Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Злати, ако Карамазов не се появи този сезон, ще съм доволна. Ролята му е много дразнеща, а и влачи със себе си Пепе, Цвети и Кари. Но имам спомени, че Титова каза, че ще снима и този сезон? Не вярвам тя да остане в сериала, ако него го няма. Може да са зачезнали някъде в началото и после да се появят.
За Нора и Фотев нямам идея какъв е замисъла. Писна ми от сагата Фотеви отдавна. Ех, Виолета ако беше в сериала да се хване тя с него да върти игрички, друго щеше да е...

# 526
  • София
И на мен ми писна Фотев. Вярно, че ако не ги убият, мутрите закон не ги лови ☹. Но предполагам, че Фотев го вкараха, за да има драма по линията Тасев - Нора 😉

Надявам се, за разлика от действителността, поне тук да възтържествува справедливостта 😜

# 527
  • София
В промотата не виждаме Наков, Врабчев, Стаменова, Хинови... А Пенев, неговия “голям катарзис”? Thinking

# 528
хуахуахуа този герой само за Наков го гласят 😁

П. С. Много моля кандидатите да са актьори с диплома😁🙏
Този, който се е предложил, моля ВИ НЙЕ😁🙏

Искам ей тоя пич: Висок, красив, и талантлив, а и е колега-приятел😍

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 12:06 от HumbleDrumble

# 529
Пецан яко се е намазал 😆

# 530
Ми лековита е калта... че то с напредването на годинките не е лесна неговата 😆😆😆

# 531
  • София
Добре си изглежда за годините - даже и плочки има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Добре си изглежда за годините - даже и плочки има Stuck Out Tongue Winking Eye
Плочки силно казано🤣🤣🤣

# 533
Записах третото промо, но няма аудио. Ще карате на фантазия 😁

https://www.instagram.com/p/CERRokbj6Q7/?igshid=c9o2n82c19wt

# 534
  • София
Сцените с Огнянова са много психарски.

# 535
Аз продължавам да съм на мнение, че кадрите от сватбата са кошмар на Зорница или Марио, като залагам, че е неин. Прекалено в стил Семейство Адамс е Joy

И продължават да ме втрисат Гринч и Кая 🙈

# 536
  • София
Аз продължавам да съм на мнение, че кадрите от сватбата са кошмар на Зорница или Марио, като залагам, че е неин. Прекалено в стил Семейство Адамс е Joy

И продължават да ме втрисат Гринч и Кая 🙈
За кошмара - подкрепям. За Гринч и Кая - надявам се да ни доведат смислено до това, но по-скоро ще ни го треснат изневиделица и после ще се нищи какво, защо и как 😱🙀👀 😂 Признавам, че е изненадата на сезона 😂. Дано поне е интересно 😉. За Марио и Зорница - каквото и да стане - и да има сватба, и да няма, и каквото да измислят... след този “шок и ужас” в 9-ти сезон - нищо не може да ме гътне 😂🥰

# 537
Майче,неин ще да е, така го виждам и аз, Марио не ми изглежда да се събужда облян в пот Joy
Но е много психарско,да, на сценаристите взе да им харесва да ги вкарват в някакви психарии Joy

Кая и Хъхъ ще са ми милион пъти по-интересни от Масови, Кунка и недай боже, Христо и Цвети Joy

# 538
Ицето и Цура едвам ги изтърпявах. Дано да ни ги спестят. Да кажат още в първа серия, че са се разкарали някъде барабар с децата си.

# 539
Monza, и аз на това се надявам Grinning Понеже Владо не дава вид да снима, просто в първи епизод да разберем,че са се предали на чувствата си и са заминали заедно към залеза Joy

Общи условия

Активация на акаунт