Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Честито на мамчетата с бебенцата! Много се радвам и ви пожелавам бързо да се възстановите, а бебоците да растат в здраве и спокойствие!

Тук в провинцията в болницата, в която ще раждам за втори път не трябва да нося нищо за бебето, освен за деня на изписването му, за мен превръзки, нощница/пижама след раждането, чехли и козметика. Ще бъда в самостоятелна стая с баня. Нищо др не желаят. Ако е нормално, ще ми струва 480лв. На мен ми се виждат много, а като чета повечето от вас колко имат да заплатят и си казвам “нема такава държава”....тъжно е!
Но Да сме живи и здрави и да се радваме на бебетата си, другото не можем го оправи! Леко раждане на всички Simple Smile
Нищо тъжно няма, който иска да ражда в частна болница си плаща, в държавна болница за осигурени граждани раждането , без значение нормално или секцио е напълно безплатно!

# 346
Честито на мамчетата. Само немога да разбера защо ние трябва да си плащаме теста короната. Колко пари ви взеха за него

# 347
Моята кожна лекарка каза , че папиломите от бременност често падали сами известно време след раждането...посъветва ме да не ги третирам с нищо и като спра да кърмя , ако има нещо останало да отида да го иЗгорим ( моите са по врата и под гърдите )

# 348
Успокоих се за попиламите по врата. Мислих си, че е само при мен.

Честито бебче Никол! Да е здраво и щастливо!

Вие към коя седмица сглобихте легълцето? Аз съм в 34 и стои в кашона. Дали е време да го оправим, предвид измирисването или няма нужда да се бърза?

# 349
Ходих на кожен през първата бременност. Каза, че сами падат. Така и стана. Могат да се третират след спиране на кърменето, хормони.. Имах една голяма на брадичката, падна още в болницата и една бенка ми изчезна.
Сега пак се появиха.

# 350
Момичета, дойде и моят ред Hug
Днес се роди Никол - 3040гр./ 50см

Пожелавам на всички бързо и безпроблемно раждане като моето 😘
Честито да ти е жива и здрава и много щастлива Heart

# 351
Здравейте, моят термин е на 23 август. Може ли да ми предложите име за момиченце? Бях се спряла на Анна-Мария, но мъжа ми не го одобри.

# 352
Здравейте, моят термин е на 23 август. Може ли да ми предложите име за момиченце? Бях се спряла на Анна-Мария, но мъжа ми не го одобри.
Аз много харесвам Ивайла и Кристин.
Иначе в интернет има списъци с имена може от там нещо да харесате.

# 353
Аз харесвам имената Андреа и Аделина
Мисля, че е време да сглобите леглото. Особено ако е дървено, да да се отмирисва

# 354
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито на мама TS25!  Да е жива и здрава Никол!

Папиломчета и на мен са ми излязли, добре , че споделихте, не знаех, че са от бременността.

Това за теста за ковид, направо не мога да повярвам Rage Защо ще е задължителен ?

Имена за момиче - много харесвам Анна, Ева, Вяра Grinning

# 355
Честит да е Тодор и честито да ни е първото момиченце Никол в темата. Да са здрави, диви и щастливи. За мамчетата - бързо възстановяване и влизане в ритъм.
Хубаво поведохте крак с леки и безпроблемни раждания- дано така да продължим. 💐🥰🎈

# 356
  • Sofia
Момичета, има изрична заповед за тестовете за прием в болница. НЕ се заплащат, покрива ги здравната каса. Мен като ме приеха не са ми искали нищо за теста. Според мен не трябва да се оставяме да ни баламосват. Тестът се плаща, ако ще ходиш в чужбина и си е по твое желание.
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/nezakonosobrazno … pcr-test-kato-us/

Аз харесвам такива женски имена: Мария, Ралица, Зорница, Елица, Борислава... Blush

# 357
Честити да са Тодор и Никол Heart
Да са много здрави, щастливи, обичани и подкрепяни. А за мамите, бързо възстановяване.
Папилом и на мене ми излезе, нямах идея че може да се маха сега, все пак ще изчакам.
Аз искам сутиен с оформена чашка, без банели и подплънки. Такова нещо не видях. Бях си чашка С и сега съм така. Иначе от много години нося бюстиета или спортни, без банели и подплънки. И сега така си продължавам. Ако Не намеря за кърменето, ще си махам презрамката и това е.

# 358
Благодаря за предложенията. Момичета, и аз имам малки папиломи по шията. Ще раждам във Варна и ми казаха, че теста за корона вируса се заплаща и задължително трябва да го направя 48 часа преди секциото.

# 359
Благодаря за предложенията. Момичета, и аз имам малки папиломи по шията. Ще раждам във Варна и ми казаха, че теста за корона вируса се заплаща и задължително трябва да го направя 48 часа преди секциото.

В коя болница ти казаха това?

Общи условия

Активация на акаунт