Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аууу, това натискане за матката беше УЖАСНО! Щях да счупя ръката на сестрата първия път.
Аз краката започнах да си ги усещам и сгъвам след грубо 12 часа.

# 331
  • Köln
Честито на двете мами 💙❤️
Групата започна да се пълни с бебоци.
Живи и здрави и много късмет

# 332
Момичета, дойде и моят ред Hug
Днес се роди Никол - 3040гр./ 50см

Пожелавам на всички бързо и безпроблемно раждане като моето 😘
Йеее ,честито. Бъдете здрави и щастливи! Ей такива новини само да се четат!! Групата ни стана още по-прекрасна, тази и следващата ни група ще са най-вълнуващи!! След това ще правим групи за отглеждането и възпитанието на малките съкровища ❤.

# 333
Момичета, дойде и моят ред Hug
Днес се роди Никол - 3040гр./ 50см

Пожелавам на всички бързо и безпроблемно раждане като моето 😘

Честита радост! Да ви е жива и здрава принцесата! На теб бързо възстановяване! Благодарим за пожеланието Heart Exl

При мен пък се появяват много малки папиломчета по кожата и под мишниците. До сега не съм имала такива 😲

И аз имам доста папиломчета, но това е понеже ни е занижен имунитета. Мажа се с един разтвор и те бързо падат.

# 334
Честита радост на мама Диана и мама TS25 Flowers Bouquet
Да са здрави Тодор и Никол Hug

Днес ми излезе последната микробиология, всичко е наред.

# 335
Верчи, би ли споделила разтвора за папиомите.
Виждам се в огледалото след болницата и имам под една линия сигурно 10 бенки. Не знам кога са се появили

# 336
+1 за споделянето на разтвора, че вратът ми няма гладко място 😀

# 337
Честито на най-новото мамче! Страхотно пожелание! 💗🤩☺️🎉Започват да валят бебенцаааа 🧚‍♂️🧚‍♀️

# 338
Честито TS25! Да е жива и здрава малката Никол Simple Smile

# 339
  • София
ДИАНА 90 и TS25, честито и от мен! Пожелавам ви да сте много щастливи, бебчетата да са здрави и с много късмет!!! Balloon

И аз бих искала да разбера за този разтвор, с който падат тези папиломи или каквото и да са там. Излязли са ми два под мишницата, на врата, на ръката, а имам и едно до окото от преди това, с което с удоволствие ще се разделя.

От стрии благодарение на бременността засега се опазвам, пу пу, да не чуе Дявола Smile

Момичета, какви са тези размери сутиени, даже не мога да си ги представя? Аз и двете си гърди да сложа в едната чашка, пак ще са ми големи Satisfied Всъщност моите малки гърди не са мръднали и си нося същите сутиени.

# 340
Честити да са Тодор и Никол, а на мамите бързо въстановяване!

Ох, мислех, че аз съм единствената, на която тези гадни папиломи са излязли по врата, направо ще повърна като се видя в огледалото. Не стига, че от бременността ми се струва, че ужасно съм погрозняла, а трябва да я гледам и тази гадост по себе си 🥺 Иначе се чудех дали е удачно да ги мажа с нещо, затова също съм любопитна за разтвора. Нашите са химици и непрекъснато мъкнат разни разтвори, отрови и киселини и преди време с някаква тяхна си киселина си бяха изгорили, където имаха папиломи, но знам, че това в никакъв случай не трябва да влиза в контакт с кожата отдолу 😬 Та аз лично не се навих да пробвам тяхната киселина точно сега от съображения за сигурност.

# 341
Разминахме се с изгорял капак, но колата ще отива за части... Имало е да става, добре че не е нещо по-фрапантно, но за жалост в неподходящ момент 😒

Относно папиломчета, аз имах 1 под мишницата още преди да забременея, сега се появи още 1, отделно 2 на гърдата много малки и на другата нещо като бенка. Мъжът ми си беше взел някакъв елексир за 10лв преди време, че имаше на врата и се маза с него, изгориха се, ма той бая прекали, че му седи на места като белег. Ето елексира:

Аз имам едни подутини под мишниците, едната се появи още в началото на бременността, другата преди няколко месецаа, но е по-малка. Днес АГ каза, че не е добре това. Били някакви мастни жлези и трябва да видим като почна да кърмя, дали ще намалят, или ще се увеличат, защото ако се увеличат, означава, че се задържа кърма, която не може да стига до гърдите и трябва да я спираме.... Сега и това да мисля 😒

# 342
В болницата си разраних една бенка. В следващите дни падна сама. Вчера  ходих на кожен лекар и тя кажа, че най-вероятно е било по-скоро папилом и ми изгори мястото , така че да не се появява повече. Явно трябва да се обгарят ама не е най-приятното нещо Simple Smile

# 343
Верутол се казва, турско производство. 
Скрит текст:

Има го из базар/олх, аз лично съм доволна, където съм мазала и е паднало папиломчето.

# 344
  • Пазарджик
Честито на мамчетата с бебенцата! Много се радвам и ви пожелавам бързо да се възстановите, а бебоците да растат в здраве и спокойствие!

Тук в провинцията в болницата, в която ще раждам за втори път не трябва да нося нищо за бебето, освен за деня на изписването му, за мен превръзки, нощница/пижама след раждането, чехли и козметика. Ще бъда в самостоятелна стая с баня. Нищо др не желаят. Ако е нормално, ще ми струва 480лв. На мен ми се виждат много, а като чета повечето от вас колко имат да заплатят и си казвам “нема такава държава”....тъжно е!
Но Да сме живи и здрави и да се радваме на бебетата си, другото не можем го оправи! Леко раждане на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт