Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 309
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Направете й ваксината.Сестра ми като бебе не са й правени ваксини.Родена е с междупредсърден дефект.Когато в България беше бума на морбили, се разболя на 35г.и беше в интензивното.

# 151
  • Leeds, UK
Dejie, не мога да стисна зъби и да преглътна, че доброто ми детенце ще бъде прието в училище с рейтинг 3, ако не е станал 4 вече. Ако опра до купуване на имот, ще си продам апартамента и земята в БГ и ще си осигуря доста сносна сума. Стискайте палци утре да стигна до оглед на имота, който искам, близо до най-доброто училище в града. Миналата седмица за него пишеше off the market, после пак излезе на пазара. Обадих се в петък и тя каза дори, че нямат огледи за петък и че аз оставам за понеделник в уречения час, но имало няколко преди мен. Направо й заявих, че го взимам, но ще спазя процедурата за оглед. След малко имотът пак беше off the market статус. Така, че моля пратете ми цялата си положителна енергия да стигна до оглед утре😁.
Ell, и аз имам рагдол. Прекрасни котки с много благ характер. Моето е indoor, но ако имам хубав обезопасен двор, ще го пускам. На повечето обяви пише, че не може pets/students/smokers. Тях изобщо не ги отразявам даже. Те и стоят празни с месеци. Ако не е изрично забранено, е разрешено😁. Срещнах и една разкошна къща, в хубав квартал, не е близо до където искам, но си пишеше no smokers/pets welcome. Ако нещо се обърка утре, ще звъня и за нея. Тази утре напълно ме устройва, защото и имам доста приятели наблизо и мога да разчитам на помощ за детето по всяко време. Всичко е по-добре от сегашния ми квартал, който западна страшно много, заради румънските цигани и други ‘ора от Африка. Застраховките на колите ни са много високи, не си заслужава. Тези пари ще отидат за наем на по-хубаво място, тъй или иначе ги плащам и само да светне охранителната лампа скачам по 10 пъти на вечер. Не е живот това.

# 152
  • Истински се вижда само със сърцето.
Разбрах какво имаш предвид Грийн Simple Smile ние я сложихме миналата година както си върви по календар. И аз мисля, че е ок сега да я сложиш.

Бела много палци за къщата, надявам се да се наредят нещата. Аз когато избирах квартира също я съобразявах с училищата, а и щом квартала е лош нямате работа там.

# 153
  • UK
Happy Bella успех утре с имота!

Ще звъня утре в поликлиниката да букна час за ваксината. Нещо съм се заблудила, че се слага около 4г.и не съм проверила календара, а от поликлиниката обикновено пращат смс или се обаждат да напомнят.

# 154
Късмет, Бела. Този октомври ли трябва да кандидатства за секондари детето ти?

# 155
  • някъде в орбита...
И аз стискам палци, Бела. Дано ти се получи Hands Plus1

# 156
  • Leeds, UK
Късмет, Бела. Този октомври ли трябва да кандидатства за секондари детето ти?
Мерси! Да, този октомври. Ако взема този имот, имаме много добри шансове, защото сме в catchment area-та. Отделно, че е много хубав имот, поне в моите очи - с 3 спални, Drive way, предна и задна градина, тиха улица, слънчев е, което за Англия си е важно 😁

# 157
  • София
Бела, стискам палци и аз! Зная какво е! Не си струва целият този стрес!
Пиши ни, когото стане ясно Heart

# 158
  • Leeds, UK
Бела, стискам палци и аз! Зная какво е! Не си струва целият този стрес!
Пиши ни, когото стане ясно Heart
Мерси! Ще пиша, разбира се, каквото и да стане. Имам още време до края на октомври, но вече ми се иска да се махнем оттук, изобщо не е безопасно. Имам прекрасни плодни дръвчета и ягоди. Успях да хапна 3 сливи и 1 ягода преди румънските циганета да ги окрадат всичките докато са зелени. Откраднаха ми саксиите с цветя, дрехи от простора. Така ми се искаше да имам я ротвайлер, я доберман, да ги видя колко време може да издържат качени на дърветата в собствения ми двор.

# 159
Happy Bella, това звучи кошмарно. Стискам палци и с краката всичко да се нареди бързо в твоя полза!

# 160
  • Bristol
Мерси! Ще пиша, разбира се, каквото и да стане. Имам още време до края на октомври, но вече ми се иска да се махнем оттук, изобщо не е безопасно. Имам прекрасни плодни дръвчета и ягоди. Успях да хапна 3 сливи и 1 ягода преди румънските циганета да ги окрадат всичките докато са зелени. Откраднаха ми саксиите с цветя, дрехи от простора. Така ми се искаше да имам я ротвайлер, я доберман, да ги видя колко време може да издържат качени на дърветата в собствения ми двор.
Наистина ви е време да се местите! Късмет с намирането на жилище!
Аз още следя ситуацията с Гърция. Те затягат положението за идващи от България и Румъния.
Отделно сме се захванали с разни ремонти по къщата. Сега търся за двора някой да ни изгради ограда и патио да направи. Съседът ни почина, бяха много мила двойка пенсионери и очакваме нови собственици. А къщата излезе, че е на общината. Те и дъщерите им се изненадаха, че родителите им за толкова години не са я купили... Може да са свестни новите, а може и да не са. В момента сме с една ограда, където я има 80 см височина, я не Simple Smile Така имахме усещането и за по-голям двор, по-слънчево и просторно беше. Никак не ми се иска висока ограда да слагаме...

# 161
  • София
Ау, Бела! По-лошо е отколкото мислех! От къде се изсипаха тези румънски ... травълъри напоследък не знам! Направо се махайте от там!

# 162
  • Leeds, UK
Ау, Бела! По-лошо е отколкото мислех! От къде се изсипаха тези румънски ... травълъри напоследък не знам! Направо се махайте от там!
Много по-лошо е и от това, дето си мислиш 😁. Отляво имам пушачи на марихуана, макар и не много редовни, отдясно имам общинска къща за младежи, а идват и едни приходящи и си форсират колата по цялата улица, която е затворена улица. Беше много по-добре преди, сега доколкото чух цяло румънско село се изсипало и взимат работата на всички. Мъжът ми много се ядосва с тях, защото мамят, не плащат специалните застраховки за доставчици на храна с коли, лъжат, че са с колело, а са с коли, работят с по няколко телефона с няколко профила на братчеда и на девера, че и техните братовчеди.

# 163
А защо не подадете сигнал срещу тях? Предполагам ще ви е по спокойно да се махнете директно, но няма ли никаква опция?

# 164
  • UK
Бела, сега разбрах, дим да ви няма, особено и щом детето сега кандидатства, моите са по-малки, а и нямаше такива неща там въобще, за 4 г веднъж откраднаха колелото на мъжа ми Joy Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт