СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 324
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 810
мама Мони, пиша последно по темата и спирам. Много сериозен принос за решението има и баща му . Той смята, че  е абсолютно ненужно да е точно във френската, за да научи френски и испански. Смята, че това би било напън за място, което по принцип не му отива, защото това си е елитно училище за амбициозни и многоспектърни деца, пък нашето не е такова. А и детето каза, че не иска всичко да е сложно, иска вече да се приключва.  И мисля, че са прави...
Но съм готова за всякакви срещи със съдържание, подобно на това от шкафа:smile:

# 811
  • София
Здравейте, да се запиша и аз. Девойката е приета в НфСГ икономика и мениджмънт с ФЕ. Не е първо желание, но май си го хареса и може би ще се запише. Жалко, че не успях да открия актуални мнения за НФСГ. Успех на всички... Вижда му се края!

# 812
  • София
Само едно ще кажа, Аманда:
Изключително трудно е, да не кажа невъзможно, да се предвиди кое училище ще пасне на всяко конкретно дете.
И аз съм се увъртяла в леко чудене, че все пак сме писали Първа преди Втора АЕГ, и ще си изчакаме второ класиране.
Никой няма гаранции за нищо на този етап.

# 813
# 814
  • София
Gabuna, за АЕ паралелките има шанс, още повече за 0,25 точки. Успех!
Zazu, със същите сме - мат 100 и БЕЛ 92,5.
Младежът е с математика 99 и БЕЛ 95.5. Успех! С 25 стотни всякак ще падне според мен.

# 815
Здравейте, ние сме приети в 73 СУ с НЕ/ФE /момиче/. Оттук някой друг приет там има ли? Simple Smile

Няма ли да участвате във второ класиране?

# 816
Записването е без детето,нали?

# 817
  • София
.... Смята, че това би било напън за място, което по принцип не му отива, защото това си е елитно училище за амбициозни и многоспектърни деца, пък нашето не е такова.

А, какво е? Детето? Стана ми любопитно.

# 818
Здравейте, ние сме приети в 73 СУ с НЕ/ФE /момиче/. Оттук някой друг приет там има ли? Simple Smile

Няма ли да участвате във второ класиране?

Не, понеже ни е първо желание. Simple Smile

# 819
Azzy, ами не е математик със сигурност:), ако има някакви полюси в широкоспектърното, то не стои с радост от едната страна.
п.п осъзнавам, че звучи малко налудничаво как трябва да е математик за ФЕГ, но пък ако трябват 90 т. минимум по БЕЛ за СМГ, то за всички елитни гимназии схемата трябва да е същата.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:09 от Amanda.D

# 820
  • София
Аз днес цял ден на работа и след всички терзания вече съм в хармония със себе си и избора на девойката.Щом тя е доволна,защо и аз да не приема избора й.Постарах се да проуча днес малко  мнения за училището.Вече го гледам с други очи.И определено са хубави.Мисля че прекалено много надежди слагаме на някои свои желания.И обременявайки се с  това идеализираме донякъде и пропускаме хубавото в другите възможности около нас.
Дано децата са доволни и щастливи и през следващите 5 години.Това ми стига.

# 821
  • София
Я!!!
Azzy! 😊

# 822
Записването е без детето,нали?

С ДЕТЕТО, то се подписва + си пише имейла

# 823
  • София
Може и без!Има инструкции от РИО.
Аманда, ще се присламчим към франкофонските срещи.То е ясно.Младежите кога ще запознаваме не разбрах

# 824
  • София

Kissing Heart

Аманда,  френската гимназия не е за математици. Математическите гимназии са други. Надявам се вашето дете да не ви повярва особено, когато му обяснявате, че мястото му не е в елитните гимназии и, че не му достига широта на мирогледа, нищо, че му е достигнало, за да има бал, явно достатъчен за елитно училище.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:07 от Azzy

Общи условия

Активация на акаунт