Седмокласници 2020/2021

• 31 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Така си е.
Аз не мога да нося много. Но с терапевтична цел ще участвам.

# 166
  • София
gerka
И на двете 😂
Ще ги редуваме, пак с лечебна цел 🤣

# 167
  • София
Ааа, аз съм си на бЕло! Преди 4 годин’ го почнах, тъкмо взе да ме успокоява. Не си развалям терапията! 😂

# 168
  • Варна
по избор да е, бих казала. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
защото за един бейлиса е скоросмъртница, за друг водката е балсам за душата...
Много добре казано 😂😂😂
Ще вървим в градация, пък кой както го усеща 😁😁😁

# 169
Ааа, аз съм си на бЕло! Преди 4 годин’ го почнах, тъкмо взе да ме успокоява. Не си развалям терапията! 😂

Постоянството е важно. 😜

# 170
  • у дома
Добре сега, давайте да решим  най- важния въпрос за Предстоящата кампания, определящ поне донякъде спокойствието ни. На Бейлис ли ще сме или на бЕло, или нещо друго? Аз проблеми нямам стига да не е джин или водка. Говорим за количества с лечебна цел. 😜
Офффф,на мен количествата вгория път ми бяха в пъти повече от първия път.Дано при вас не е така...Влезе си  по 1во желание,но си пилехме издръжливостта на нервите цяла година.

# 171
О, Светле, и при нас второто не е като първото. Но аз съм решила да съм оммм.

# 172
  • Варна
Тематично съм си подготвила следващата книга, която да чета: "За ползата от алкохолизма" на Булгаков. Иначе и аз клоня към вино, но предполагам ще е червено, че мъжа ми е любител винар, но още не се е престрашил да прави бяло.
Само да сме всички здрави, мисля да не отдавам много нерви на изпитите. Повтарям си, че всичко се случва с цел, че ако детето силно иска нещо, ще си го постигне и че дори и да не успее няма да е края на света. Така или иначе, моето желание няма да се сбъдне, няма за какво да натискам, мисля да си пия кротко и да примрънквам от време навреме, за да покажа родителска съпричастност Simple Smile
Детето уж не е от най-паникьосващите се, но в тази възраст всичко може да се очаква от тях, та планирам да играя спокойната и сигурна фигура (па ако ще да е благодарение на алкохола).

# 173
  • София
Добро утро! Аз не издържам много на алкохол, ще ви следвам с бавни темпове. Преди седмица бяхме на почивка с приятели - реших, че виното е лекичко и си отдих големи глътки, после всичко беше много замъглено😁.
Моят син е много притеснен на всеки тест, въпреки че външно не го показва. Преди 2 дена проведохме разговор по този повод - притеснявал се, че няма да се справи на НВО и ще ни разочарова. И двамата с баща му винаги сме му казвали, че за нас са важни натрупаните знания. Представянето на конкретен "изпит" е комбинация от много фактори, някои от които не можем да контролираме. Обяснихме му отново, че най-важното е да е спокоен, че нещата се случват така, както трябва и че винаги може да извлече максимума от предложеното му. Наистина се надявам децата да са най-вече здрави - и физически, и психически.

# 174
  • София
Уф, и аз не съм от пиещите.  Мога да се изкуша само от някой слабоалкохолен ликьор или вино, но миналата година след НВО удавих мъката в солидно количество водка с доматен сок, защото синковеца не го приеха в желаната гимназия.
Много се надявам следващата година да не намирам отново утеха в блъди мерито 😁

# 175
  • София
И аз не пия. Най-много някое съмърсби и то на празник.
Моето дете също е от притеснителните и много разговаряме за това вкъщи. Надявам се, че с пробните изпити през годината, ще се отрака малко и на самото НВО ще отиде спокоен.

# 176
  • София
А пък моето е от мързеливите и самоуверени екземпляри, в момента най-важното му е да се наспи и да си отвиси на компютъра, съответно аз балансирам спокойствието му със завидна доза нерви, а още не е започнала учебната година , не искам да си представям какво ще е в нейния край... С номер едно миналата годшна и на мен ми бе широка около врата,  но малкия ще ме довърши...

# 177
  • София
И моята госпожица я е обхванал един мързел и непукизъм, съчетан с всичко да се прави мега бавно, та ще ми трябва нещо по-силно за моите нерви - джин с тоник, например. Инче утре заминава на село при баба си, та поне ще прекарва повече време навън - там има градински басейн и хамак, люлки и колело и две верни приятелки, които я чакат за игри.

# 178
  • На морето!
Аз ще заявя питие като видя как ще започне годината. Засега на Мохито и Мента със сода и лимон я карам.
Предложих на детето да го включа в онлайн курса, който предложихте, като му чух отговора май ще минавам на водка направо.
Иначе сега се стяга за държавно първенство по плуване и съм го оставила 2 седмици само с тренировки и почивка, но през август мята домашните, че нищо не е написал, а има доста по математика.
На чете изобщо и това ме дразни, но опитвам да се владея все още.

# 179
  • София
Отсега ли почнахте да пиете? Че и литература чак сте си набавили. Joy Много ви харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт