Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Не знам кога по-силно ще си затварям очита - на Гринч и Кая или Нора и Фотев(ако има джиджи биджи, както виждаме с първите) Joy

# 511
Уфф, тоя Пудел овърша все готините мацки 🤬😃
Сърцето ми кърви.
Кайчето така хубаво си я бях заплюла за Ковачев, а те.....с този! Joy

# 512
  • София
Кой размахва бухалката?
Зорница защо е боса?

Тая сватба е лъжа и измама  - според мен.

А, Кайчето поне ръстово си отива с Гринчи 🥰 Дано го побърка, та да му се наместят чакрите 😂

# 513
Доне 😱😂

Мен само ме е яд, че тя е миличка и всеотдайна, търпя сума време на Ицето капризите, сега и този ще ѝ се качи на главата. Иначе наистина визуално си пасват.
Но той заслужава някоя яко да го командори, че да стане човек от него 😁😁😁

# 514
Доне 😱😂

Мен само ме е яд, че тя е миличка и всеотдайна, търпя сума време на Ицето капризите, сега и този ще ѝ се качи на главата. Иначе наистина визуално си пасват.
Но той заслужава някоя яко да го командори, че да стане човек от него 😁😁😁
Другия Ковачев Joy

Кайчето ще запали моторетката, ще стане хард мада фака мацка и ще му покаже кой е мъжът в къщата Joy
Ако го зареже и му разбие сърцето, много ще я уважавам хахахха

# 515
Така кажи, викам те още се не ожениха и ти вече ги реконструира 😆😆😆

Много се надявам да си права и Кайчето да покаже рогца 😄

# 516
И аз си мисля, че Кая ще налети на ХХ за да забрави Ицето, а той ще хлътне по нея. Току виж пък ХХ като момче с характер поставил Ицето на мястото му. Така ще се изкефя ако му удари един. Тамън да си го върне за предния сезон, където него го биха.

# 517
Аз съм изключително доволна за Кая и Хъхъ,чудесни са, а и тя обеща да е зла твар в този сезон Joy

За сватбата съм пълен пас, с всяко промо ме объркват все повече Grinning

Но не може да е само сън, знаем,че е с тази рокля в апартамента,където й правят прическа,не вярвам толкова дълго да сънува Grinning

# 518
Hе вярвам и сцената в асансьора с Kръсгева и мъжът с пистолета да е част от съня.

EdelV, Kарамазов не дава никакви признаци, че снима. Mисля, че Ицето изобщо няма да го видим.

# 519
Аз пък си чаках Алекс за Кая. Най ми хареса с него, но не би. Определено визуално ще са идеалната двойка с Ххр.

# 520
Значи, искам да поздравя този, който е правил промотата, защото с всяко следващо все по-объркана съм, особено за сватбата Joy

Кайчето ще бори любовната мъка с Гринч, дано си остане просто секс между тях, не искам да развалят гадинката и да го правят добър Joy  Ако пък се получи спойката между тях, може и да преживея това, ама ако положението е като с Ицето...Joy

Норчето силно се надявам да играе игрички с Фотев, а не да бори и тя разочарование с него заради Боби, ама май няма да ме огрее. Тасев казва на Фотев да стои далеч от нея, явно знае, че има интерес към Нора.

# 521
  • София
Ех, Майче, много ми се искаше да е скрит гей Wink / и Humble щеше да е доволна/ Joy...

Ако сценаристите не са забравили какъв образ му създадоха като нарцис, на него би му допаднала само жена, която го боготвори, но трябва да е хубава, да я харесват, а тя да зяпа само в него Joy

На мотора / промото/ не са ли пак те? Wink

# 522
А то сценаристите имат навика да забравят какво са писали в началото. Та нищо чудно в края на сезона да видим...
Скрит текст:
джиджи-биджи между Гринчи и Наков Joy Много ми се иска да има гей двойка като в Анатомията. Там много ми харесва гей двойката Grinning

# 523
Нора със сигурност ще пробва да врътне Фотев, за да помогне на Боби, не вярвам наистина да има каквито и да било симпатии към него, дори и да не знае кой е той.
Но с него ме съмнява да ѝ излязат сметките...

# 524
Мразя Кая😭
Джитках си играта, когато получих телепатичен импулс да пусна Нова на живо и гледах прословутото промо, за което говорите в момента. Та да питам полицията Тасев ли арестува?

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:24 от HumbleDrumble

Общи условия

Активация на акаунт