СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 324
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, има ли прогноза с колко ще падне балът за НПМГ - МАТ/НЕ?

# 781
  • sofia
Предимно ви чета и сте ми много, много полезни Simple Smile
Дъщеря ми е приета по първо желание в 1АЕГ с немски Simple Smile
Това е и моето училище
Вече го поливаме Wink
Сигурно е от малцината, които в годините досега заложиха на немски език и познанията й по английски са мнооооого базови, та ще го почне почти от нулата
… вече се готви за мажоретка Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е единствената и ние сме подобен случай, само че с мааалко повечко немски Stuck Out Tongue Winking EyeSmirk

# 782
Мария, дали ти се промениха прогнозите за второ класиране след излязлата статистика

# 783
  • София

Според мен до 462 за тази паралелка, не очаквам да падне по-долу. От споделеното до тук много деца за писали точно тази паралелка на първо място.

# 784
ssani, към 9.00- 9.30.  Ще се постараем възможно по-рано, защото после имам работен ангажимент. Аз съм червенокоса и с тен като от два месеца на море, ще бъда с един леко дългокос рус младеж.

# 785

Според мен до 462 за тази паралелка, не очаквам да падне по-долу. От споделеното до тук много деца за писали точно тази паралелка на първо място.

Благодаря, голямо чудене имаме. Девойката е приета в 1 АЕГ - АЕ/ФЕ, сега се чуди дали да запише или да чака за второ класиране за паралелката АЕ/НЕ. Притеснява се да не мръдне по-нагоре в желанията си, а там е избрала НПМГ - МАТ/НЕ, 73 СОУ - НЕ/РУ.
Балът й е 455.
Според мен е възможно да я приемат на 2 - ро в 73 - то, НЕ/РУ.

# 786
Мария, дали ти се промениха прогнозите за второ класиране след излязлата статистика
Ми не съм си играла. За СМГ особено с АЕ категорично ще ми е грешна, но няма и как да я прогнозирам. За 1 АЕГ днес гледах, че м.г. са се отказали около 90 момичета, което води до по-висок дори от моя прогнозен бал и се шашнах. Сега ми се ще да се откажат поне 105 момичета, за да падне бала толкоз, че да влезе едно слънце.

# 787
Ми не съм си играла. За СМГ особено с АЕ категорично ще ми е грешна, но няма и как да я прогнозирам. За 1 АЕГ днес гледах, че м.г. са се отказали около 90 момичета, което води до по-висок дори от моя прогнозен бал и се шашнах. Сега ми се ще да се откажат поне 105 момичета, за да падне бала толкоз, че да влезе едно слънце.

Как се разбира колко деца са се отказали от дедена паралелка?

Ние ще се записваме вероятно на 16-ти, утре сигурно ще има опашки навсякъде.

# 788
  • София
Направо не е истина  - последното прието момче във ФЕГ френски/испански е с бал 407 колкото е и на моя! Явно се е стигнало до взимане под внимание на допълнителните критерии при равни балове. Надявам се на второ да мръдне напред!

Шегуваш ли се? Joy
Слънчева, хич даже. Това дори и аз не очаквах😄 На моя като му казах не повярва, ама аз бях принтирала всичко и му показах. И настана гробно мълчание.

# 789
  • София
Е аз бях предвидила възможността за подобен сценарий, та тропнах по масата, че след като в пети и шести клас е завършила с шест по всичко, ще го направи и в седми клас.
До последно висеше физиката, но детето успешно я пребори.

# 790
Мама Мони, споко. На второ сте вътре. И младежът после може да те пита какво си се запритеснявала и да каже, че всичко е изчислено и под контрол.

# 791
  • София
Мама Мони, значи сте си вътре, от всякъде!
Сега е моментът, да кажеш на кой е обещан шкафа! Joy
Ще го споделя с всички, които обещаят да пият, ама да се знае!
maria77, теб специално ще те накарам да започнеш да пиеш по едно малко, вместо хапчета! Grinning

# 792
  • София
Да ви кажа, че мадам Богданова, дето викате, че не е в час не иска служебна бележка. Но г-н Тонев иска (и издава). Та изобщо слуховете за недостатъци на директорката на фег явно са силно преувеличени. А и ние вече и обявена РС си имаме. Изобщо кеф за моята душа: информацията струи Simple Smile
Тя ако чете тука и смее ли да не пази поведение като знае какви хали й предстои да приеме (визирам майките, не децата).

# 793
  • София
Мене малко ме е яд за ФЕГ. Щяхме да ходим заедно на РС и щеше да е купон.
Но девойката рече английски. 😊

# 794
Я, припомнете съдържанието на шкафа за неалкохолиците. Някои неща все пак ги пия.
За тази вечер съм си приготвила едно каберне, да отпразнуваме началото на гимназиалния етап. Ама виновникът хайманосва някъде с колелото, малкият на лагер във Варна, баща им някъде по задачи и сега какво, трябва да си пия сама виното.

Общи условия

Активация на акаунт