СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 641
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от мен! Успех на всички деца днес!

# 61
  • софия
Няма още нищо, дори таб "Класиране".
                     Таб "Класиране" се появява в момента,когато вече е излязъл резултатът! Yum Нали това чакаме всички!

Точно това имах предвид и мисля, че всички, които следим, разбраха това.

# 62
По бнт сега тече реклама на фризьорското...
И аз я чух, не знаех, че има паралелка "съдебна администрация"Simple Smile

# 63
  • София
В сайта на НПМГ срокът за записване е "от момента на излизане на класирането до 16 юли".
Къде е това съобщение, че аз не намерих график за записване, а само видях какво трябва да се носи?

# 64
Успех на всички седмокласничетата днес и търпение на майките!🍀

# 65
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Меркурий и всички звезди наредиха ли се
🤣 Наредиха се - още през нощта..До 3 ч съм ги гледала, че наборът с тумба тийнове вместо в хотела да чакат изгрева и да отидат само да го видят, бяха решили да стоят на плажа..та докато ги завърна 🤣🤣🤣, звездите броих 🤣🤣🤣

# 66
Сигурно ли е,че очакваме "синеочка" да излезе в ефира и едва тогава да се появи класирането?

# 67
  • Пловдив
При нас колоната бал е попълнена...
Ако посоченият бал е точно колкото има детето и не е класирано на първо, има ли шанс за изместване по-нагоре ?

п.п.Учудва ме, че бала за МГ е по-нисък от този в Електротехникума?

# 68
  • Бургас
Момичета, този форум няма ли настройка за аудио, че аз докато стигна до работа с поглед впит в екрана на телефона (от страх да не изпусна момента) я ще се спъна и пребия, я ще ме отнесе някой велосипедист? Scream

# 69
  • софия
Сигурно ли е,че очакваме "синеочка" да излезе в ефира и едва тогава да се появи класирането?
Това повелява традицията, но при настоящата обстановка не съм убедена, че може да бъде спазена. И без това тази година не е като никоя друга.

# 70
  • София
Момичета, този форум няма ли настройка за аудио, че аз докато стигна до работа с поглед впит в екрана на телефона (от страх да не изпусна момента) я ще се спъна и пребия, я ще ме отнесе някой велосипедист? Scream
🤣🤣🤣🤣🤣

# 71
Прекалено много новини има, даже се бях замислила че Фандъкова никаква я няма, та синеочка ли...

# 72
  • София
В сайта на НПМГ срокът за записване е "от момента на излизане на класирането до 16 юли".
Къде е това съобщение, че аз не намерих график за записване, а само видях какво трябва да се носи?
В прием май го гледах. Ще потърся линк.

# 73
При нас колоната бал е попълнена...
Ако посоченият бал е точно колкото има детето и не е класирано на първо, има ли шанс за изместване по-нагоре ?

п.п.Учудва ме, че бала за МГ е по-нисък от този в Електротехникума?

Вече го дъвкахме този въпрос. Вие вероятно гледате колоната с балообразуване на Вашето дете. Класирането още не е излязло и няма как да знаете какъв е балът на останалите кандидати.

# 74
  • София
Добро утро!
Късмет на децата и спокойствие за родителите 😀
Ретроградният Меркурий свърши 😉

Общи условия

Активация на акаунт