Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 034
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,смених си профилното име от  vamb.1986 и сега вече да се похваля днес с планово секцио се роди третата ни дъщеря Теа-3070 гр и 48см.Успех на всички мамита

Честита радост! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване Purple Heart

# 511
  • София
Здравейте момичета,смених си профилното име от  vamb.1986 и сега вече да се похваля днес с планово секцио се роди третата ни дъщеря Теа-3070 гр и 48см.Успех на всички мамита

Честито! Еха, трета дъщеря! Relaxed Да бъде много здрава и щастлива! Flowers HibiscusBalloon

# 512

Честита дъщеричка, да расте здрава и много щастлива Simple Smile Wink

# 513
Честито да ти е жива и здрава и много щастлива Heart

# 514
Честито, да е жива и здрава малката Теа!

Има ли някой друг като мен, който ще ражда с избор на лекар и се притеснява как ще му се обади ако раждането започне през ноща? Моята лекарка е много мила и отзивчива и въпреки това все си мисля как ще чакам до последно преди да и звънна ако е през ноща 😁

# 515
Аз съм от тези хора,които се притесняват как ще звъннат.Планирано секцио съм,но все си мисля,че ще тръгне по-рано и то през нощта и ще трябва да звъня на лекаря.....😒😌

# 516
  • София
Габитооо,честита Теа,да расте здрава и с късмет. На теб бързо възстановяване.

# 517
Честито, да е жива и здрава малката Теа!

Има ли някой друг като мен, който ще ражда с избор на лекар и се притеснява как ще му се обади ако раждането започне през ноща? Моята лекарка е много мила и отзивчива и въпреки това все си мисля как ще чакам до последно преди да и звънна ако е през ноща 😁
И аз много се притеснявам за това, и моят лесар е много натоварен и не искам да го събудя а след това примерно да минат още часове до раждането....Може би ще се опитам да преценя на момента какво е положението и колко време да изкарам вкъщи. Но всяка вечер ми става супер тревожно Grinning

# 518
При нас се обаждат от болницата на лекаря и му казват, че негова пациентка е постъпила.
Случвало се е да имам час за преглед, но докторът да е тръгнал по спешност към родилна зала.

# 519

Аз звънях през цялото време, докато пътувах към болницата - 70 км. Не ми вдигна. Оказа се, че лекарят има отдлен телефон , на който му звънят от болницата и идва.  Той живее на 2 пресечки от болницата. Спокойно, наистина раждането не става за 20 мин, от болницата ще му се обадят.  Аз като отидох в 5.30 с изтекли води с гръм и трясък и крещяща " изтекоха ми водите" сестрата само каза "спокойно, сега ще те приема, ще те сложа на тонове, после към 7 ще му се обадя". Вярвай, струваше ми с ецяла вечност.  В  7 ми казаха- влизаш в 7.30 в операционната. Всичко стана по план.
Като ме изписваше лекарят ми каза: имаме си контактите, ще ме търсиш. И аз му казах "да, както онзи ден, когато ти звъннах 20 пъти за един час" Simple Smile

# 520
  • Sofia
Честитооо! Да е здрава, щастлива и много да радва мама и татко! Heart

# 521
  • София
Аз си мисля, че ще ми е доста притеснено да повикат моята АГ по никое време. Даже ми е минавало през акъла ако е през нощта да им кажа, да изчакат да се съмне Relaxed В реалната ситуация мисля, че няма да съм толко смела.

# 522
Честито да е бебче Теа, Габи! Много да ви радва и да е здравичко! 🤩☺️💗

# 523
Въобще не ги мислете лекарите. При нас се раждаше денонощно Simple Smile идвали са и в 2 и 3 ч.

# 524

Аз звънях през цялото време, докато пътувах към болницата - 70 км. Не ми вдигна. Оказа се, че лекарят има отдлен телефон , на който му звънят от болницата и идва.  Той живее на 2 пресечки от болницата. Спокойно, наистина раждането не става за 20 мин, от болницата ще му се обадят.  Аз като отидох в 5.30 с изтекли води с гръм и трясък и крещяща " изтекоха ми водите" сестрата само каза "спокойно, сега ще те приема, ще те сложа на тонове, после към 7 ще му се обадя". Вярвай, струваше ми с ецяла вечност.  В  7 ми казаха- влизаш в 7.30 в операционната. Всичко стана по план.
Като ме изписваше лекарят ми каза: имаме си контактите, ще ме търсиш. И аз му казах "да, както онзи ден, когато ти звъннах 20 пъти за един час" Simple Smile
Ами ако звъняха от болницата щеше да е добре, но моята лекарка ми каза да и се обадя аз преди да тръгна към болницата🧐

Въобще не ги мислете лекарите. При нас се раждаше денонощно Simple Smile идвали са и в 2 и 3 ч.
Сигурна съм, че е така и нито ще съм първата нито последната, но съм си такава... Все за чуждия комфорт се безпокоя 😀

Общи условия

Активация на акаунт