Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Майче,неин ще да е, така го виждам и аз, Марио не ми изглежда да се събужда облян в пот Joy
Но е много психарско,да, на сценаристите взе да им харесва да ги вкарват в някакви психарии Joy

Кая и Хъхъ ще са ми милион пъти по-интересни от Масови, Кунка и недай боже, Христо и Цвети Joy
Казваш, Марио се е излекувал от кошмарите си Joy
Значи на тези кадри със сватбата само черни балони трябват, за да се завърши картинката Grinning

Ми не мога, Кайчето ми е толкова смотана, хич не върви с напереното петле Гринч Grinning

Христо ще го няма в началото, ама като нищо да цъфне по някое време.

# 541
Кайчето е обърнала плочата. Отчаяна от свинското поведение на Христо тя ще стане безкомпромисна към мъжете и Хъхъ го чакат тежки времена да бъде използван и захвърлен Grinning

# 542
Е, то това донякъде му се случи с използван и тежките времена Joy

# 543
Този сезон бозата ще е още по - резлива😁

# 544
  • София
По-добре резлива, отколкото с изкуствени подсладители 🤪

# 545
По-добре резлива, отколкото с изкуствени подсладители 🤪
Да, щото предизвикват рак, докато вкиснатата боза само разстройство 😁

# 546
Обаче, всичко са се умълчали и ни вопъл, ни стон от тях. Някои даже се моткат на почивки Grinning

# 547
Наш Пешко младоженец 😁

Албена е била много нежна и красива!

# 548
Гриватаааааа! Joy

# 549
От ги вадите тези снимки от архива? Joy

# 550
На страницата на ОЖ са качили промото, с описанието към него "Защо се женят Зорница и Марио, след като си обещаха да не го правят? Какъв е повода Нора да вдига наздравица с Фотев? И кой е човекът с пистолета?" - въпроси, които и ние си задаваме Grinning

# 551
Така написано, ми изглежда, че човекът с пистолета няма да е случаен перко, а ще е свързан с някого... иначе нямаше да питат кой е?
може би със Зорница, нали ще я връщат към изнасилването, ама от друга страна не виждам какво общо може да имат... а пък е поредният психо обожател вече става банално.

# 552
Ванилия, според мен го споменават, защото ще е в една от главните истории първите епизоди,кара се с Кръстева, заплашва Зорница. А относно изнасилването и напомнянето за него, според мен ще е не точно за самия акт на насилие, а за заплахата за живота на Зорница, което ще й навее спомени за Психото.

# 553
  • София
Зорница и Марио са ми ясни 😃 Въоръженият - случаен - нещо от типа на Майчето , а Нора може и внучка на Фотев 😉
Обаче мен ме тормози фактът, че Карамазов продължава да не снима - да не са го уморили?...

# 554

Общи условия

Активация на акаунт