СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 995
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 695
Хм, Доминикана:

https://www.enforex.com/bulgarian/school-sosua.html

Тази година нали това е модерното.

# 1 696
Разгледах училищата на Малдивиге.
Ми не. Нищо не ми хвана окото.

Виж, при НеТко в Green school Bali, тръгвам с 200 км/ ч.

Айде, вдигна им се и на тези бала за догодина! Joy

# 1 697
Разгледах училищата на Малдивиге.
Ми не. Нищо не ми хвана окото.

Виж, при НеТко в Green school Bali, тръгвам с 200 км/ ч.

Айде, вдигна им се и на тези бала за догодина! Joy
И кафе за вкъщи дават, като бонус☕

Майката на приятелско дете вчера е ходила да подаде заявление за второ класиране. Училището драпа със зъби и нокти за ученици.
Та пристигайки там, от вратата са тръгнали да я черпят с бисквитки и да я уговарят да запише детето в това училище.
Ми като не предлагат кафе, така е.

# 1 698
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, с тая жега и влага, не е за мен. На мен климатът в Швейцария ми понася повече:

През зимата се местят в Гщаад, щото ски, чист въздух, такива ми ти работи..

https://www.rosey.ch/le-rosey/the-rolle-campus/

Май на Надежда Михайлова дъщеря й е завършила там. Не знам дали има стипендии.

# 1 699
  • у дома...
Детето, докато учи, аз ще се изтягам на плажа с коктейлче в ръка...
Децата в САЩ май минават изцяло на ДО от новата година. Нещо такова ми се мерна в пост на приятел, който е там.

# 1 700
На Малдивите не ща.
За мен нещо планинско, с минерални басейни наоколо. Да има къде да се кара колело, може и коне да има. С много лаборатории, включително телескоп. Богата библиотека. Ама от тези старовремските, с рафтове до тавана и подвижни стълби; прашни, подвързани с кожа томове. Част от часовете могат да се провеждат в парка - учениците се разхождат и дискутират или са насядали, наобиколили учителя. Сутрин кунг-фу упражнения за разсънване. Сигурно и други неща мога да измисля. И на всички много им се учи и си мечтаят за грандиозни открития.

Всъщност има приемливо училище и в България. В с.Черни Осъм май беше. Училище за планински водачи. Един приятел много въздишаше по него, когато го откриха. Тюхкаше се, че го е нямало 15-20 години по-рано.

# 1 701
  • София
Хогуъртс? Joy

# 1 702
  • Пловдив
Децата в САЩ май минават изцяло на ДО от новата година. Нещо такова ми се мерна в пост на приятел, който е там.
Как така изцяло? За постоянно??? Винаги???

# 1 703
На Малдивите не ща.
За мен нещо планинско, с минерални басейни наоколо. Да има къде да се кара колело, може и коне да има. С много лаборатории, включително телескоп. Богата библиотека. Ама от тези старовремските, с рафтове до тавана и подвижни стълби; прашни, подвързани с кожа томове. Част от часовете могат да се провеждат в парка - учениците се разхождат и дискутират или са насядали, наобиколили учителя. Сутрин кунг-фу упражнения за разсънване. Сигурно и други неща мога да измисля. И на всички много им се учи и си мечтаят за грандиозни открития.

Всъщност има приемливо училище и в България. В с.Черни Осъм май беше. Училище за планински водачи. Един приятел много въздишаше по него, когато го откриха. Тюхкаше се, че го е нямало 15-20 години по-рано.

Айде, от мен да мине - пускам за всеки вкус, да има, да се не оплакваме тука!

https://www.economic.bg/bg/news/8/te-naj-dobri-pansiona-v-sveta- … per-bogatite.html

https://www.flagman.bg/article/65694

Училището в Черни Осъм за планинските водачи е до музея точно.
Ще си ходите до Чифлик и от там - нагоре - Козя Стена, Ехо.... - абе дал Господ!

# 1 704
Ох, тъкмо си викам защо влизам още тук, ще надникна пак на 20-ти.. Ама ето заради нещо такива неща си заслужава!! Разсмях се на глас!! Two Hearts

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:11 от Сиси ♥♥

# 1 705
  • у дома...
Как така изцяло? За постоянно??? Винаги???
Нямам представа точно, но със сигурност започват онлайн. Правили са регистрации на децата в нови платформи за обучение и пишеше нещо от рода на "сбогом тухлено училище"...

# 1 706
  • София
И аз съм за Хогуортс. Joy
Ама пък там какви драми ще има, за да влезем баш в Грифиндор, за да не 'абим бал...и после ще четем статистиките на изпитите СОВА по домове... Joy

# 1 707
  • sofia
  В Австрия, за гимназиален етап, класът е разделен на две групи по около 10-12 деца. Само едната група  ходят присъствено 5 дни, после от вкъщи 5 дни, като в това време присъствено ходи втората група и така се въртят. Когато са в къщи само предават домашни и правят тестове. Нямам време да погледна кои европейски страни са възвърнали напълно стария режим на учене.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 14:59 от googlish

# 1 708
  • о`майна лунна нощ е
С тези размирици на етническа основа и широкоразпространеното притежаване на огнестрелно оръжие, честно си казвам, добре че децата там почват ДО. В това отношение хич не искам да стигаме Америката. Мине се не мине, някой психопат направи касапница.

# 1 709
  • София
Е, ама много ви личи на някои, че не четете редовно.
Какъв Хогуортс, там е тягостно.
Имаме си вече форумско наше, магьосническо, возим се на метли и пием аперол и лимончело на сладки приказки. Понякога вадим и вълшебна чанта, пълна с кюфтета. 😁
Горе-долу в резюме е това.
Гледаме много да не се рекламираме, че ще се пренасели.

Общи условия

Активация на акаунт