Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Излагация. Анонсаджията е фин човек, няма да е чак така Joy

# 601
  • София
“Изгубил посоката пациент ще търси съчувствие от лекарите в “СВ. Анастасия. Какво ще намери - гледайте...” 😉 Така става ли , Donna? 😂

# 602
Добре започваш Wink

Съдбовни решения, драматични обрати и неочаквани събития ще посрещнат героите на болница Света Анастасия в юбилейния десети сезон на най-гледания медицински сериал у нас.
Без да изневери на себе си, в новия сезон сериалът отново ще постави актуалния въпрос с коронавируса и как обществото ни се справя с него. Изгубил посоката пациент ще потърси помощ от лекарите в света Анастасия, но повратен момент в отношенията му с медиците ще постави на карта живота и сигурността на любим герой. Кой е той и ще се пребори ли с опасността?
Joy

# 603
Доне, да им търсиш надник 😁

# 604
А от къде дойде заигравката с Гринч и Кая? Това самодейно форумно творчество ли е има и доза истина Simple Smile

# 605
Ванилия, ще измислим нещо по въпроса Joy

Поликсени, имаше го в промото - любовна сцена между тях двамата.

# 606
  • София
Ocвен любовната сцена, бяха и на мотор - Гринчито не е такава гад да я остави да търчи след мотора 😂

# 607
Дона, признай, че всъщност ти си анонсаджията и само ни заблуждаваш тука две-три години 😺

На мен пък много ми допада идеята за Гринч и Кая, май я бях подкрепила още преди промото и направих предположение за страхотната любовна история 😺 как Гринч ще се преобрази заради любовта си към Кая. А може и само да съм го сънувала, че го пиша 😺

# 608
Ейх.. 😢

# 609
  • София
Стига рИва, де - за теб е десертът 😘

# 610
Доци, тихо ся, не ме издавай, тайна е Joy

Ще му покаже Кайчето на ХаджиГадняров кой какъв е в йерархията и че трябва да й козирува, ако иска да му е комфортно в операционната Joy

Стига рИва, де - за теб е десертът 😘
ХХ е много млад за Наков бре Stuck Out Tongue Winking Eye

А за мен кво? Joy Аперитива?

# 611
Петмезов доста се е вталил, яко се вкарва във форма за Наков 😁(както знаем, някъде в средата на сериите, ще се появи конкуренция😝)

# 612
  • София
Шъ съ пропийш от мъка и шъ сънуууваш...😘

# 613
И гледате после Наков, Петмезов и Гринч правят тройка...🤭Close

# 614
Това няма как да се случи в бг сериал. По-вероятно е да намерят жена и на Наков. Smile

Общи условия

Активация на акаунт