СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 963
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 710
Е, ама много ви личи на някои, че не четете редовно.
Какъв Хогуортс, там е тягостно.
Имаме си вече форумско наше, магьосническо, возим се на метли и пием аперол и лимончело на сладки приказки. Понякога вадим и вълшебна чанта, пълна с кюфтета. 😁
Горе-долу в резюме е това.
Гледаме много да не се рекламираме, че ще се пренасели.

Ще му се качи бала до минимален 498 Simple Smile

# 1 711
  • Варна
Вчера гимназистът се записа, 4ЕГ Варна с френски. Това ни беше компромис, ако не стигне бал за другите гимназии с немски или английски. Еми не стигна и отказа да подам за второ класиране, където шансовете му общо взето щяха да бъдат съвсем минимални. Така че ще се поздравяваме с бонжур и оревоар. Трудно преглътна, че са само 3 момчета в класа. Май всъщност ще са 5, но каквото - такова. Казах на баща му, че чакам да се почерпим на по едно курвоазие.
За Хогуортс - с НВО ли ще ги приемат? Имам и един 11 годишен, да не изтървем влака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 712
Аз оставам за второ класиране стискаите ми палци. 🍀🍀🍀
Подаде ли заявление?

Не, защото на първо класиране никъде не съм приета и ми казаха, че е автоматично

# 1 713
Ние се смеем, но когато написах в темата, че съм намерила училище за девойката без НВО и оценки, получих ЛС с въпрос " Кое е училището и в София ли е" и ми стана съвестно, че вероятно съм подвела някой.
Та да знаете- училището за магьосници е форумско, не е с постоянна локация( метли имаме все пак) и за да се запишете трябва да сте малко( поне) откачени:-)

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 16:19 от Biserka_a

# 1 714
  • у дома...
Детето, докато учи, аз ще се изтягам на плажа с коктейлче в ръка...
Децата в САЩ май минават изцяло на ДО от новата година. Нещо такова ми се мерна в пост на приятел, който е там.
Как така изцяло? За постоянно??? Винаги???
Люба, за тази учебна година вариантите им са били:
 "- ходене в реално училище
- само онлайн класове към реалното училище, с възможност за промяна през 9 седмици
- целогодишно онлайн училище с непознати преподаватели и губене на мястото в реалното училище.".

# 1 715
С моя късмет ще ме приемат в Хогуортс, и баммм ДО Anguished

# 1 716
  • софия
Записана е официално.
Главата е в торбата Simple Smile
Това беше. Започва следващото.
Започна и мрънкането. Дали са елементарно домашно по БЕЛ за ваканцията - 10 стр. Получавам на вайбър това:
Скрит текст:
Laughing
И то на фона на това, че вчера, както и преди това, и в Колежа, и ние неколкократно предупредихме, че ще трябва да учи повече и няма как да пише домашните за макс 1 час, а тя декларира смело "Знам. Ама вие сега искате да ме откажете. Ще уча." Laughing

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:26 от zvаnchе

# 1 717
Хепи, нЕма да се кОсиш!
Ще отидем в училище за шамани, индианско, може и при сиуксите.
Там няма ДО.
Има коне.

Честито, Звънче!
Успех на девойката!

# 1 718
Абе, смеете се вие, но когато аз бях дете най-много си мечтаех за училище по мой вкус. Дълги години продължи мечтата ми. И най-много исках на всички около мен много да им се учи и учителите да имат желание да ни учат. На учители в голяма степен случих, много пъти съм споделяла, че повечето от тях бяха наистина страхотни. Обаче така и не можах да проумея защо на голяма част от децата не им се учи. Не го разбрах и това е.
Моите ученически години отдавна минаха, но май мечтите остават и продължавам да искам някаква идеално училище за децата ми.

# 1 719
  • Бургас
И аз идвам! 🧙‍♀️

# 1 720
И ние сме набор 2007..в първия момент като изл статистиката, реших да повтаря 7ми клас и да се яви догодина с по-малко деца и по-голям шанс за езикова......

# 1 721
  • София
Догодина статистиката ще е още по-стряскаща Joy

# 1 722
  • Варна
Да, догодина наборът трябва да е още по-голям и баловете вероятно по-високи. Следващите набори са по-големи, до 2009, ако не се лъжа, след това раждаемостта плавно и сигурно тръгна надолу

# 1 723
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега кажете, че набор 2011 е съвсем ню-ню, ще ми вдигнете настроението.

# 1 724
  • гр.София
Ами,да,още поне два набора са по-многобройни от нас.Помня покрай детските градини.

Общи условия

Активация на акаунт