СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 324
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 795
Честно да си призная,  като чета  какви съвестни девойки и младежи са приети във ФЕГ, направо и малко ме е срам да се борим за това училище. Не ми се струва редно.

# 796
  • София
Аз как се подредих последната вечер в Португалия с едно порто. Добре, че дЯцата си бяха легнали, че щях да стана за резил Simple Smile

# 797
  • София
Леле, колко много обичам Порто! 😍

# 798
Мария, дали ти се промениха прогнозите за второ класиране след излязлата статистика
Ми не съм си играла. За СМГ особено с АЕ категорично ще ми е грешна, но няма и как да я прогнозирам. За 1 АЕГ днес гледах, че м.г. са се отказали около 90 момичета, което води до по-висок дори от моя прогнозен бал и се шашнах. Сега ми се ще да се откажат поне 105 момичета, за да падне бала толкоз, че да влезе едно слънце.

Как се разбира колко деца са се отказали от дедена паралелка?

Ние ще се записваме вероятно на 16-ти, утре сигурно ще има опашки навсякъде.
То не от дадена паралелка, ами балът на първо класиране м.г. е бил 442,5 и на второ пада до 436. Което са около 90 момичета разлика (това от статистиката бел+мат).

# 799
Няма да се даваш,  Green!
Едно Порто не мож '  да  ти се опре:-)

# 800
  • София
Да се отчета и аз - ще сме комкуренти на сина на Zazu, СМГ АЕ -492.5 второ желание. Утре ще подавам за второ и дано ни вемат и двете деца - не ми се ще да учи АЕ ПАК. Повече ми харесваше НПМГ НЕ, ама госпожицата отсече, че е навита и АЕ да учи, ама да е в СМГ.
Честито на всички прието на първо и решили да приключат с одисеята! Попътен вятър и успех на децата в новите училища, а с останалите, ще се подкрепяме още!
Сега си взех един сладолед за успокоение на нервите. Цяла сутрин се опитвам да ви прочета и нямате настигане! Ама и аз днес бях "телефонистка", та почти нищо не успях да свърша.

# 801
  • София
Изгубила съм тренинг...

# 802
Здравейте, ние сме приети в 73 СУ с НЕ/ФE /момиче/. Оттук някой друг приет там има ли? Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 20:53 от Анонимен

# 803
Моята дъщеря е на второ желание в Испанската с английски, 479 бал. Първо желание и е СМГ с английски - 487.5 (на 0.25 от влизане). Но сега сме в голяма чуденка, дали да ходим на второ и дали все пак не предпочита Испанската. Май е голям шанса да мръдне бала с 0.25 на второ за СМГ?

# 804
Здравейте, ние сме приети в 73 СУ с НЕ/Фе /момиче/. Оттук някой друг приет там има ли? Simple Smile
За сега ние - момче. Ако не минем напред на 2-ро (ако участваме изобщо) ще сме в един клас на есен.😊

# 805
  • Варна
Здравейте, може ли да помоля за линк към статистиката максимален, минимален бал във Варна. И ние ще сме в чуденка дали да се записваме или да бягаме към второ класиране и ще ми е важно да я погледна, но не я откривам на сайта на варненското руо. Може би не търся на правилното място Simple Smile Ще ви бъда благодарна - майки от Варна ...
Тук: http://ruo-varna.bg/images/files/2020/1_vo.pdf

# 806
  • София
Привет,
Честито на децата, които сбъднаха желанията си,
успех на тези, които ще чакат !

Включвам се в най-многобройната група с момче - ФЕГ, ФЕ + АЕ.

# 807
  • София
Истината е, че шкафа първа си ги заплю Доди ама за всички има. Стон и теб ще те оправим само кажи какво пиеш. А за родителските следсрещи във ФЕГ съм чувала и чела. Обаче аз предлагам дори и да не стане на второ (пу пу пепел ми на клавиатурата) да ги направим франкофонски. Така и аз, и. Аманда, и ssani ще идваме:)  Аманда сериозно защо не участвате на второ. Нали то вие преди 31 и 22 и ако имате бал за него и за другите две ще влезнете в него.
И чакайте да ви разсмея - казвам на ММ (нали така беше), че много мами му се точат на шкафа с алкохола и той вика "е как ще пият" и аз много сериозно отговарям, че ще ми дадете адресите си и аз ще ви пращам по пощата. Леле ако знаете колко жално попригледа този ми ти човек. Той трупал ли трупал, а жена му с лека ръка обещава. Накрая само заключи, че не правителството,  а ние сме мафия😄Викам си, чеако ние вземем властта ще я оправим тази държава. За всяко министерско кресло си имаме кандидати, а Дидева викам направо да е президент 😄

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 21:13 от мама МОНИ

# 808
  • София
Да се отчета и аз - ще сме комкуренти на сина на Zazu, СМГ АЕ -492.5 второ желание. Утре ще подавам за второ и дано ни вемат и двете деца - не ми се ще да учи АЕ ПАК. Повече ми харесваше НПМГ НЕ, ама госпожицата отсече, че е навита и АЕ да учи, ама да е в СМГ.
Честито на всички прието на първо и решили да приключат с одисеята! Попътен вятър и успех на децата в новите училища, а с останалите, ще се подкрепяме още!
Сега си взех един сладолед за успокоение на нервите. Цяла сутрин се опитвам да ви прочета и нямате настигане! Ама и аз днес бях "телефонистка", та почти нищо не успях да свърша.
С какви точки сте от НВО?
Той още не е измислил дали ще чака второ Blush .

# 809
  • София
Gabuna, за АЕ паралелките има шанс, още повече за 0,25 точки. Успех!
Zazu, със същите сме - мат 100 и БЕЛ 92,5.

Общи условия

Активация на акаунт