Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 362
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
Не разбрах, защо трябва да пътуваш до Бг за смяна, нали имаме посолство тук?
Да и това е вариант, не отричам. Помня, че преди няколко години чакахме 3 месеца за паспорт, сега чувам че нещата са се подобрили.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 21:04 от GreenP

# 286
GreenP  може ли , да ти напиша лично съобщение .

# 287
  • Истински се вижда само със сърцето.
При над изпратиха писма, че децата от нърсери до година 2 ще трябма да са в училището в 8.40, като ще влизат от различни места. По-големите в 8.50 и пак разделени при влизане.
Купих кутии за обяд и чанта за тях и чорапи от Алди, имаха и обувки за спорт по 2 паунда и ще я заведа утре да мерим, че за един път в седмицата физическо скъпи не си заслужава. Обаче за другите не ми мърдат 40 паунда в Кларкс.
Дано да имат поне нормална година децата.

# 288
  • UK
Тейла, може.

Аз само екип и гуменки за физическо не съм купила.
Илейн,според мен всичките помпсолки са едно и също качество, и ми се струват много неудобни.

# 289
Green, не са се подобрили, но понякога идват за 2 месеца вместо 3 Simple Smile) Сега май няма дати до началото на другата година..добре, че поне паспортът ми е валиден. 😐

# 290
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моите документи дойдоха за месец и две седмици точно, обикновена поръчка. Сега на ММ казаха месец и половина.
Грийн точно за това 2 поунда са ок 😅

# 291
За паспортите- и аз защото сме на майната си и заради пътя. Малката като се роди ми беше по-лесно да изкарам направо английския, а заради това изкарах и на голямата. Ние веднъж вече ходихме за подновяване на документи в Лондон- това са ни поне 2 дни път, плюс вече ги бяха спряли да ги пращат по пощата готовите и пак 2 дни път. Като гледам и вече и само с час, а няма такива с месеци наред. По-добре да си намаля малко стреса за едни документи и поне в бъдеще да не го мисля. И, сега това е само в главата ми, изобщо незнам как е в действителност, но ми се ходи до Америка и си мисля, че за ЮК няма визи за там 😂😂.

На мен ми остана само физическото, но нашите искат маратонки. Гледам в Азда, нещо не ми харесват.

# 292
Merry, букна ли ферибот? Аз имам отстъпка от канселираната резервация, 50% от цената ми задържаха. Ако не си, дай да ти букна през моя акаунт и да я ползваш.

Ние бяхме 4 дни на Лейк Дистрикт, но догодина мисля пак да се пробваме за Isle of Wight.

С училищните покупки съм готова. Остава за градинарчето да накупя някои неща, но ще изчакам първо да отидем на пробните дни и да видя какво точно ще ми трябва.

За посолството в Лондон не ми се разказва. Следващия път се качвам на самолета и отивам в Дъблин. Хем ще минем само с едно ходене, хем ми е по-бързо и по-евтино. А организацията им на работа е много по-добра.

# 293
  • UK
Маратонки за физическо напоследък купувам от Декатлон.

При нас по принцип училището е разделено на два кампуса, синът ще е yr5 и ще започва в 8,30, а малката в yr2 и на 10 минути пеша ще започва в 8,50. Всяка година ще влиза от различен вход и по различно време. За съжаление, понеже нашето училище е много голямо, известно време в началото нямало да има брекфаст и афтърскул клубове изобщо, и няма да има и готвена храна за малките,  на които им се полага училищен обяд, а щели да имат само сандвичи. Освен това ние нали се преместихме, ще трябва да ги водя на 1 ч път с два автобуса до училище. Подала съм документи за преместване, имат място само за едното дете близо до нас и сега обжалвам решенията, за да намерят място и за другото.

# 294
Нашите бяха на сандвичи след като ги пуснаха през юни до ваканцията. Тя беше в нърсери, обаче я записаха за училищния обяд и го плащах. Тогава и записвах 3 сандвича за свдмица, в неделя правех някакви месо с картофи или нещо подобно и един от дните и правех тиквички с ориз. Това и беше менюто и изкара добре, вече накрая им бяха почнали да им готвят в един от дните. Предпилагам и сега в началото ще е така.

# 295
При нас в училище нищо не казаха за обяд. В смисъл че те приготвят и ако искаме можем да се запишем. Казаха да си носи храна в кутия и шишенце с вода. Пособия като химикали, пергели, тетрадки казаха да не носи, те заради Ковид осигурявали всичко от този тип. Така ли е и по другите училища?

# 296
  • Bristol
Pampers, благодаря, на ферито сме вече! Натоварихме колелата, взехме бански и дъждобрани и ще почиваме по английски. По средата на пътя мъжът се сети, че е забравил батерията за колелото си... Та караме две колела, но само едно ще се ползва 😂

# 297
На нас нищо не ни даваха да носи от вкъщи, само лънчбокса и вода. Искаха и плодове да им слагаме. Със сандвичите, бяха в хартиена торбичка и вътре им слагаха и плод и краставички или чушки. Не ни даваха и да носи раничката с дрехи за преобличане, само веха уелитата в началото. Ако са я преобличали, е било с техни дрехи, които аз после връщах. Дори накрая и подаръци не приемаха заради ковид.

# 298
  • Великобритания
Имам имейл от училище , разделени са пак всички , от различни входове ще влизат всички класове , по през 10-15 минути .. Мойта ще е Y1 , големи вълнения - само аз се вълнувам де, на нея не и дреме много хах
Моя мъж иска пак на Isle of Wight , даже сега гледа за октомврийския халф търм , мисля, че ще е много красиво там
но с таз корона , някак не ми се буква за 2-3 месеца напред , като нищо не се знае още
Мери - приятна почивка
И един въпрос .. какво трябва да взема за PE  за момиче , четох сайта на училище , не е обяснено , само пише PE kit

# 299
Pampers, благодаря, на ферито сме вече! Натоварихме колелата, взехме бански и дъждобрани и ще почиваме по английски. По средата на пътя мъжът се сети, че е забравил батерията за колелото си... Та караме две колела, но само едно ще се ползва 😂

Весело да си изкарате! И ние имахме дъждовна почивка Smile

При нас ще обядват в стола по 2 класа, разположени в двата края на салона и влизащи през двата входа всеки по отделно.
Ще има закуска и занималня. Само чакам подробности.

Общи условия

Активация на акаунт