СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 463
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 740

Ами моята госпожица е на 18 декември 2011 и си върви с набора, тоест най-малка е от всички. Има деца, по-големи с 11 месеца от нея в същия клас. Съжалявам, че не я пуснах със следващия набор, нямаше къде да й избяга училището.
                 Нашата дванайсетокласничка е на 1 декември и не виждам особена разлика от тия ,дето са през януари!Тръгна си с набора.Оказа се най-малката в класа.
                Внуците тръгнаха на ДГ на 2 и половина и.....повториха 4-та група,защото  искахме да тръгнат с набора си.
                Така,че твоята госпожица ще си е точно на мястото.

# 1 741
  • София
Наборът навремето много искаше да тръгне на 6г, за да не спи повече на обяд в детската. Връщайки се назад, с целия опит, който преживяхме, аз лично често съжалявам, че тръгна по-рано. Като ръст си е среден за възрастта: аверите, които са година по-големи, са колкото него.
Малкият тръгна по-рано заради учителката, която го пое. И при него е имало моменти, когато съм съжалявала, особено 2 клас, но като цяло добре се получиха нещата.

# 1 742
Мислиш ли? Бейби бумът големият беше 2006 г.....

# 1 743
  • София
Ами моята госпожица е на 18 декември 2011 и си върви с набора, тоест най-малка е от всички. Има деца, по-големи с 11 месеца от нея в същия клас. Съжалявам, че не я пуснах със следващия набор, нямаше къде да й избяга училището.
E, нищо де! Таман с чиста съвест можеш да я пуснеш да повтаря, в случай на необходимост. Joy И моят е в края на годината.

# 1 744
# 1 745
  • у дома...
Алелуя!

# 1 746
  • София
Ох, дай друг източник на тази информация, за да мога да й повярвам! Joy

# 1 747
Аз не бих бързала да се радвам. Така прекъсват постоянните коментари относно това, как ще започне учебната година, но може на 14. септември министърът на здравеопазването да пусне една заповед с друго съдържание.
sanaka, по отношение на информацията от Отрасловия съвет, винаги е бил коректен. И бърз.

# 1 748
  • София
Даже 20-тина заповеди очаквам да пусне. Той на четно число издава заповед, на нечетно си я отменя. Laughing

# 1 749
  • Варна
Оказа се, че много далновидно съм изпратила номер 2, роден януари 2009г.  с  набор 2008г. Пък за третия 2014г. направо ще дойдат да ни молят да го запишат.
За ДО - не мога и не искам да си представям първа година нов език

# 1 750
При нас бяха много фактори, които предопределиха това решение.
Чисто физически е доста развит в момента и даже ми се струва като деветокласник, а не като бъдещ осмокласник. Но в първи клас си беше дребосък, имаше деца с близо година и половина по- големи.
А и постоянно общува с по- големи момчета и момичета, повечето му приятели и приятелки са девети- десети клас.
Малкото е родено през септември и си тръгна току- що навършил седем.2011 е.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 17:37 от Amanda.D

# 1 751
  • София
Може би ще ви се стори странен въпроса, но кои училища включвате в първи и кои във втори ешелон?

На мен също ми е изключително интересно?

# 1 752
# 1 753
Големият е в края на март и тръгна с предишния набор, така си вървеше в детската градина. Можех да изчакам, но той си искаше с приятелите. Справи се добре, но си давах сметка през цялото време колко по-зрял щеше да е, ако си е с набора. За добро се оказа обаче това решение, защото в 7 клас беше добър ученик и влезе в желаната Първа английска. После загуби интерес към ученето.  Малката е декември 2006, тя си е с набора, но е от най-малките. Пък и е дребна.

# 1 754
  • София
Аз не бих бързала да се радвам. Така прекъсват постоянните коментари относно това, как ще започне учебната година, но може на 14. септември министърът на здравеопазването да пусне една заповед с друго съдържание.
sanaka, по отношение на информацията от Отрасловия съвет, винаги е бил коректен. И бърз.
Така е Дидева. Всяка заповед е предпоследна. Но поне е лъч надежда.
За наборите - младежът от съвсем малък си върви някак изпреварващо с развитието - и на ръст, и на акъл. Затова направо след трета група го пуснахме в първи клас. Не сме съжалявали до момента. Ако не знаеш, че е следващия набор, по нищо не можеш да разбереш. Ако си вървеше с набора, щеше да му е скучно и да изгуби от това.

Общи условия

Активация на акаунт