СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 271
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
                    Учила съм и работя на 30-тина минути от в къщи винаги и трудно приемам големите разстояния.
                    Сега с госпожицата ни се получи добре.У-щето на брат и е на 5 мин от нейното.Веднага му начертахме нов маршрут - тръгва с нея оставя я в у-ще и ....за 5 мин е в неговото.Само да я бяхте видели когато и обяснихме плановете ни за пътуване.За сега не познаваме нито едно дете от цялото у-ще , а и едва ли ще има някой в нашата посока.Така,че баткото е добрия вариант особено вечер.

Joy А как реагира баткото?

Monza, повечето шестици по математика няма как да обяснят по-високият бал на банково дело АЕ спрямо банково дело с НЕ. Би трябвало балообразуването и за двете паралелки е едно и също. Каквото и да е то.

# 1 981
За Банково не се утроява Математиката. 2х2 са. Или гледаме различни таблици?
Така е!
Вероятно сте прави. Преди години дъщеря ми беше писала паралелки от НТБГ и си спомням, че МАТ беше по 3. За тази година не съм проверявала.

# 1 982
Изпищя Школо. Нова оценка от устно изпитване при 3 налични текущи...

Аз получих в края на юни покана за родителска среща, която беше септември. Още някакви съобщения за насрочени контролни и класни, които отдавна бяха минали.

# 1 983
Мария, правила ли си някаква прогноза с колко ще падне бала там? Аз се опитах да правя някакви изчисления, но се люшкам между 445,5 и 449 за паралелката с руски. Според мен, ако ще има движение в баловете, то ще е именно в Първа АЕГ.
И аз за една съученичка на дъщеря ми се интересувам. Стискам палци на децата да им се случи това, на което се надяват.
Интересно ми е защо смятате така?

# 1 984
  • София
Когато нямаш избор и щеш-не щеш пътуваш за час до училище е едно. Но когато имаш 2 равностойни училища и едното е на 10 минути път, а другото на час път е нормално да вземеш предвид и местоположението.
За мен мястото е едно от основните неща за избор на училище, месторабота, ДГ и т.н.
Това е и моето мнение, колкото по-близо, толкова по-добре. Другият фактор, който взехме предвид е качеството на ДО.

# 1 985
  • София
Опасявам се, че никой не може да отговори на въпроса що е то качествено ДО.
Подобен вид обучение следва да бъде разработено научно и в дълбочина съвместно с педагози, психолози и широк кръг специалисти.
А всичко дотук беше на коляно.
Аз например вече не съм убедена, че непрекъснато синхронно обучение е ОК.
Много е вероятно да се окаже, че то не се отразява благоприятно на психиката например.
И че е по-разумно да бъде лимитирано за сметка на задълбочени и индивидуални задачи за домашно.

# 1 986
  • София
25 деца не са се записали в СМГ - почти всички от провинцията. В паралелката физика на НПМГ, която ме интересуваше мен, има едно незаписано дете и 6 подали за второ класиране. Така, че раздвижване на второ ще има.

# 1 987
25 деца не са се записали в СМГ - почти всички от провинцията. В паралелката физика на НПМГ, която ме интересуваше мен, има едно незаписано дете и 6 подали за второ класиране. Така, че раздвижване на второ ще има.
Ей, супер! Къде ги гледаш?

*Новата оценка е от несъществуващо устно изпитване, по предмет, който последният месец изобщо не се състоя, поради технически причини на учителя. Просто измислена оценка, без да е нужно да съществува. Но каквото-такова. Нито променя дипломата, нито нещо друго. Просто ми стана смешно.

# 1 988
Дидиа, а ще съвпаднат ли смените в двете училища?
И да, по-добре да пътуват по-малко, но желано и добро училище и аз за нищо не света бих изпуснала заради точно тази причина.
                 Като сравняваме с миналата година съвпадат смените.Сега как ще е ...идея нямам.Малката изобщо не е съгласна да се движи в компания с брат си,но...ако не си намери аверче ще трябва да се съгласи.
                 Не знам НГДЕК дали е много престижно и желано / имам си особено мнение/,но само тази година не ми се наложи да се "боря" с него.Голямата и майка и ме подлудиха преди 4 години.Осъзнавам напълно,че това у-ще си беше точно за нея,но.....девет часа път с камили от нас до там.В борбата ми помогна една снимка от сайта на у-щето,на която се виждаше една каруца пълна с цигани. Smirk След като я видяха и на двете им мина мерака. Smiling Imp Вторият го "плашех" със старогръцки и латински. Smiling Imp Всъщност единственото ,което ме притесняваше ,беше неудобен ГТ и поне два-три часа загуба на време за пътуване.Като знам и кой пътува в ГТ сутрин рано с мен ..... изобщо не става,та дори и да е най-желаното.Личен водач - става ,ама няма кой.Аз не си смених книжката,ама сега и да съжалявам,не ми се занимава.Свикнах да ме возят,а и скоро внуците също ще се включат. Yum Голямата вече напира за курсове.

# 1 989
  • София
Имам познат учител в НПМГ. В друга ситуация не бих го притеснявала, но нещо изперках и му звъннах ако знае някакво инфо да ме успокои. Отговорът беше "Имате много голям шанс."

# 1 990
Green, стиснати палци за младежа!

# 1 991
  • София
А информацията за СМГ откъде Blush ? Дали знаеш как са разделени между двата езика?

# 1 992
Дотук с теорията на Регалия, за снижаването на високите резултати в провинцията поради новия начин на проверяване.

# 1 993
  • София
А информацията за СМГ откъде Blush ? Дали знаеш как са разделени между двата езика?
От същото място, но ми каза само бройка.

# 1 994
  • София
Имам познат учител в НПМГ. В друга ситуация не бих го притеснявала, но нещо изперках и му звъннах ако знае някакво инфо да ме успокои. Отговорът беше "Имате много голям шанс."
Грийн, поздрави на господина! И аз го харесвам! Grinning
НПМГ няма ли да подновят традицията да закачат списъци по номера на големите стъклени витражи? Няма ли някой, живеещ наблизо, който да провери и да поснима? Joy

Общи условия

Активация на акаунт