Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на родителите от плановете за почивка?
Какви са преживяванията на родителите с алкохол при техните деца?
Какво е основното съдържание на дискусиите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на родителите от плановете за почивка?
-
Какви са преживяванията на родителите с алкохол при техните деца?
-
Какво е основното съдържание на дискусиите във форума?
-
Какви са впечатленията на родителите от подготовката на децата за училище?
-
Какво научиха от младите хора от фондацията за връзката между алкохола и децата?
/, събува се, веднага отива да си измие ръцете, търка между пръстите, мие се преди и след ядене, абе - отличник. Обаче миналата седмица бяхме на гости на приятели в Балчик - разхождаме се по Дамбата, играе с децата, кара тротинетка. Сядаме на масата в ресторант иии... вади шините с ръка, след което се сеща, че не се е измил /щото нали сме изградили навици/, напъхва обратно шините в устата и хуква да се мие.
Всичко това се случва светкавично, преди да успея да реагирам. И сега съм в голяма дилема: дали да го пускам в училище с шини, при което има голяма вероятност случката от Балчик да се повтаря през ден, или да го пускам без шини, при което пък има голяма вероятност да се върне към изгризването на един молив и половин химикалка дневно, което бе преустановено, след като сложи шините.
Единственото работещо решение, което съм измислила до момента, е да го пускам без шини, като обработя всички моливи и химикалки със сярна киселина.
. Смятам, че благодарение на ваксината грипът ме подминава, а мъже - канари, с които работя съвместно, карат инфекции през 2 седмици. Полезна е и пневмококовата ваксина - прави я Субев в "Поликлиниката".