ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, ще мога ли и аз да се присъединя? Мисля, че ще имам възможност.
Надявам се това да е риторичен въпрос!
Много бих се радвала да се запознаем на живо Sunglasses
Аз също Simple Smile

# 691
  • някъде ... тук ...
Не обещавам, но ако съм в Сф, ще дойда Simple Smile
И ние не се ваксинираме против грип. Ама и добавки не пият децата. Ние си пием магнезий, освен лекарствата за други болежки. Не боледуват често по принцип. Поне засега се оправяхме. Да видим тая есен и зима как ще е.

# 692
  • София
И ние до сега не сме се ваксинирали и тази година също ще пропуснем. За щастие много рядко ни хваща някой вирус. Нашето тайно "лекарство" е мед, лимон и джинджифил. Започваме да го приемаме средата на септември и до към март си го хапваме, с малки изключения.

# 693
  • София
ganis, изключително много ще се радвам да се запознаем лично.

# 694
  • София
Вчера бяхме в Исул, чакаме резултати от изследванията, едните може би ще излязат днес следобед. 
Лекарката от хематологията пита сина ми дали приема някакви добавки или витамини, казах, че преди месец е пил витамин С с цинк, обясни, че според нея не трябва да се приемат абсолютно никакви синтетични витамини, минерали или добавки, не се аргументира.

# 695
Бъни, очакваме добри новини, мислим Ви!

# 696
Вчера бяхме в Исул, чакаме резултати от изследванията, едните може би ще излязат днес следобед. 
Лекарката от хематологията пита сина ми дали приема някакви добавки или витамини, казах, че преди месец е пил витамин С с цинк, обясни, че според нея не трябва да се приемат абсолютно никакви синтетични витамини, минерали или добавки, не се аргументира.
мисля, че една причина е, че не знаеш, освен ако не си се изследвал какво ти липсва или пък е в повече, затова ако ще се пие нещо поне да е след някакви изследвания..
Бъни, дано всичко е наред и бързо влезете в норма.

# 697
  • София
Нямам време да пиша, но ще дойда на срещата. Пишете къде сте седнали, че няма да успея за 18ч.
Buni, стискам палци.

# 698
  • София
Buni, стискам палци да се похвалиш скоро, че всичко е наред и притесненията ти са били напразни. Heart

Ние вкъщи също не слагаме противогрипни ваксини и тази година няма да бъде различна. Имуностимулатори и добавки почти не ползваме, ако не се брои магнезия и чат-пат аминокиселини. Не възнамерявам да променям стратегията заради Ковид-а. Надявам се, дори и да ни се случи да се сблъскаме с него, да се справим. По принцип всички имаме силна имунна система и рядко боледуваме.
Сега слушах Вълчев, който каза, че намерението е за продължително присъствено обучение със съответно спазване на епидемиологични мерки, доколкото и докъдето това е възможно. Каза, че не се предвижда в световен мащаб повторно продължително затваряне на държави и крайна социална изолация. Ще се действа на парче и ако някъде има болен учeник или учител, ще се пристъпва към дистанционно обучение локално.
Аз не виждам в момента да се спазват кой знае какви мерки. Учениците се събират и са си в контакт помежду си и сега. Надявам се да няма по-осезаемо покачване на болните като започнат училище и да завършат, както започват - присъствено.

# 699
jenap къде го слуша министъра?

Buni,  имаш и от мен палчета .

# 700
# 701
  • нейде там, където ....
Fair Lady, не мога да се произнеса за фурната. Аз си искам свободно стоящата печка и почти не съм гледала други неща.
buni, дано всичко е наред.
На срещата в петък - най-вероятно ще закъснея и ще ви издирвам по околните заведения. Последно - по сами или с любимци?

От ваксините слагаме само задължителните. Другото вече са го казали - разнообразна храна, плодове, зеленчуци, движение и сън (доколкото може).

# 702
  • София
Аз почти на 100% ще съм сама, макар че най-вероятно и тя ще там някъде.
НДК е едно от актуалните места са младежите. Ако знаете колко пубери има привечер в градинката?

# 703
Спунк, а имаш ли идея къде ще поседнем...кино и бар Кабана е на открито и ще ни побере, но не знам петък вечер колко ще е “населено” ... Иначе по Витошка заведения бол, но са пълни обикновено- освен да направим по един разузнавателен тигел и след сводка да вземем решение ... Аз също мисля да дойда.

# 704
  • София
Бройте ме. Нали за 18.00 ч?

Общи условия

Активация на акаунт