Какво смятате за Tinder?

• 56 434
  • 396
  •   1
Отговори
# 255
Тай на къде по официално от това?
Знаеш, че км. и времето са относително нещо. Като цяло физиката е относителна, биохимията е константна. Адреналин, допамин, серотонин.

# 256
Servalan, oще по-ситен шрифт "изрисувай" другият път, но втори път лупите, дори и заради теб, няма да сложа. NerdSmile
Да "доказвам" нещо? Къде, пред кого, за какво?
Няма нужда, отдавна съм доказан, във всички аспекти от живота.
Не е задължително да ми отговaряш (въпреки че досега имаше диалог, и от възпитание ти отговарях; като ти е "плоско", хората са/сме различни, нищо ново и необичайно), или да се обосноваваш, всичко е на доброволно-пожелателни начала.
Привиждаш нещо, хваща ти око, прави ти впечатление - коментираш, и обратно - игнорираш.
Теориите ти са окей, няма какво да кажа повече.
Добре, че уточни, че искаш диалог, и не си похлупак, защото звучеше иначе. Hands Plus1
Убивам време, и се забавлявам, не знам за теб.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 22:43 от FragranceFanatic

# 257
Почти всичко жени в Тиндър са тотал щета от гледна точка на възприемане и преценка. Има мъже, на които им личи по снимките, че са супер добри попадения, но как това да се разбере от жени, които търсят сериозна връзка в Тиндър, който се използва за неангажиращи и щури запознанства в много по-развити от България страни. Жените търсят някакви свои химери в Тиндър. Само в Тиндър може да те обвинят, че си загорел и неумеещ да комуникира с жени, след като си комуникирал и оставил добри впечатления в реалността. Даже се чудя, какъв глупак ще излезе с жена и ще започне семеен живот с нея, когато тя прави заключения от стила на писане в чат.😄🤭А това, че някои супер стереотипизирани изкуственяри и лъжци даже се ожениха в Тиндър, е другата страна на безумието😆😆😆. Не е за сериозни мъже това приложение. Губене на време. Мога да позная един мъж по външността, дали ще му върже някоя там.

# 258
Всъщност,стилът на писане в чат показва много за човек.Казвам го като човек ,чатил няколко месеца преди срещата с голямата любов и настоящ съпруг.

# 259
На мъжете им личало по снимките?
От сърце се смея.

# 260
Личи им, я! Тия без снимка са грозни. 😂

# 261
А тия с лъскавите коли карат трошки Grinning
Шегата настрана. Изказването супер добро попадение звучи точно като руса коса, две ръце и два крака - тя е, тоест - в най-добрия случай всеядно.

# 262
Моят нямаше снимка.Само ми каза,че е грозен и като се срещнахме го видях.

# 263
На мъжете им личало по снимките?
От сърце се смея.

Така е, и не само по снимки. То човек се познава по очите. Лично аз не бъркам тъпаците от пичовете и веднага ги разделям. Те веднага ми доказват, че нямам грешка. И не, не е талант 🙂 малко ум трябва.

# 264
Аз съм имала гадже от Тиндър и въпбще не беше за една вечер, а за няколко месеца. Разделихме се по други причини. Съвсем нормално момче, като тези които се срещат не онлайн. Моя близка приятелка се запозна с мъжа си в приложението и доста бързо се случиха нещата. Може да имаш късмет да попаднеш на нормален или дори на добър човек. Обаче едно знам-тези с многото и лъскави снимки с джетове, параходи, самолети и бънджита както и пишещите твърде много и оригинални неща не са сериозни или поне хич по моя вкус. Колкото по-семпло и изчистено толкова по-добре. И освен това никой не те кара да спиш с тях, ако не искаш. Повечето започват да пишат и после спират което още нямам представа защо го правят.

# 265
Малко ум трябва за много неща, които тук няма, но пък има достатъчно емпирични данни за изводи по снимка от тиндър. Продължавам да се смея от сърце.
И аз имам хубави спомени от краткия ми промискуитетен период, но дори една внезапно открила междукрачието си провинциалистка следва да си обогати речника и критериите...в някакъв момент. Желателно по-скоро.

# 266
  • София
Нарциза, не им взимай близалката.

# 267
Мама ще им купи нова, както винаги.

# 268
От снимки и чат си проличава много. Хайде да не е баш всичко, но може да се направи една първоначална оценка дали става за среща или не. Пък и в крайна сметка не губиш нищо- като не те кефи на живо, няма следваща среща. Едно време ги правихме срещите съвсем на сляпо, като ти дойде някой мустакат глиган се чудиш кво да правиш- не винаги бягството е възможно... Simple Smile
Така че с малко опит и мозък може да се намери нещо качествено, възможности има много. За тиндър конкретно не знам, по мое време не съм го ползвал, не помня дали изобщо го имаше тогава.

# 269
Познавам щастливи семейства от Тиндър (два броя). Аз съм се запознавала с две момчета от там, доста готини. Пробвайте, къде и как ще се запознаете е едно, какво ще си направите с отношенията си е до двамата.

Общи условия

Активация на акаунт