СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 275
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
Мистик, за кое училище чакате?
абе уж за Тета, ама много са точките, а и ученикът сега реши, че не го иска толкова и може и в Строителния да си остане, та... Simple Smile

# 1 021
  • Sofia
Happy, аз съм изпуснала най-важното значи. Кога си писала, че да те изчета?

Френският е избор на детето ми, аз избрах локацията Simple Smile , а ММ (до скоро сигурен, че ще учи в 73.СУ, защото тя се вдъхнови за него и НЕ/ФЕ от една олимпиада в сградата) пя Марсилезата тази сутрин на път за записването...

# 1 022
ssani, аз за паралелката поисках. Дано да са ми показали това.
Питах и за преподавател по френски, но нищо не се знаеше още. Бяха любезни, но малко неориентирани. Казаха, че са начални учители. Там беше и класната на японската паралелка.

# 1 023
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?
Входящ номер не се издава.

Ние днес също подадохме заявление за второ класиране /не че имам големи надежди, но все пак да пробваме/! Заявлението ми го дадоха от училището с печат, входящ номер също ми дадоха!

# 1 024
  • София
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.
И ние сме в същата паралелка засега, момче, бал 419. Ще чакаме второ класиране евентуално за паралелката с математика.

И ние сме тук, и ние продължаваме, цел - паралелката с НЕ, РЕ, БЕЛ Simple Smile

Супер! Значи може да сме заедно, там някъде из паралелките Simple Smile

Момичета, ние се записахме преди малко. Оставаме в паралелката с немски, руски и география. Синът ми така реши - да бъдат заедно с неговия приятел от досегашното училище. И без това шансът ни беше да мръднем най-много до немски, руски и математика. На място ни казаха, че в 10 клас дават възможност за промяна и за избор на нови профили - досега са били математика, БЕЛ, информац. технологии и география. Т.е на този етап разделението по профили е по-скоро формално. Даже си видяхме и учителката по немски език и ми направи много добро впечатление Sunglasses Живот и здраве, ще се видим някъде из паралелките наесен, дано да е на живо.

# 1 025
. Там беше и класната на японската паралелка.
                   Ние приключихме сагата и пожелаваме на всички успех на 2-ро и следващо.
                   Отказахме се да чакаме за ФЕГ и 2-ра АЕГ и се записахме в 18-то японски.Тя дойде с мен за да подадем заявление за 2-ро класиране,но като видя училището рече и отсече.ЯЕ и беше първото желания след гореспоменатите.Запознахме се с класната и двете явно се харесаха.Вече се планира участието в различни клубове и конкурси. Yum
                   В списъка видях 3-4 деца със заявление за 2-ро и десетина вече записани.Казаха ни ,че има 4 записани момчета и чакат на второ евентуално още 2. Smirk
                  Сега се готвим за концерта довечера.Излезе от репетицията малко намръщена и недоволна,но ....надявам се всичко да е на 6.Има прекалено високи изисквания към своето участие и....все намира за какво да се намръщи и притесни.Този път ще пее и свири .... на окулелето ... да видим как се е справила напълно сама.Никой не я е учил даже и с ДО. Smiling Imp

# 1 026
Писала съм с години... няма изчитане Joy
Другото дете ми е в 138мо, също хит Joy

# 1 027
Догодина 138мо в топ 10 на желаните училища. Smile

# 1 028
Между другото с новия директор и езици никак не е зле, според мен напредъка е реален и си струва. Местоположението никак не е лошо- комуникативно, но закътано място.  Имам наблюдения само над учителите на начален етап ( невероятни) и прогимназия ( 50:50). Но засилват гимназиален етап, може да видите постовете на съфорумката, ако синчето имаше интерес към тези езици...но за съжаление се изместихме преди няколко години много надалеч, просто няма как да продължи там, чисто логистично...ДО беше без ден пропуск в класрум...добре е. Добре е. Поне за по-малките, ако сте в квартала, препоръчвам.

# 1 029
  • София
Във ФЕГ не са ли 3 паралелки с втори АЕ? Как става разпределянето в тях?

# 1 030
  • София
Да ви кажа аз поне от миналата година чета за ФЕГ, когато се прокрадна интересът на моя към нея. И миналата, и тази се очертават доста силни набори за там и то от деца, които целенасочено са си я избрали, а не защото балът им е стигнал само за нея от ЕГ. Деца с много високи балове и ми се струва, че скоро ще почне да дърпа нагоре и на ДЗИ. Не че сега е зле. А и като чели интересът се засилва към нея особено от страна на момичетата. и няма да се изненадам скоро да мине преди двете АЕГ или поне да се изравни с тях.

# 1 031
  • София
Аз пък не си представям записването на детето без него. То си е тръпка за него най вече. Виж за заявление за второ, по не е нужно. Ние днес се прибираме от почивка и утре ще ходим да го записваме. Като планирам брат му да го води, да му предаде щафетата, така да се каже.Grinning

# 1 032
За ФЕГ да отговоря за разпределянето по паралелки.
Мисля , че разпределят децата така, че във всеки клас да са деца с различен бал. Трите деца с най-висок бал в трите парелки, после следващите три..... ФЕ с АЕ и ФЕ с ИЕ са по 3 паралелки, с НЕ е една. Миналата година при записването имахме желание да сме в един клас форумски деца и други познати, но като цяло не го взеха предвид при записването администрацията, сигурно ако бяхме писали специално писмо можеше и да има успех, но явно така било писано.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 13:50 от Rady

# 1 033
  • София
Някаква идея кога се променя статусът на "записал се"?

При нас стана за 10 минути.

# 1 034
Хмммм що не са го взели предвид, тъпо. Защо не си го напишете, дори в мейл да е само
 На нашия клас ( с испански) навремето една госпожа се беше изцепила, че са най-тъпи, щото са приети с най-нисък бал...при положение, че някои деца бяха с много висок бал и единствено желание тази ПАРАЛЕЛКА, подобно на Мария...здраве да е. В никое училище няма само свестен персонал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт