Какво смятате за Tinder?

• 56 251
  • 396
  •   1
Отговори
# 270
Е помните ли добрата стара мирка? Grinning Не знам но всички момчета бяха много готини от там - рапърчета, понеже тогава на мода беше бг рапа и смъкнатите дънки. Сега не е много готино така но тогава беше хит. Grinning

# 271
  • София
Нямах му много доверие на това приложение, но след като приключих една дълга и гадна връзка си го инсталирах, ей така, за да се разсея малко. А то какво стана Grinning разписах се сериозно с един симпатяга, който вече ми е мъж и си имаме детенце на година и половина. Всичко е до късмет Simple Smile

# 272
  • София
Нямам представа, не съм регистриран в сайтове за запознанства, късмета принципно си идва... от където от там

Здравейте. Питането ми е дали чрез ваш или на близки опит-какво смятате за приложението.
Има ли шанс да си хванеш свестен приятел там? Не ми е целта за една вечер или просто за секс, искам сериозна връзка.

# 273
  • По света и у нас
Аз съм в почивка от сайтовете за запознанства и ми е добре. Имала съм периоди когато много съм си чатила, като краста е и даже съм се влюбвала, или пък е било за тръпката. Работата е, че омръзва, изяжда ти времето и те стресира. Затова сега съм аут. Интересното е че тук (в новия ми град) мъжете са любопитни и приятелски настроени и може да си се запознаеш извън чата в магазина например или в ресторанта.

# 274
Аз съм в почивка от сайтовете за запознанства и ми е добре. Имала съм периоди когато много съм си чатила, като краста е и даже съм се влюбвала, или пък е било за тръпката. Работата е, че омръзва, изяжда ти времето и те стресира. Затова сега съм аут. Интересното е че тук (в новия ми град) мъжете са любопитни и приятелски настроени и може да си се запознаеш извън чата в магазина например или в ресторанта.
Сериозно ли? Това е супер защото някои са станали привидно толкова незаинтересовани, че на живо никога не биха посмяло да заговорят момиче. Във фитнеса например повечето са със слушалки и си гледат телефоните. Как да завържат контакт? Grinning

# 275
Ами то във фитнеса се ходи да тренираш, не да сваляш гаджета.
И един виц по темата
Виждам един готин пич във фитнеса и го заговарям:
- Какво ще правиш в петък?
- Гърди и трицепс...
😂

# 276
Аа ужас! Каква апатия само.. Grinning
Естествено, че се ходи да тренираш и затова се чудя на хората които постоянно са се зазяпали в телефоните си. Но какво пречи да създадеш контакт с някого, който ти допадне? Това е място като останалите-като бар, заведение, университет, работа и така. 

# 277
  • sofia
Ахаа....Всички във фитнеса се предполага, че са необвързани ???
Или пък дошли да се социализират?

# 278
Колко повърхностно разсъждавате някои хора.. Нямам думи и няма да коментирам. Стойте си с дребнавите разбирания и апатията.. Пийс!

# 279
Ами....приятели, които са необвързани, са ми споделяли, че така във фитнес или нещо подобно им е неудобно да заговарят, тъй като не знаят дали жената е свободна, заинтересована от връзка или флирт и се страхуват да не се изложат. Естествено, има и по-отворени и освободени в поведението си хора, но не всички са такива. В този ред на мисли, Тиндър и подобни платформи може да са добри за по-срамежливи, защото махат от уравнението чуденката - ама дали този човек не е щастливо обвързан от 100 години?

# 280
Колко повърхностно разсъждавате някои хора.. Нямам думи и няма да коментирам. Стойте си с дребнавите разбирания и апатията.. Пийс!
Повърхностно е да смяташ, че фитнесът е мястото за намиране на гадже. То зависи и кой с каква цел е там.

# 281
Ами то и в баровете, клубовете, кръчмите - там да не би да ходят само необвързани? Човек може да се запознае навсякъде, пък обвързаните нямат сливи в устата и ако им е неприятно, ще си кажат. Simple Smile

# 282
Повърхностно е да смяташ, че фитнесът е мястото за намиране на гадже. То зависи и кой с каква цел е там.
Вероятно с по-смислена цел отколкото ти ще бъдеш там. Иначе много добре се разбира какво искам да кажа. Аз ако съм обвързана, но някой ме хареса без да ме познава, не бих го осъдила ако ме заговори. Просто тактично ще отклоня опитите му за ухажване, но бих го поздравявала, не съм темерут. А явно е по-добре да се изпускат шанс след шанс защото някой си мисли, че еди коя си мацка може би е обвързана. И после що сте в Тиндър..

# 283
От къде знаеш с каква цел ще бъда рам, че твоята да е по-смислена. Със сигурност няма да съм там да побягам на пътечката и да се кефя как мъжете цъкат с език, вперили поглед в задника ми.

# 284
Мерилин, има много готини и добри момчета и момичета, които са просто по-срамежливи и трудно завързват разговори с непознати по барове, фитнеси и т.н.
Между другото, двете момчета от Тиндър, с които излизах преди години, не бяха асоциални, и двамата имаха хобита, работа, готини, отворени. Просто явно им беше трудно да срещнат човека в своята си среда. При мен беше подобна ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт