Какво смятате за Tinder?

• 56 257
  • 396
  •   1
Отговори
# 285
Тео, съгласна съм с всяка дума и съм на същото мнение. Аз освен това дори харесвам по-срамежливи момчета, такива които нямат самочувствие до небето и с ценности. Обаче не мога да не отбележа, че се дразня, че понякога не проявяват никаква инициативност и едва ли не трябва да четеш мислите им и да ги водиш.

# 286
  • София
Аз го бях казала и на друго място. Нищо лошо няма в сайтовете за запознанства и могат да се намерят съвсем нормални хора. Примерно един мъж, който ходи на работа на 8 часов работен ден. След работа има 4 часа до сън. Къде да ходи за свалки? В момента заведенията са /почти/ затворени, а и човек може да излезе петък или събота макс. Пък и не върви да излезе сам, понякога няма свободни приятели - сложно е. На работа - не става. В квартала - хич. Така че тези приложения остават почти единствена опция.
Особено от 2 г насам.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 14:52 от Rockstar

# 287
Те много често такива хора се отпускат и по принцип не са темерути в общуването, но първите крачки са им трудни. Какво да правиш, никой не е съвършен. Сигурно повече хора биха реагирали, ако има някакво насърчаване от страна на дамата, дори ако е усмивка и поздрав като се засекат или някакви пет баналности за трафика и времето.

# 288
Има си смисъл от сайтовете и тези приложения, определено по-лесно стават нещата до установяване на контакт. Примерно аз въпреки огромния си стаж по барове и дискотеки, никога не ми е било особено приятно да се натрисам на разни момичета и да се правя на палячо да ги впечатлявам. Ходили сме там с компании, мохабети, алкохол, но свалки трудно. След като завършиш там квото си учил, вече контактите намаляват рязко, особено с работа като моята.
При този вид запознаства обаче има други проблеми, дискутирани са много и не ми се занимава да ги пиша. Най-съществения е, че може да се изгради съвсем различна представа за отсрещния от реалността. И след това да има разочарования. Или пък обратното- да пропуснеш добри възможности поради същите причини.

# 289
Само аз ли мисля, че Тиндър е за хора, търсещи неангажиращ секс?

# 290
  • София
Е, една среща стига за реална преценка. 2-3 часа не са кой знае каква тотална загуба на време.

# 291
От последните мнения става ясно, че на женения мъж всичко му е забранено. Във фитнеса - само слушалки и поглед в телефона, в никакъв случай към жените там, на бар ходят само необвързани, женения си пие в къщи. Даже тиндър бил за необвързани, ти да видиш.
Женения може да спи само със съпругата си, да му е гадно. Или да взима една лопата, да копае дор до 2м и да ляга там.
Бе то това и преди се знаеше, ама друго си е потвърждение в бг-мама.

# 292
  • София
Джеймс, факс ли получи?

# 293
Тия па женените, дето се мотат по сайтовете за запознанства, директно си ги отсвирвах. Женска солидарност!

# 294
По скоро в него са хора, които отчаяно търсят сериозна връзка. А кандидатите не покриват изискванията.

# 295
Абе за всеки има по нещо. Ма най-много ме дразниха разни пе***раси, дето ти се включват, въпреки че си написал ясно какво търсиш. Ама му гледаш мазната физиономия и отдолу разни предложения.

# 296
Онлайн, както и офлайн има всякакви хора. Добрата новина е, че всеки от нас може да си избере с кого и дали да общува.

# 297

Ти и милиони потребители.

# 298
  • София
Аз знам, че Тиндър е за неангажиращ секс и само как се учудих като приятелки започнаха да ме канят на сватби и да раждат от мъжете, с които се запознаха там.
Не започва ли всяка връзка неангажиращо ?

# 299
  • София
Ами леко е странно да изтърсиш на трето изречение в чата: Аз си търся сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт