Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 102
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Аз бих се оплакала.. Нямат право да искат тест, който да, се плаща от пациентите!!

# 361
Честито на всички и от мен🎉
Искам да попитам, мамите с бебенца-цекцио или естествено родиха?

# 362
Аз съм с второ секцио

# 363
Вярно ли е,че боли повече от първото?

# 364
Мен ми харесват имена като Калина, Ема, Ванеса, Емили Simple Smile
Колкото до теста една позната роди на 13.07 и преносваше 2ри ден на 13 сутринта е ходила за тонове и са я задължили да си плати тест, на който резултата щял да излезе на следващя ден но тя вечерта са й изтекли водите отишла е да ражда и понеже резултатите не са били готови са й правили друг тест ( безплатен) за да може да влезне да ражда ..

# 365
Вярно ли е,че боли повече от първото?
Единствено контракциите на матката след това ме боляха повече. Иначе нищо по- различно!

# 366
В АГ Варна ми казаха, че задължително трябва да направя тест за коронавирус преди да бъда приета за раждане.

# 367
  • София
TS25,честита да е Никол ,да бъде здрава и с много късмет Heart
За папиломите ,много ми се появиха,но със сигурност ще изчакам,за да видя кои ще се махнат след време,надявам се всички,че ако ще трябва сега да се мажа с нещо ,ще е с валяка:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 368
Мен ми харесват имена като Калина, Ема, Ванеса, Емили Simple Smile
Колкото до теста една позната роди на 13.07 и преносваше 2ри ден на 13 сутринта е ходила за тонове и са я задължили да си плати тест, на който резултата щял да излезе на следващя ден но тя вечерта са й изтекли водите отишла е да ражда и понеже резултатите не са били готови са й правили друг тест ( безплатен) за да може да влезне да ражда ..
Аз съм потресена. Живот и здраве когато наближи момента за раждане, мисля да си отстоявам правата. Не ми е за парите, но щом има заповед че се  поемат от болницата, нямат право да ми искат да си го заплатя.

# 369
В АГ Варна ми казаха, че задължително трябва да направя тест за коронавирус преди да бъда приета за раждане.

И аз съм се насочила там да раждам, но доктора, при когото ходих на преглед, не ми каза за тест. То и съм чак края на август. Мисля си, че не бих спорила, защото се притеснявам да не се отнесат гадно с бебето и с мен в такъв момент, иначе не бих допуснала да ме правят на балама. Дано докато дойде време, да са разбрали, че нямат право са ни изнудват да си плащаме и този тест.

# 370
Когато лежах в болницата, ни правиха тестове на всички момичета и бяха безпланти.
Сега обаче, когато си оправях документите за раждането, ми казаха, че отново трябва да се изследвам. Платих около 40 лв. за кръвен тест.
Реално тогава бях 35г.с. Не знам защо толкова рано го искаха, но ми го приложиха в досието. 🤷‍♀️

# 371
На мен нищо не са ми споменавали за тест, но ако ме накарат да си го платя, ще им поискам касова бележка и после ще си пусна жалба.

# 372
На мен нищо не са ми споменавали за тест, но ако ме накарат да си го платя, ще им поискам касова бележка и после ще си пусна жалба.
Много добра идея е това. Вместо да споря с тях и аз ще направя така, че наистина има вероятност после да ми излезе през носа, за това че съм вдигала скандали.
Но все пак като дойде време ще му мисля на място

# 373
Аз въобще не знам изследвали ли са ни или не. Никой нищо не е казвал

# 374
  • Sofia

И аз мисля, че това е най правилното. Да издадат касов бон или фактура, след това с тях, може да се пусне жалба. В онзи линк, който ви пратих, пише, че след извършена проверка трябва да връщат парите на хората.
Не знам, аз страшно много се ядосвам от такива неща. Не обичам да се възползват от мен, ама хич.
В крайна  сметка това е за спокойствие на лекарите, не е за нас.

Общи условия

Активация на акаунт