ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Спунк, аз съм на линия за 29.08 .

# 616
  • София
Моето все още дава да го снимаме, но не дава да се качват снимките му в пространството.
Много са си хубави децата, кой се нацупил, кой се скрил, кой се усмихнал. Важното е да са ни живи и здрави, другото ще го преживеем някак.

# 617
  • Sofia
И аз съм на линия. Имах колебания дали да ходя с моите някъде или да остана да уча - оставам Grin

# 618
Ох, много е забавно да ви чета и успокоително, че и при нас нещата се развиват горе долу така.
Снимането не е толкова проблем, но имам чувството, че съм най-големия идиот на света - каквото и да кажа или направя се въртят очи, ръмжи се, "ох, не издържам повече" , казано с тон все едно съм го нарязала на парчета...въобще хем полудявам, хем ми е смешно от безумните му терзания...
Задължителната литература каза, че няма начин да я чете...благодарна съм, че му пробутвам едно книжле на немски, сигурно е 50 стр.-  дано го свърши..
Иначе днес вадихме поредния кърлеж, имам чувството, че тези гадини ги привличаме с нещо и понеже много ходим по поляни и планини мисля да се пръскаме с Аутан вече. Тази година това е втори за него и за мен - общо 4 броя, като не минава година без да се отчели по 2 пъти...

# 619
Нане, купи от ветеринарна аптека Нимезил и изпръсква дрехите преди тръгване - в пропорцията, която ти каже ветеринаря.

# 620
Шарлот, много благодаря за съвета, ще проуча непременно.

# 621
  • София
Че то и аз имам БАН за снимки във Фейсбук....ама тук не ми знае профила, а и снимката не е много ясна та затова съм толкова смела
На 29.08 мойто звер е рожденик .....ако ме изнерви дотогава освен химикалката може и на срещата да го довлека ....

# 622
  • София
Нане, купи от ветеринарна аптека Нимезил и изпръсква дрехите преди тръгване - в пропорцията, която ти каже ветеринаря.
Шарлот, да не обърка нещо? Не може да има два препарата с еднакво име.
Нимезил

# 623
  • София
Така както сутринта се оплаквах от моето, сега чак не е за вярване, ще го похваля.
От училище им организират курс по френски първите две седмици на септември. Днес учителката е звъняла на ММ и той го попитал малко междудругото, дали иска да ходи и човека изявил желание Open Mouth Когато ми го каза, първо се огледах, дали не съм объркала апартамента, а после му пипнах челото, дали пък случайно не е слънчасал.  
Ще ходи, обаче чак в понеделник да се записва и до тогава може и да размисли Joy

# 624
Нимезил
Моля за извинение. Сега правя паметова блокада - със сигурност е с "Н" - единственият много ефективен препарат против буби при децата /не ми се пише кои буби - онези, които се носят от лагери/. Определено е ветеринарен медикамент - има го в ампули и на мл. - ако ветеринарят закупува големи разфасовки. Разтваря се във вода и се пръска. Най-действен е против кърлежи - разбира се с целия салтанат по съоръжаване с дълги панталони, високи обувки и т.н., които за нас са правило. Когато се сетя, ще пиша веднага!

# 625
Нимезил
Моля за извинение. Сега правя паметова блокада - със сигурност е с "Н" - единственият много ефективен препарат против буби при децата /не ми се пише кои буби - онези, които се носят от лагери/. Определено е ветеринарен медикамент - има го в ампули и на мл. - ако ветеринарят закупува големи разфасовки. Разтваря се във вода и се пръска. Най-действен е против кърлежи - разбира се с целия салтанат по съоръжаване с дълги панталони, високи обувки и т.н., които за нас са правило. Когато се сетя, ще пиша веднага!
Неостомозан?

# 626
Да!!! Благодаря! И в двата случая. Но от кърлежи пази цял ден.

# 627
  • Sofia
Няма лагери, няма присъствено обучение, няма и въшки Laughing

В СУ задочниците ще сме само дистанционно. Да вземат да намалят таксите, ама не щЪт.

# 628
  • София
Искам, искам, искам среща!!! На открито, на закрито, на Луната, с деца или без, където и както кажете!!! Joy

# 629
  • София
Предлагам 29.08 в 18ч
А. Градинката пред НДК
Б. Някъде по краищата на Борисовата
В. Градинката пред Народния
Г. Друго

Идеята ми е да си вземем кафе и кафе+ и да се наместим по пейките. Не ми се ще да се гоним със сервитьорите като последния път. Голяма група сме и не очаквам да направят компромис.

Общи условия

Активация на акаунт