Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 715
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Айй, не съм се радвала толкова на Алекс колкото сега Joy Гринч ще е спасен Joy

# 721
Айй, не съм се радвала толкова на Алекс колкото сега Joy Гринч ще е спасен Joy
Ааа, не е сигурно. Като го остави прелъстен и изоставен, ще стане кротък като малкото котенце от рекламата на уискас Joy

# 722
Утре в сутрешния блок, вероятно след 9, ще говорят за сериала. Може да пуснат и нещо новичко от към кадри.

Дона, от това което сме видяли Гринч не е като да страда от женско внимание и си пада нарцис, не си го представям да страда за някоя жена Grinning

# 723
  • София
А бе, аз си го представям. Joy

# 724
  • Разпиляна във въображението
Т.е. Кая ще спи с Гринч в леглото на майката на Алекс? А Алекс ще се върне и ще започне пореден триъгълник?

# 725
Т.е. Кая ще спи с Гринч в леглото на майката на Алекс? А Алекс ще се върне и ще започне пореден триъгълник?
Ми нещо такова. То да не стане четириъгълни, че Ицето има навика да си замианва и да си идва отново Grinning

# 726
  • София
Ех, ако Кайчето си поиграе и зареже Гринчито, ще му посмачка фасона, а егото му трудно ще го понесе 😂. Прелъстен и изоставен 🙏🏼... Току виж се замисли и ощастливи Humble🤪

# 727
Ееее Кайчето много вървежна стана, от една болница трима заби 😺😹 и ходи на лекции и работи. Е тва е зает човек 😺😹

# 728
Тъкмо Зорница ще сдаде за известно време титлата "Леката жена на болницата" Joy
Само си представям коментарите във фб, ако се омотат и двамата около нея Joy

# 729
Чудя се дали май бой ще е с тоя тйен и в сериите(дано гримьорката не прекалява с пудрата, както в 9-ти). Много му тича такъв прегорял😁

# 730
Тъкмо Зорница ще сдаде за известно време титлата "Леката жена на болницата" Joy
Само си представям коментарите във фб, ако се омотат и двамата около нея Joy
Зорница е вече порядъчна съпруга, очакваща дете, не върви да носи тая корона, трябва си наследница Sunglasses

# 731
  • София
A, не, Кайчето и пет да завърти, Зорница ще си остане “фльорцата” 😜 И Ина, и Галя, и Хинова, и Биляна, и Наталия имаха по  двама, но Зорница е грешницата! / като Йовковата Албена - грешна, ама хубава/ 😂

# 732
Ееее Кайчето много вървежна стана, от една болница трима заби 😺😹 и ходи на лекции и работи. Е тва е зает човек 😺😹
Кога спи ми е въпроса Grinning или ще поспива пак в тоалетната, за да може Жекова да си опресни прашасалите умения в операционната Joy

Ее, Зорница с двама е имала сериозна връзка и с третия пиянски секс за една нощ. Ама трябва да и се признае, че има хубав вкус за мъже и тримата са готини сами по себе си Grinning

# 733
  • София
Кая си е точно за Алекс. С Гринч изобщо не си ги представям.

# 734
  • София
Хихих, представям си как Алекс скача на Гринч да го бие 😜😂😂

Общи условия

Активация на акаунт