Какво смятате за Tinder?

• 56 129
  • 396
  •   1
Отговори
# 300
То и в живота е странно да го изтърсиш на трета среща 😄

# 301
Така е. Тия работи на първа среща се казват.

# 302
  • София
Съвсем си е пропорционално спрямо вижданията.
На 33- та и 30 секса ли се казва това?

# 303
  • София
На мен ако на 1-2-3 среща някой ми заговори за сериозна връзка и очаквания, следваща едва ли ще има.
Носи усещане за отчаяние, някак си основното желание е сериозната връзка, а не човека срещу теб.
Това тръпка, емоции, чувства отиват на заден план, много прагматично и скучно - като бизнес среща.

# 304
  • София
Не да ти каже искам две деца, ипотека и къща, но на трета среща трябва да се покажат някакви намерения.

Разграничавайте ги нещата.

# 305
Ясно, че не може да знаеш какво ще стане с конкретния човек, но когато знаеш какво искаш в този етап от живота е добре да се споделя, за да няма неприятни изненади. Често личи и без приказки, но при малко различаващи се темпераменти някой може да си извади грешни изводи и да се скапе изживяването.

# 306
Не да ти каже искам две деца, ипотека и къща, но на трета среща трябва да се покажат някакви намерения.

Разграничавайте ги нещата.

Деца, къща, абе вие в 14 век ли живеете?
Хората в момента се събират 70% поради възможността да спестят малко данъци.

# 307
  • София
Проблем на емиграцията, не на нацията Wink

# 308
Е чакайте малко, сега един търси само нещо за е*ане, друг иска друго, трети трето, що да не се заяви още в началото? И пак да напиша, за нам си кой път, търсенето на сериозни отношения не означава непременно, че се търсят и очакват такива на всяка цена с конкретната жена/мъж отсреща.
Е за тва всички си траят, пък после търчат да питат по форуми какво иска той/тя, пък ние тук трябва да хвърляме боб за да отговорим.

# 309
  • По света и у нас

Повърхностно е да смяташ, че фитнесът е мястото за намиране на гадже. То зависи и кой с каква цел е там.
[/quote]

А хората във фитнеса, като са толкова целеустремени да тренират за здраве, че чак не смеят да разменят две думи със съседката на пътечката,  защо просто не тренират вкъщи тогава!? Да си вдига щангата у тях, да си бяга в парка. Какво ми диша въздуха в залата?  Залите са за социализиране. Той не тренира само за здраве, айде моля ти се, тренира за да е хубав. И само се гледа в огледалото колко му е набъбнал бицепса.

Мъжете които са самовглъбени бодибилдъри, са като тези жени които се обличат секси, а се дразнят че им правят комплименти на улицата.

Значи това "мое" милениълско поколение и по-младите, са едни от най-задръстените поколения. Не дай си боже да се запознаеш с някого, не дай си боже да се сприятелиш да се харесаш и загаджиш. Добре че, Gen X са преди мен, та има с кой да си флиртувам и да се лигавя.

# 310
Хората ходят на фитнес заради мотивацията. Вкъщи няма същата атмосфера, няма я конкуренцията, желанието за подобряване на постиженията, няма ги менторите (треньорите). Така е във всеки спорт.
Иначе шампионите щяха да тренират в хола.

# 311
  • По света и у нас
Темерути под прикритието на мотивацията! С какво се състезаваш, за какво се състезаваш - за помпане ли? Егати целта. И какви са тези ментори - Киро и Спиро които са си похапнали стероиди. мхм.

Както и да е.

# 312
  • София
Добро утрооо  относно чат.... тук е добре, има опция и лични съобщения, Прекрасен ден ☕😎🍀
Мерилин, има много готини и добри момчета и момичета, които са просто по-срамежливи и трудно завързват разговори с непознати по барове, фитнеси и т.н.
Между другото, двете момчета от Тиндър, с които излизах преди години, не бяха асоциални, и двамата имаха хобита, работа, готини, отворени. Просто явно им беше трудно да срещнат човека в своята си среда. При мен беше подобна ситуацията.

# 313
Темерути под прикритието на мотивацията! С какво се състезаваш, за какво се състезаваш - за помпане ли? Егати целта. И какви са тези ментори - Киро и Спиро които са си похапнали стероиди. мхм.

Както и да е.
Мотивираш се за по-добри резултати. А менторите най-малкото ще ти кажат как да тренираш без да товариш ставите си.
А фитнесите си имат постоянни клиенти и ако не стане свалка, какво правиш? Сменяш фитнеса?
Свалки стават навсякъде и колкото по-непринудени са, толкова по-ползотворни са.

# 314
  • По света и у нас
Не знам... От както спрях да се втелясвам, че съм качила 2 кила, не ходя на фитнес. Не представлявам заплаха за мотивацията на трениращите. Разхождам си се в парка, и по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт