СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 952
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sofia
Кой спомена за среща с метлите?

Аз предлагам като мине 2-ро класиране и се запишат всички, да спретнем една среща на Аперол и да полеем успешното приключване на НВО кампания 2020!

Wine Glass Champagne Tropical Drink
Ама защо ще се ограничаваме само с Аперол...

# 1 861
Ти ще се включиш дистанционно, зум, тиймс, класрум Joy

# 1 862
Подозирам, че приказката за магарето се е разказвала във всеки университет. И във ВИАС беше актуална.
Въобще е хубаво човек отвреме навреме да разчиства старите клишета. И истории. Които в крайна сметка може да са били силно преиначени и даже изобщо да не са били верни.
Скрит текст:
Имахме един шотландец в девети клас, дойде да ни преподава биология. Някак се беше разпространила тезата, че останал безработен там и затова дошъл тук да закърпи положението.
Наскоро разказвах тази история и внезапно спрях. Всъщност аз не мога да бъда сигурна дали има нещо вярно в това.

Сега да си дойдем на думата за аперола. 😁
И най-вече кога да го целим това събиране. Между 24-ти и 26-ти например? Колко от вас ще пътуват тогава? А колко от тези извън София могат да дойдат?
Аз казах, че наблюдавам свои близки МИО в момента, вземат си изпитите с много добър и отличен, а като ги питам за елементарни неща, не ги знаят. Какво клише и кое е преиначено, то е пред очите ми. А за ВИАС, особено за  ПГС, трудно ще важи тази приказка, все пак вземаха Съпромат, най-малкото, плюс един тон математики. И за МЕИ също.

# 1 863
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аа, ще пробваме всичко от шкафчето на Мама Мони:))

Хахаха, вярно бе, може през зуум да участвам!

# 1 864
Poppea, опитваш се да пренесеш дискусия, водена в друга тема ( по-точно две теми), която по една или друга причина замря там. Вероятно ще се изненадаш колко много хора, повечето, не се интересуват от " класацията" ( класация няма, просто публикуват резултатите по училища), когато избират училище. Класациите ги правят сайтове, жадни за кликове. Е, понякога и ние, да убием времето между две класирания. Най-доброто за теб, не е най-добро за мен. И обратното. От мен толкова по въпроса за ДЗИ.

# 1 865
  • София
Ейй, шкафчето...
Значии, нали знаете,че в гимназията започват домашните сбирки, купоните, преспиванията с цялата компания някъде...
Ако съм на мястото на Мария 77, Хелена, Доди ( нещо изпуснах там развитието), и всички, които ще са випускници със сина на мама Мони, няма да ги пусна на купон у Монови, до абитуриентския, поне! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 866
А, Дидева,  не знам за коя тема/теми говориш, но сигурно си права - някои не се интересуват, други пък се. Шарен свят Simple Smile

# 1 867
Няма страшно, шкафа съвсем скоро ще е опразнен Wink Милите дечица трудно ще се вредят от нас Wink

# 1 868
  • Отвъд алеята зад шкафа
Що бе, минаваме майките на купон у Мони,  преди децата и за тях не остава нищо.

Сега на "купон"  днешните тийнове му викат "на домашно" Joy

# 1 869
  • София
Да изчакаме до вторник и ако нещо не вземе да се разтовари влакът тук, ще си пуснем нова неседмокласна тема, в която ще се разберем за апероли и други подобни. 😁
И анкета можем да си пуснем. Да видим кой кога е на линия.

# 1 870
  • София
Вероятно ще се изненадаш колко много хора, повечето, не се интересуват от " класацията" ( класация няма, просто публикуват резултатите по училища), когато избират училище.
И да, и не..LaughingСедмокласните майки  по-малко се вълнуват от това, факт, но виж тези с по-големите деца - определено. Под вола теле търсят доста дами , за да обяснят защо училището на отрочето им е слязло от първа на трета, от втора на шеста, от пета на седма и т.н позиция.. На кого  матурата по БЕЛ не му трябвала,  как другаде ходели на курсове, как випускът бил по-голям, как със смяна на преподавателския състав се очаква движение нагоре в идните години - всички тези словесни двубои показват, че  хората се вълнуват от "класацията"....Wink

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 23:54 от пенсионирана русалка

# 1 871
Ейй, шкафчето...
Значии, нали знаете,че в гимназията започват домашните сбирки, купоните, преспиванията с цялата компания някъде...
Ако съм на мястото на Мария 77, Хелена, Доди ( нещо изпуснах там развитието), и всички, които ще са випускници със сина на мама Мони, няма да ги пусна на купон у Монови, до абитуриентския, поне! Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо не си изпуснала😊
Реши детето- остава във ФЕГ. Най-накрая се усмихна това дете😊.
Точно днес се сетих да й кажа, че разрешавам купоните и сбирките в къщи. Да се знае!

# 1 872
....когато избират училище е ключовата фраза в мнението ми. Иначе и тук си чешем клавиатурите, докато излезе второ.

# 1 873
  • София
Малко встрани от разискваната последно тема, но може ли да ми кажете под Американския университет в Младост, АК ли се има предвид? Има ли  друго училище, което да отговаря на това описание?

# 1 874
Малко встрани от разискваната последно тема, но може ли да ми кажете под Американския университет в Младост, АК ли се има предвид? Има ли  друго училище, което да отговаря на това описание?
Почти уцели 😊
АК е Американския колеж в Младост, а Американския университет доколкото ми е известно се намира в Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт