Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 23 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Благодаря за отговорите 🙂

# 631
Аз се интересувам каква данни на фирмата се иска да се попълнят, за да бъда подготвена 🤔 Ние също нямаме брак, понеже сватбата ни беше отменена заради скапания вирус, беше голяма драма 😖

# 632
Мен дори педиатърката ме попита за коя дата ми е секциото Joy
Казах ѝ, че смятам да е нормално, ако не се появят някакви медицински показания.
Всички лекари ми казват, че сега доста голям процент от жените избирали секцио.
Моят лекар предпочита естественото, но излиза в отпуск от 29ти до 3ти а моят термин е на 3ти.
Ако се опита да ме уговаря за индуциране на раждането преди 29ти, няма да се съглася в никакъв случай.

# 633
Simple Smile Доволна съм от лидълските дрехи за бебета и деца( повечето). И памперсите им не са лоши. Но за сега няма да купувам нищо повече, че от баткото и от племеничките имам много, а и си накупих  някои нови неща от Пепко и Вис Виталис.

Като бяхме на море този месец краката ми бяха самуни, наложи се да си купя сандали , които се регулират. Но както се появиха отоците на глезените така и изчезнаха. Е, с малко повече почивка, вдигане на краката, ходене по -често до тоалетната Simple Smile

victoria7777, не го приемай лично това поведение. И аз се дразня, когато са груби, не им се отговаря на въпроси или са уклончиви, но като знам "какви чудесии" им минават през кабинетите......няма как винаги да са на 100% усмихнати и вежливи, а на някои им е характер. Предния път като бях на преглед дойде бременна без час, по-рано от работното време и въпреки всичко я приеха. Наложи се да я чакам 20 мин след моя час за преглед( а аз трябваше да съм 1ва), защото тя се опитваше да скъса нервите на персонала с нейни лични неща, не само с въпроси за бебето и бремеността....еми идеше ми аз да я изгоня. Не знам лекаря и акушерката как запазиха самообладание, но най-вероятно после е избило на някой при прегледа Simple Smile

# 634
Сега гледам бележката, която ни дадоха. Пише имената и адреса по лична карта на мъжът ми. И накрая пише " да послужи пред" и името на фирмата.
Иначе той ми е дсл- имена на фирмата,МОЛ, адрес и ЕИК

# 635
И аз съм дояолна от лидълските дрехи. Мисля, после да отскоча до там. Харесах си чаршафчетата за момиче, този път десените съм и хубави. Гледам на каталога има някакъв термометър- мултифункционален, дали е свестен, имате ли наблюдения?

# 636
Във връзка с 15 дневния болничен... Четох за някаква декларация Приложение 3.. Така и не разбрах от къде се взима тя. Тия бумащини са ми тъмна Индия 🤦🏼‍♀️🤪
Да ви питам, момичета, тъй като сме в къща и имаме комарчета доста, дали е проблем да си пръскам краката с Аутан?

# 637
Ние вечер като излизаме с баткото на площадката се пръскаме.Аз се пръскам с Бочко, но и аутан съм ползвала, не мисля,че е проблем

# 638
Да ви питам, момичета, тъй като сме в къща и имаме комарчета доста, дали е проблем да си пръскам краката с Аутан?
По-добре ползвай детски препарат ( Бочко, розов Брос и др.) Има разлика в съдържанието и концентрацията на някои съставки.

# 639
Аз се връщам сега от АГ-то, явно бебчо още няма намерение да излиза, не е слезнала в малкия таз. Разочаровах се Sad Но всичко е наред и си е добре така че когато тогава, нямам избор. Разбрахме се края на другата седмица да се видим за тонове, а ако до 5ти не съм родила на 6ти ще ме приемат в болницата. Дано се роди до тогава 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 640
Моят днес не е много активен.
Ако до утре е така, мисля да ида на едни тонове.

# 641
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз не смея да се обаждам, но, да чукна на дърво, нямам никакви болежки, оплаквания, подувания и т.н. И нямам проблеми като ме гледат за разкритие , а и няколко пъти ми взимаха микробиология + една цитонамазка Grinning За сметка на това първите 4 месеца ми се взе акъла от гадното повръщане.

15-дневния болничен се полага на бащата от деня на изписването на детето и се изплаща от НОИ. Във всяка болница знаят каква е бележката, вие само трябва да си я поискате, все пак всеки ден издават много такива Grinning Не е необходимо да се попълват данни на фирмата.
Въпросната бележка се носи в счетоводството на фирмата на таткото и се подава почти като болничен. Но, има едно НО, за да се подаде, трябва да се въведе и ЕГН то на детето. Не е необходим акт за раждане, може само да се издиктува и по телефона.

П.П. къде се изгуби G.Savova ?

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 13:16 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 642
  • София
По-добре ползвай детски препарат ( Бочко, розов Брос и др.) Има разлика в съдържанието и концентрацията на някои съставки.
Аз също ползвам детски, но на Аутан и съм доволна. Снощи имахме голяма среднощна битка с един комар, въпреки таблетките в контакта. Мисля, че комарът победи за съжаление, та не знам сега като се роди детето как ще го спасявам от тия гадове. В целия апартамент сме с комарници и пак намират отнякъде да влизат. Та в тази връзка някой има ли наблюдения и мнение за тези като значки, които се закачат на бебешката количка и на кошчето на детето. Вършат ли някаква работа?

Моят днес не е много активен.
Ако до утре е така, мисля да ида на едни тонове.
Ако имаш възможност хапни нещо сладичко или шоколад, при мен действа безотказно Simple Smile

Марая, много добра идея за зелено смути, определено ще го пробвам. И без това се чудех наскоро какво да забъркам в блендера, че скоро не е влизал в употреба Simple Smile

# 643
При нас пък се установи аритмия, на графиката тоновете изглеждат нормални, но по случайност докато лежах на апарата мина лекар и се заслуша и каза, че има аритмия...уж не било проблем, но на мен пак ми се стегна душата. Притискало си пъпната връв бебето и от това се получавало. На всичкото отгоре ми казаха, че капацитета на плацентата ми вече е изчерпан и реално бебето вече расте с по много малко. Та май ще го вадим скоро Sad Някой с подобни проблеми - 2750 гр. сме в 37 г.с и 1 ден.
Аз съм така. Днес бях пак на доплер в 37гс +5 съм, бебето за 9 дена не е качило нищо. 2500гр е горе долу DisappointedМерено е на същия апарат.
Във вторник съм на още една консултация и трябва да определят дата за предизвикване на раждане. Честно казано не съм много щастлива от този факт... А моят мъж чак ми се "сърди", че не ям и за това не наддава.

И при нас се установи аритмия на ултразвука. Ходих при специалист по фетална, който обстойно прегледа сърцето и каза, че аритмията не е опасна, не означава, че има проблем със сърцето. По-скоро е незрялост на проводната система на сърцето, нещо подобно ми каза. Но това се израствало. Не е тревожно, стига да няма наистина усукана пъпна връв. Но ми каза също, че ако има такава, не се получава аритмия, а забавяне или забързване на тоновете. Аз пък си мисля, че е възможно и храната да влияе, и не само. Посъветваха ме да пия много вода, магнезия задължителен, аз го бях спряла преди няколко дни. И да си направя изследване на витамин B12 и вит.D.
Дано съм помогнала с опит, но момичета, бъдете спокойни, всички бъдещи майки преминаваме през едни или други притеснения. Вярвайте, че дечицата са ни здрави и им пращайте мислено много любов и всичко ще е наред. Бъдете  здрави и силни и желая на всички тук да имаме леко раждане!

# 644
Добрее, значи ако правилно разбирам тази бележка се дава от болницата. То ясно, че си знаят там хората, но аз като не знам... Просто искам да съм подготвена да няма нещо в последния момент, което не съм разбрала, че каквато съм разсеяна вече... Та в този ред на мисли се сещам, че на мен май не ми е давано нахравление още, а тепмина ви е точно след седмица 🤪🤦🏼‍♀️

П. С. И аз се чудих къде изчезна G. Savova... Дано не се е обидила нещо 🙊

Мамии, вече живея ден за ден и чакам чудото да се случи, че хем нямам търпение, хем си ме е шубе дали ще се справя 😁 Онзи ден на тоновете ме пита дали искам да ме гледа за пазкритие, но аз отказах.. Нещо май се уплаших, че може така да забърза процеса 🤨🤔

Общи условия

Активация на акаунт