ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • В средата на времето
Ани, и аз така с моята миялна. Опитвам се да я облъчвам с отрицателна енергия, белким по-бързо сдаде багажа, Joy ,но за сега сме си заедно. Ще си запиша тези гелове, които си споменала и ще ги пробвам върху тийнерджърския гръб. Да се оправят бързо домашните ти! Дребната вкъщи също се разхремави в петък вечерта, но този път много бързо се справих с градинския сопол. Може да има някакви летни вирусчета.

Звездице, много неприятно се е получило при теб. Направо ти трябва втора почивка за релакс и възстановяване.Hug

vnd, твойто поне се кукнало на пясък, щото моето и това не направи. Simple Smile А ако му публикувам така снимка тук, мисля, че ще ме усмърти.Joy Не ми дава изобщо да го снимам.

Относно мъжете и психиката им - мисля си, че е трудно и отговорно да отгледаш мъж, заради разни тънки червени линии. Simple Smile Да го моделираш, форматираш така, че след време да не се чува "тази майка ти значи..."Joy

# 601
  • София
Звездица, бързо да се оправя коляното.
Аник, май нашият вирус, с който се заразихме с малкия е подобен -хрема и гърлобол. Нямахме температура обаче. За жалост май заразихме и баща ми и той сега е със същите симптоми.
Моята пък ме кара постоянно да я снимам и се сърди като види отегчената ми физиономия на 856тата снимка. Прави едни чупки и като я видя се разсмивам с глас и развалям поредния кадър. От всичките Н-стотин снимки не харесва нито една и заключава, че не мога да снимам и че й е омръзнало да се занимава с мен, защото една снимка като хората не мога да направя. Ама си се сърди истински и даже не ми говори и казва, че нарочно съм й ги правила такива, на които на "нищо не прилича". Ох, сега като се сетя и избухвам пак в смях. Joy Joy Joy
На следващия ден забравя и ме юрва пак по камънака за нова фотосесия, която претърпява същия крах като предходната.
Иначе е същият индивид като гореописаните. Цупи се на всяко изречение, дразня я само като я  погледна и преди да съм си отворила устата, вечно е на контра. Казвам й, че е неприятна за окото такава намусена, на което тя върти очи по един определен начин, който преди ме вбесяваше, а сега някакси посвикнах. Все по-малко се ядосвам на пуберските й волеизявления и гледам на състоянието й като временно такова.
Малкият е далеч още от пуберски неволи и засега е хрисим и добър. Дано ми даде малко време да отдъхна от сестра му и тогава да започне.

# 602
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Вие пък, ние сме все така. Никой не се дърпа и не протестира

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 07:42 от ninanb

# 603
ninanb , ама големи сте красоти. Two Hearts
Моята тийнка не обича да се снима, ако снимката е обща буквално едва ни изтърпява. Единствено позволява на моя приятелка фотографка, един път в годината я снима около рождения и ден и тогава  качва по 2-3 снимки в социалните мрежи да ъпдейтне профила си. Преди това никакви снимки, никакво показване  Rolling Eyes

# 604
  • София
Моят се снима. Даже с негов приятел им направиха фотосесия на открито.
Фотографката ни е много готина.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:22 от Игривата слива

# 605
  • В средата на времето
Ех, че хубави деца и снимки ! Heart

# 606
  • София
Какви хубави деца,  ninab, прекрасна госпожица, ❤сливке, и младежа си го бива.👍
Аз ако публикувам тук снимка, на мига ще съм мъртва, то във фейса в личния ми профил имам бан да слагам тяхни снимки, какво остава и в обществен форум.
Благодаря на всички за съветите и за съпричастността, както е любимия ни лаф, и това ще мине Евгени. А някои от съветите (визирам морска почивка) с удоволствие ще последвам😁
Болните дечица да се оправят скоро, в тези топли дни по-трудно се понасят досадните странични явления от настинки Sad

# 607
  • София
Много красиви деца! Чудесни са всички на снимките. Heart

И аз тотално съм обезглавена, ако взема да й кача снимка някъде, а в беге мама...... леле, леле. Даже не мога да си го представя.

# 608
  • Sofia
Ани, и аз така с моята миялна. Опитвам се да я облъчвам с отрицателна енергия, белким по-бързо сдаде багажа, Joy ,но за сега сме си заедно.

Лошото е, че нашата я купихме през февруари Laughing Още нещо ме дразни от липсата на кошничка - има опция за миене само на избран ред (напр., когато са малко съдове). Обаче, ако мия само долния, нямам как да закрепя приборите там, защото решетките са редки и си ги мия на ръка Rage

ninanb, сливке, страхотни деца Revolving Hearts
У нас малката е позьорка. Наборът е заключил, че е нефотогеничен като мен Laughing

# 609
Много хубави деца и много смели майки Wink

# 610
  • София
Оо, и аз съм застрашена. Шшт, няма да казваме, че съм го постнала. Ще изтрия снимката.
Всичките ни деца са прекрасни, умни и добри.

# 611
  • София
Я оставете децата спокойно да си карат пубертета и да се гневят колкото си искат. Ако щат да ходят на плаж, ако щат да се снимат.
Аз гледам да споря и да се налагам само за важни неща. Няма да си хабя авторитета, я.

Щяла да се облече с дънки на 30С+, ами на нея ще ѝ се свари д.то. Само отбелязвам, че е топло за този панталон, пък тя да прави каквото иска. Не е фатално, ако се поизпоти.
Щяла да кара борд, ама облечена с най-новия си панталон. Предупредих я, че може да го скъса, но ме отсвири. Е скъса го, ама аз друг няма да купя.
Нямало да ходи на плаж. Чудо голямо. Прибрахме си я почти бяла, но нали е дишала морския въздух.

От опит да кажа - минава и това чудо. Малчото на Ради много точно е обобщил. Joy

Какво е хубаво семейството на Нина.
А хубавеца на Игривата си го знам.
 Heart Eyes

# 612
  • София
Убавецът сливкин го изтървах. Нина са хубавци цялото семейство Heart. Онзи двамцата скрити зад ръка, нищо че се крият пак са млади и сладки.
Аз нямам против да не излизат с нас. Като сме на почивка пък и тук от миналата година не искат да излизат с нас. О, няма такъв кеф, двамата с мъжо самички си ходими, ядем си в заведения спокойно (ако са с нас, те поръчват, ние плачем) абе релакс. Дразнят ме, че нищо не попипват, а после изискват. Ми слугинята умрЕ.

# 613
Като ви гледам как сте се разприказвали последните дни  май е време за среща! Smile

# 614
  • София
Като ви гледам как сте се разприказвали последните дни  май е време за среща! Smile
Да, преди пак да затегнат по заведенията. Как сте за другата събота 29.08?

Общи условия

Активация на акаунт