СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 645
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Аз тази сутрин се събудих с изгрева, морето беше като тепсия, поплувах малко на тишина, настроих чакрите на режим "спокойствие" и сега пия кафе. Пожелавам успех на всички!

# 76
  • ГО
На кръгъл час ли го пускат или както дойде?

# 77
  • София
Направих си кафе, заредих и пуканките. Може да пускате класирането! Simple Smile

# 78
Добро утро! И аз сънувах класирания...

# 79
Погледнах фб страницата на сутрешния блок на бнт. Не е обявена ни Ваня, ни Таня.
На фб страниците на бтв и нова няма анонси какво ще има в сутрешните блокове.

# 80
При нас колоната бал е попълнена...
Ако посоченият бал е точно колкото има детето и не е класирано на първо, има ли шанс за изместване по-нагоре ?

п.п.Учудва ме, че бала за МГ е по-нисък от този в Електротехникума?

Резултат по БЕЛ на детенце е по-висок затова.
МГ умножава по 3 мат НВО.
Ако сте от Бургас, където въпросният твхникум умножава по 3 БЕЛ, разликата е още по-драстична.

# 81
  • Пловдив
При нас колоната бал е попълнена...
Ако посоченият бал е точно колкото има детето и не е класирано на първо, има ли шанс за изместване по-нагоре ?

п.п.Учудва ме, че бала за МГ е по-нисък от този в Електротехникума?

Резултат по БЕЛ на детенце е по-висок затова.
МГ умножава по 3 мат НВО.
Ако сте от Бургас, където въпросният твхникум умножава по 3 БЕЛ, разликата е още по драстична.
Благодаря!

# 82
  • София, Лагера
Добро утро, момичета! Успех на всочки ви! Каквото и да стане, за добро да бъде! Nature Sun With Face

Благодаря ви, момичета! На мен лично ми звучеше логочно подаването на документите да започне непосредствено след излизане на резултатите. И без това сроковете са кратки, представям си какви опашки ще се образуват.
Пък и надали обявяването на класирането ще свари неподготвени училищата...
                Миналата година опашки нямаше,защото за всяка паралелка си имаше списък с децата и отделни преподаватели.Така при 7 паралелки си имаше 7 комисии по записването /ако мога така да ги нарека/ и 26 деца за записване или за кандидатстване за 2-ро - за 3 дни си е нищо и половина ,седиш и чакаш някой да дойде.Не си мислете,че всички хукват веднага. Yum
Hushed Означава ли това, че вече децата са окончателно разпределени по пралелки? Или в която стая вляза, може в тази паралелка ще бъде записано детето?

# 83
  • софия
Погледнах фб страницата на сутрешния блок на бнт. Не е обявена ни Ваня, ни Таня.
На фб страниците на бтв и нова няма анонси какво ще има в сутрешните блокове.
Да, никъде не са обявени и няма да има време да се появят.
Скрит текст:
Силно морално съм ангажирана със ставащото в момента и следя, нервейки се, сутрешните блокове. Simple Smile

Ноеми, всяко училище има различна организация по записването.

# 84
  • София
Добро утро !
Привет от един нов участник !
Желая успех на всички деца и родители !
Дано в тези нелеки времена намерим начин да си бъдем полезни един на друг. Нека най-голямата полза бъде за децата ни.

# 85
Добро утро и късмет !
За НПМГ инфото за записване ( Ники и Кати , green_dawn)
Скрит текст:

# 86
Ама наистина се оливат с това копче! Не е трудно да се предположи колко родители чакат, а като чета, и доста от децата. Няма как и досега да не са сортирани баловете по паралелки. Та това може да стане и с елементарна екселска таблица. Синеочка, черноочка, аман от егоцентрици.

# 87
  • София
Ноеми, това не важи за 91 НЕГ. Там не приемат по паралелки. После ще ги разпределят.

# 88
  • София, Лагера
Ноеми, това не важи за 91 НЕГ. Там не приемат по паралелки. После ще ги разпределят.
О, отдъхнах си! Много ти благодаря!

П.п. Първо да видим дали ще се доберем на първо до НЕГ, че с тези балове... по прогноза ни стига, ама да го видим черно на бяло.

# 89
  • София
Успех на всички и спокоен ден!
Маникюристката ми не може да ме вмъкне „посмъртно“ до 22ри…. Започвам да съжалявам, че не сме писали фризьорския.

Общи условия

Активация на акаунт