СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 209
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 990
Факт е, че има и спортисти и амбициозни родители и желаещи в София и т.н. Но някакси лутането НГДЕК-НПМГ-Испанската-СМГ..... Добре, че не е престижно в спортните и механотехникума, че горките деца....

# 991
  • София
Някаква идея кога се променя статусът на "записал се"?

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 12:04 от Klemy

# 992
Нашето бивше гадже, златно момиче, също е във ФЕГ. Еми блазе им, и браво на мадам Богданова, че хем е в страни от някои моди и апетити, хем ще обере страхотни деца! Па нека е стара сграда!

# 993
Някаква идея кога се променя стаусът на "записал се"?

аз подадох в 9 и 30 днес и още няма промяна.
Иначе нямаше никакви опашки и струпване на хора.

# 994
  • София
Някаква идея кога се променя статусът на "записал се"?
На следващия ден

# 995
  • София
Да, и при нас е такова положението...Баткото му стигна за Испанската и то само преди 2 години....а тя сега и във Фринската не знам ще влезне ли...А в Испанската в класа на баткото има момичета влезнали на второ класиране с 425....а ние с 440 почти не можем никъде да се класираме....забелязала бях, че с няколко точки се вдигат баловете всяка година и бях спокойна с този резултат, но, момичета, не очаквах с цели 40 😪 Това е....невероятно просто....
E, чак с 40т. не се е покачил балът за момичета за Испанската от 2018г. Тогава минималният бал на второ класиране беше 440,500. Тази година очаквам да е 462. Дъщеря ти има шанс за ФЕГ, ако сте писали всички паралелки. За 1АЕГ ми се струва по-малко вероятно, но е възможно.
Предполагам, че всички, които сме дали прогнози си стоим зад тях, разбира се без тези паралелки, за които още на първо класиране е видно, че не сме познали /винаги има по някоя такава, тъй като желанията на децата не могат да се предвидят точно, следят се само тенденции/. При мен това са две паралелки за момчетата:
- 164 - ИЕ/ФЕ, за която дадох прогнозен бал 434 за 2-ро класиране, а той още на първо е 429,500 /за сметка на по-висок от очаквания бал за паралелката с португаски, явно тази година момчетата предпочитат португалски пред френски Simple Smile / Очаквам да падне с още 2-3т.
- 73-то, за което прогнозата за второ класиране е 438, а на първо е 437.
Вероятно паралелките с английски и италиански в Испанската за момичета ще са с по-висок бал от предвиденото.
За всички останали нямам основание за ревизия на прогнозата. Тук я има цялата https://www.bg-mamma.com/?topic=1231808

# 996
От сайта на РУО - София-град.
Във връзка с реализиране на дейностите по прием на ученици в VIII клас Ви уведомявам за следното:
И тази година записването или потвърждаването на участие в следващ етап на класиране ще се извършва електронно чрез online системата. Всяко училище, в което има прием, ще може да отбелязва статуса на кандидатите online. Подробно указание може да намерите в https://admin.priem.mon.bg. Препоръчваме това да се случва в края на деня, като информацията да се въвежда от двама – единият диктува и следи за коректност, другият въвежда.

# 997
  • Sofia
Надявам се Hug
Ами чета насам натам, и това ДО наесен ме побърква...5 месеца работя от дома, вече не е толкова гот...
Стига де, не се знае със сигурност - каквото, такова. Пък хоум офис е супер - погледни от хубавата страна - не губиш време за пътуване до офиса, ставаш по-късно от обичайното, ако ще си в офиса, никой не ти виси на главата да влиза, да пита, да иска нещо, можеш да си вършиш работата спокойно за по-бързо време. И най-важното - ти си разпределяш времето, има и време за мнооого други дейности:yum:

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 12:30 от Vesana

# 998
  • София и там където не се пуши
Записана, страхотно отношение, помагат, ако има въпроси. Оригинала ще го върнат есента.

До сега не е ползувано карта за градски транспорт, а вече с тези ел дневници и без бележници, как се издават карти за граадски транспорт.

# 999
  • Бургас
Има ли опашки в училищата? Отложих разхождането за утре.
Тази сутрин се записахме в НЕГ, нямаше никаква опашка, всичко беше много организирано и бързо. Дадоха ни входящ номер и дата за родителска среща.

# 1 000
  • Sofia
И аз мисля, че половин точка за момче ще се стопи. Ние се надяваме за 5-6 за момиче.

Red, и аз съм завършила 2 АЕГ, не знам кой подред випуск, но бяхме този експерименталния без квоти, предимно девойки с малко момчета.
И сестра ми беше този експериментален випуск без квоти, имаха само 2 момчета, не беше готино,  добре, че се вразумиха и пак върнаха квотите.

# 1 001
  • Сандански
На "Служебна бележка за резултатите от НВО след завършен 7. клас" имате ли изходящ номер и печат?

Да имаме.

# 1 002
  • Sofia
и аз се повиших - имам си франсе от тази сутрин Simple Smile и вече съм въпросителна Simple Smile

След две години може да си дам и главна буква, ако оцелея след втората девойка Simple Smile

във ФЕГ рано сутринта (звъннаха ми в 8,15, че са приключили), съпругът и щерката май са били първи за ФЕ и НЕ... но опашки е имало, просто записването за всеки втори език е в отделна стая, а с немски са само 26 човека.

и нека ваканцията започне СЕГАААА Simple Smile

Успех на всички, за които борбата продължава! Желая ви сбъднати мечти!

# 1 003
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?
Входящ номер не се издава.
На нас ни издадоха входящ номер. Нещо повече, носехме си попълнено на компютър заявление от вкъщи, но му намериха "разликата", че горе вдясно липсва текстът "Приложение" (аз реших да го изтрия, за да има вид на заявление, а не на приложение ха-ха), та ме накараха да преписвам! Трябва да носите със себе си и подпечатаната служебна бележка с оценките от НВО. След това следва познатото чакане до 20.07 Simple Smile

# 1 004
Гледам, че повечето записвате заедно с децата.
Моето не е в Сф, нали няма да ми направят проблем, че съм без него?
Знам, че въпросът е патешки, но сроковете са кратки и ако поискат дете, няма да имам време да реагирам.

Общи условия

Активация на акаунт