихме😉 Успех на всички! 🤗
Heart Юпиииииии чакам си черпнята Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ани, определено  ще почерпя 🍸🥂🤗

# 354
И моята девойка в 18то, ФЕ с ИЕ. Ще чакаме второ класиране, но май заформяме паралелката тук.

# 355
Приета е на първо моята, но за друго дете да питам, пази ли се мястото сега? Може ли да се рискува за второ?

# 356
Момичета, а за София статистика къде ще излезе? Благодаря ви.

# 357
Ей ме на и мен тук. Не съм чела назад и не знам кой къде е приет, но честито на всички успели на първо класиране и късмет на тези, продължаващи с второ.
Митко е приет по второто си желание след ФЕГ – 133 СУ, френски и руски. Ще участваме и на второ като чакам с нетърпение да видя колко е минималния бал на момчетата и има ли шанс. Така или иначе съм доволна и той, и аз и дори и да не стане във ФЕГ, 133-то много ми допада, а и имам добри отзиви за френската паралелка там. Поуспокоих се поне на този етап!
С какъв бал сте?

# 358
  • София
Ей ме на и мен тук. Не съм чела назад и не знам кой къде е приет, но честито на всички успели на първо класиране и късмет на тези, продължаващи с второ.
Митко е приет по второто си желание след ФЕГ – 133 СУ, френски и руски. Ще участваме и на второ като чакам с нетърпение да видя колко е минималния бал на момчетата и има ли шанс. Така или иначе съм доволна и той, и аз и дори и да не стане във ФЕГ, 133-то много ми допада, а и имам добри отзиви за френската паралелка там. Поуспокоих се поне на този етап!

И моя младеж е приет в 133 СУ - френски с руски, ние ще се записваме Simple Smile

# 359
  • у дома
Приет е на 1 желание,ама аз това си го знаех...
Много ви се радвам на тези във 9ФЕГ,особено на тези в паралелката ФЕ+АЕ-както се казва събрахте се-каго чета я почти запълнихте по форумски...
Helene-с такава компания умни и съзнателни деца не бих мръднала от тази паралелка!
Късмет и успех на всички,които продължават!
Приета е на първо моята, но за друго дете да питам, пази ли се мястото сега? Може ли да се рискува за второ?
Пази се в смисъла,че ако не се придвижи напред се записва там,където е било прието-придвижи ли се на по предно място трябва да се запише на него.

Общи условия

Активация на акаунт