ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 305
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Кафе в 18ч. От плюса ще се възползваме Grin В две заведения са ни позволявали по-голяма компания на маса, но вътре, не навън (да не се набиваме на очи). Обаче около 10 човека бяхме.

# 631
  • нейде там, където ....
Предлагам 29.08 в 18ч
А. Градинката пред НДК
Б. Някъде по краищата на Борисовата
В. Градинката пред Народния
Г. Друго

Идеята ми е да си вземем кафе и кафе+ и да се наместим по пейките. Не ми се ще да се гоним със сервитьорите като последния път. Голяма група сме и не очаквам да направят компромис.

Г.1 Пред The Mall, Beer fest-a. Шатри, големи маси с пейки
Б.1 - Пейките, близо до "Коколандия", между нея и "Цариградско шосе".

# 632
  • София
Аз хубаво викам, дет кажете, ама тайничко се надявам да не е около протестите, че няма как да се промъкна с колата....
Уточнете дали ще вземаме двукраките домашни любимци Joy
НДК ми е идеално, ако сме с тях.
А и Южния парк става.

# 633
  • София
Не може ли на 28.08?

# 634
  • Sofia

Аз може. Само да съм здрава! Мина ме и мен гърлоболът за една нощ - беше кошмарно.
Без големи претенции за мястото, все пак подкрепям Лейдито, че леко биха ни затруднили протестите, макар че можем да се спуснем от околовръстното при Симеоновско или Икеа (, че по-нататък пък ремонт има), а при МОЛ-а предполагам се паркира в паркинга.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 09:00 от aniK

# 635
  • София
Гледах да е близо до метростанция.
Шатрите са много подходящи, но е малко неудобно като местоположение за онези, които не са в източната част.

Имаме 5 варианта, всеки да избере място. Засега 3 сме за НДК.

Някой против ли е да го изтеглим в петък?

# 636
  • София
И аз съм о.к. за НДК. Прибирам се вторник, мога и на двете дати. Двукракият любимец ще се присъедини, ако още някой ще води.

# 637
Мога и на 28-ми за среща, за мястото, където кажете. За двукрак любимец ще питам и кажа. Grinning

# 638
  • София
Можете ли да ми препоръчате детски хематолог, по възможност да не е в ИСУЛ. Синът ми отново е с високи еритроцити и хемоглобин и вече сериозно се притеснявам.

# 639
  • София
Бъни, Гуш🤗дано притесненията се окажат напразни.
За съжаление единствения лекар в тази област, от който съм възхитена, работеше именно в Исул-др. Щърбанов. От Бобев аз лично останах с впечатление за комерсиализъм, дано греша.
Успех в намирането на добър доктор и най-вече дано притесненията ви се окажат безпочвени🤗

# 640
  • София
Бъни, пожелавам ви здраве и преодоляване на проблема. Уви не мога да помогна с препоръка.

Ние взехме инцидентно решение утре да се приберем с децата, а ММ, после ще се върне отново тук за няколко дни. Първият ми час от физиотерапията е насрочен за 17.00. Ако мога да я изместя в сутрешните часове на петък и събота, може да се включа към сбирката.

# 641
Бобев почина този месец, но си мисля, че най- силната детска хематология е в ИСУЛ. Ако мястото не те тревожи - Дървеница - онкохематологията. Стискам палци всичко да е наред!

# 642
  • София
Търся частен кабинет, защото не искам да разбира моите притеснения.

# 643
Отиди с изследванията без него и се разбери с лекаря. На времето успях да укрия от баща ми до операция диагноза. Всичко беше благополучно и излязох от играта, но понякога се налага. По-важно е да намериш добър специалист.

# 644
  • София
Според ММ, най-добрият е проф. Добрин Константинов. И като човек бил много свестен. Но е в ИСУЛ.

Общи условия

Активация на акаунт