Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 23 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Наистина страхотно кътче, влюбена съм 😍😍😍 Между другото аз така и не купих въртележка за кошарата, защото четох, че не било хубаво за очичките преди 3ти месец, а и нали в началото много много не виждат, оставих го като за подарък ако някой реши, ако не по-нататък мисля да купувам.

# 556
Прекрасен бебешки кът ❤
Аз също не купих въртележка, тъй като реших че ще имам приятели, които ще питат какво да вземем и това може да е едно от нещата. Бях се замислила и гнездото дали да не оставя в списъка с евентуални покупки от приятели, но една прителка която роди преди 20 дни каза, че  го ползва от първия ден и май ще купя тези дни 😂
Днес бях на тонове 35 г.с+4 дни, всичко било нормално, нищж повече не казват ...
Аз от няколко дни съм в режим " нищо не ми се прави", бездействам по цял ден, даже не усещам кога минават дните.
Днугата седмица съм на преглед и вечи ако нищо не се спомене за микробиология, ще си питам. Чудя се и за меренето на таза дали да не питам или щеше да ми се каже ако има нещо с притеснително?

# 557
Идеално се е получило!! Дано една малка табуретка бих си сложила аз Wink най- приятно ми е , докато го кърмя да си вдигна краката.. блаженство! Особено както се надуваха отначало
Хариста , ти за един ден си отметнала работа като за 3 месеца Wink
Много странно изтичат водите. Моите не знам от къде изтекоха , но определено се усеща , че не си е малка нужда .

# 558
И аз съм 35 г.с+4, днес за пръв път бях на тонове - стори ми се доста интересно. Оставиха ме сама за 20 мин, бебо беше много активен и аз наблюдавах картина със звук. Като се разбушува, се вигаха цифричките на уреда и се чуваше яко туп-туп-туп Smile. Освен това, когато АГ ме пипна по корема и се беше втвърдил, ми разясни за подготвителните контракции. А аз някак си все си мислех, че усещането е малко "по-динамично", не знаех Flushed. То значи, че си ги имам доста често...
Иначе, да ви споделя, вкъщи е пълно с торби дадени ми от приятелки и съседки. Уж ги предупредих, че вече нямам нужда от нищо и ми казват - ако не ти трябва нещо - хвърляй. Не ми е хубаво да им хвърлям нещата, за това обмислям да ги пусна в олх за подаряване.
А и да ви покажа мъжът ми каква играчка за гушкане купи - казваме си - може да имаме много подарени, но нека да е една специална за бебе от мама и тате. Изпрах я и сега спя с нея. Чувала съм, че бебенцата спят по-добре, когато усещат аромата на майките си.

# 559
  • Denmark
Мен много ме е страх, че няма да усетя като изтичат водите... Особено с това водно течение, което имам. Утеха ми е, че трябва да започнат и контракции ако са изтекли води или и аз не знам...

# 560
  • Пловдив
Marayah - и аз така мислех първия път, когато започнаха да ми изтичат водите. Бях чела, че трябва да имам и болезнени контракции...да ама не...водите изтичаха на етапи при мен, но доста по-обилно от течение. Така около 3-4ч и реших, че нещо става. При изправено положение си изтичаше течност. При отиване в болницата нямах никакво разкритие и съответно никаква болка, но ме приеха и ми сложиха системи за предизвикване....и тогава разбрах що е болезнени контракции Disappointed Relieved Frowning
Много красива снимка, предполагам, че си ти Flowers Hibiscus

# 561
Вчера на съквартирантката ми в болничната стая й изтекоха водите пред очите ми. Интересното е, че секунди преди това е чула "пук". 😀😀😀😀😀Отначало бяха бистри, после станаха розови, преди да слезе в родилна зала каза, че са били вече кървави. Минути след това "пук" започнаха контракциите й - на около 3 минути по 20-30 секунди. Беше планирана за секцио днес, но го направиха около час след изтичането на водите - минути след 0ч.
Умряхме от смях, защото тъкмо се беше нагласила гримирана, изкъпана и с издухана коса, за да й направя последни снимки преди раждането на следващия ден. Е...направихме фотосесията с изтичащи води - буквално в първите секунди, преди да тръгне сериозният теч, преди контракциите и клизмата.
😂😂😂😂😂

# 562
Ей, за това се бях притеснила от това "пук" Simple Smile

# 563
  • София
pennywise6, чудесно си подредила Yellow Heart

Аз пък от вас чух за това "пук" и явно съм се филмирала, защото една нощ както си лежах ми се стори, че го чух. Smile

Аз днес най-накрая прегледах какво имам от племеника ми и се оказа, че моето бебе скоро няма да има нужда от дрехи Satisfied Има даже такива с етикети. Та освен пончото, което ще му вземем, всичко останало го има налично Smile

Утре съм на хиляди прегледи и най-накрая ще разбера ще го бъде ли нормалното раждане.

# 564
  • Denmark
Пепина, хич не ме успокои, но все пак ти благодаря Sweat Smile Не съм аз, няма кой да ми направи такава фотосесия 😂

Ох, откакто прочетох за това "пук", го "чувам" по 10 пъти на ден 😂 ужасно е това чудене!
Джеми, само хубави новини от прегледите! 😊

Четох, че един от признаците, че раждането наближава е намален апетит. А пък аз съм постоянно гладна тези дни 😄 няма да излиза скоро май 😑

# 565
И аз тука от седмица все търся да хапвам нещо.
Голям глад ме гони и мен Joy

# 566
Мен много ме е страх, че няма да усетя като изтичат водите... Особено с това водно течение, което имам. Утеха ми е, че трябва да започнат и контракции ако са изтекли води или и аз не знам...
Аз получих първата контракция 3 часа след изтичане на водите... Няма как да ги сбъркаш, вярвай ми!! Не е като течение. Шурти си и не можеш да го спреш.
Аз с това кърмене пък само ям! Направо полудявам за храна. Хапна сладко, искам солено. Хапна солено, искам сладко

# 567
pennywise6

Аз пък от вас чух за това "пук" и явно съм се филмирала, защото една нощ както си лежах ми се стори, че го чух. Smile

И аз съм така, снощи като си легнах нещо пропука и се сетих за разговора тук. Цяла вечер очаквах да ми изтекат водите, но явно е било нещо от червата.
От днес съм в 38 г.с., но нямам нито контракции, нито менструални болки (за което се радвам, че моя следящ отсъства).

И страничен въпрос, може ли някой да ме добави в групата във ФБ.

# 568
Пепина, хич не ме успокои, но все пак ти благодаря Sweat Smile Не съм аз, няма кой да ми направи такава фотосесия 😂

Ох, откакто прочетох за това "пук", го "чувам" по 10 пъти на ден 😂 ужасно е това чудене!
Джеми, само хубави новини от прегледите! 😊

Четох, че един от признаците, че раждането наближава е намален апетит. А пък аз съм постоянно гладна тези дни 😄 няма да излиза скоро май 😑

Това за намаляването на апетита сигурно е вярно, аз едва хапвам и то на сила...моля се да изкарам поне до 1-ви август 🤗

# 569
И аз си хапвам и имам голям апетит. Даже много ми се яде сладко, а преди бременността никога не съм се сещала за сладко. Да не говорим за торти и подобни. Като дете на рождените си дни не опитвах от тортите си, та се чудех какво толкова им харесват останалите. Е, сега, умирам за сладко, а пък гледам да не прекалявам.
Надявам се да си дочакам датата за секциото и да не се налага бебка да изпреварва събитията. Откакто влязох в 9 месец доста често започна да ми се втвърдява корема, явно това са тези подготвителни контракции..

Общи условия

Активация на акаунт