СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 249
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 065
  • софия
Ако има свободни места и балът ви е най-висок спрямо другите кандидати за същата паралелка - да.
Трето класиране е все едно първо, но за по-малък брой места.

# 1 066
Аз пак да хитам...ако мин.бал на 5-то по ред желание е по-високо, а на 4-тото е по-ниско, не  могат да се прескочи ред, нали? Т.е ако стигат точките за 4-то не може да се качи от 6-то прието направо на 4-то, нали така?
Може да се качи даже на първо, ако балът е достатъчен без значение какви са баловете на второ, трето и прочее желания.
хм...а сега, де...?
Това колко падат баловете за паралелките е само вътрешно инфо и се разбира след джуркането, нали?
Не е вътрешно инфо, а зависи от това колко деца се отказват от първото си желание - след това се освобождават много места в различните паралелки по веригата.

# 1 067
  • Пловдив
преди малко подадохме за 2-ро - още няма нищо в системата. На място само на в една тетрадка отбелязаха номера.
И при нас така, подадохме заявление в 8:30 ч. и ни записаха в тетрадка и отбелязаха на списъка "второ класиране"

# 1 068
Малко по-рано днес, цитирах едно съобщение, което накратко обяснява процедурата на отразяване на статуса на ученика в системата. Възможно е едни училища да го променят веднага, а други - в края на деня, както е препоръчано.

# 1 069
Има ли във форума тема за ЕГ "Бертолт Брехт" в Пазарджик? Някой от тази тема има ли впечатления? Благодаря предварително!🙂

# 1 070
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?
Входящ номер не се издава.
Днес подадох заявление за 2ро класиране и ми дадоха входящ номер (1АЕГ).

# 1 071
  • Пловдив
Здравейтеее! Как смятате с колко може да падне бала за второ класиране? Съпоставяте с колко е падал предните години ли? Итересува ме за ЕГ Иван Вазов - Пловдив (Руската). Девойката е с бал 421,5, дали ще падне толкова в паралелката с АЕ.
Някой може ли да разясни какви са всъщност тези иновативни паралелки. Интересува ме пак за същото училище. Четох в интернет, че миналата година такава е била паралелката с ФЕ. Рових се в сайта на училището и не мога да намеря, тази година кои ще са иновативните паралелки. След таз годишното ДО хич не ми харесва идеята за такъв вид обучение.
Ще падне.
Иновативни... Всички стават такива с ДО 😁
Модерна дума с не много пълнеж... Нещо като монтесоритата в градините.
Сега къде е приета?
В Английската с АЕ, което е второ желание. Руската е първо, на което тя много държи. Ако обаче и при нормални обстоятелства пак ще учат дистанционно и ще висят по цял ден на компютри и таблети, направо да се записваме в Английската.

А какви са ви съображенията да изберете първо Руската? Аз бих ги подредила по обратния ред.
Само френските паралелки са изцяло с таблети. Английски в Руската, а немски в Английската...мисля, че така се носи славата. А иначе моя сега завърши осми клас с Испански, но това му беше първото желание. Влезе втори по бал момче, но нито той , нито аз сме доволни от ДО. Преди това всичко в гимназията беше супер!

# 1 072
  • София
Ох...да тръпна още малко ,казвате заради статуса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 073
  • о`майна лунна нощ е
Пропуснах в предните ми постове да отбележа, че при подаване на заялението за участие във второ класиране и аз получих входящ номер от Хуманитарната гимназия /Пловдив/. Явно практиката е различна.
Тъй като приемаха на хартия всичко и не видях компютър, очаквам статусът да се промени в края на работния ден след 17 часа или утре като въведат данните.

# 1 074
  • Пловдив
А може ли до края на деня да се изтегли заявлението за второ класиране?

# 1 075
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.
И ние сме в същата паралелка засега, момче, бал 419. Ще чакаме второ класиране евентуално за паралелката с математика.

И ние сме тук, и ние продължаваме, цел - паралелката с НЕ, РЕ, БЕЛ Simple Smile

Супер! Значи може да сме заедно, там някъде из паралелките Simple Smile

Момичета, ние се записахме преди малко. Оставаме в паралелката с немски, руски и география. Синът ми така реши - да бъдат заедно с неговия приятел от досегашното училище. И без това шансът ни беше да мръднем най-много до немски, руски и математика. На място ни казаха, че в 10 клас дават възможност за промяна и за избор на нови профили - досега са били математика, БЕЛ, информац. технологии и география. Т.е на този етап разделението по профили е по-скоро формално. Даже си видяхме и учителката по немски език и ми направи много добро впечатление Sunglasses Живот и здраве, ще се видим някъде из паралелките наесен, дано да е на живо.

Дано е на живо! На първия учебен в гимназията се запознах с някои от най-добрите си приятелчета и до днес, дано и децата ни имат този шанс Simple Smile
Иначе и базата ми се стори съвсем прилична и много симпатична, очаквах страхотии от предходни теми тук Simple Smile Локацията е разкош!
На добрър час на гимназиситите и родителите им - в оставащите класирания и новата учебна година Simple Smile

# 1 076
На "Служебна бележка за резултатите от НВО след завършен 7. клас" имате ли изходящ номер и печат?
Има изходяща номер, дара, подпис, без печат

# 1 077
Някой може ли да разясни какви са всъщност тези иновативни паралелки. Интересува ме пак за същото училище. Четох в интернет, че миналата година такава е била паралелката с ФЕ. Рових се в сайта на училището и не мога да намеря, тази година кои ще са иновативните паралелки. След таз годишното ДО хич не ми харесва идеята за такъв вид обучение.
Ще падне.
Иновативни... Всички стават такива с ДО 😁
Модерна дума с не много пълнеж... Нещо като монтесоритата в градините.
Сега къде е приета?
В Английската с АЕ, което е второ желание.
А какви са ви съображенията да изберете първо Руската? Аз бих ги подредила по обратния ред.
Само френските паралелки са изцяло с таблети. Английски в Руската, а немски в Английската...мисля, че така се носи славата. А иначе моя сега завърши осми клас с Испански, но това му беше първото желание. Влезе втори по бал момче, но нито той , нито аз сме доволни от ДО. Преди това всичко в гимназията беше супер!
Записавай я в Английската! НИкакво 2ро класиране!
Руската само рекламата й е голяма напоследък.. и евентуално, че са само 1ва смяна като малко предимство Simple Smile
Казвам го като възпитаничка на АГ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 078
Здравейте, кандидат осмо класни мами. Слава богу на нас всичко ни е зад гърба, но форума може би ме помни, че го оревах миналата година заради това, че на второ класиране приеха дете със същия бал моя не. Сагата при нас приключи на 3-то. Става въпрос за ТУЕС.
Но се оказа, че на 4то класиране са приети деца с много по нисък бал. Някъде малко над 400.Сина ми после разказваше, защото в началото на годината това явно водеща тема не само сред родителите.
От това следват няколко извода.
Не се отказвайте да преалвдвате целта. На 4-то стават чудеса!
Изобщо не е мерило прословутия бал, защото когато почне годината играят роля много други фактори.
Успех на всички!
Аз без малко да получа инфаркт миналата година. Надявам се, да ви успокоя.

# 1 079
  • гр.Пловдив
Не знам каква слава се носи (въпреки че то и бала го показва), но девойката иска Руската заради едносменния режим. На мен пък ми се иска в Английската, заради немския, който е втори. Една съфорумка по-рано днес ми писа, че Руската обмислят тази година всички паралелки да са иновативни. Основната разлика (в общи линии) с нормалните паралелки била, че ползват ел. учебници. Което даже и на девойката не се хареса, защото тя си препочита хартията.

Общи условия

Активация на акаунт