Седмокласници 2020/2021

• 31 955
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смятам да го давам лежерно.
ако пък много ме стегне шапката ще си купя литър бейлис и ще я разхлабвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile вътрешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
не мисля, че ще ни помогне цялото това стресиране. 

# 151
  • София
ако пък много ме стегне шапката ще си купя литър бейлис и ще я разхлабвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile вътрешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Преди малко ММ ми донесе същото, така че да  разпускаме заедно. Наздраве 🥂

# 152

Преди малко ММ ми донесе същото, така че да  разпускаме заедно. Наздраве 🥂
Наздраве момичета и от мен.....аз съм на мохито 🍹🍹🍹

# 153
освен да отворим един 24 часов бар за учебната 2020-2021 Simple Smile Simple Smile вход с ученическата карта на детето...

# 154
  • Варна
Наздраве и от мен. Аз съм на бяло винце 🥂
От рано започваме с опияняването 😁

# 155
Наздраве на всички! Аз съм с непоносимост към алкохол , затова ще се чукна със студен зелен чай. Имам и боза като някаква форма на алкохол от която не ми прилошава, но ми е прекалено горещо за нея  Wink .

# 156
Ето това е истински отговорно родителско поведение Sunglasses, напиването е предварително и в най-напечения момент през 2021 ще сме свежи краставички.

# 157
още малко и давам тон за песен...
Simple Smile а сега сериозно.
не знам кой и как го беше вкарал в главата ѝ, но навремето щерката умираше на всеки изпит. за каквото и да е той.
даже изпит в балетната школа тип открит урок.

след "кандидатстването" след 7 клас каза, че нищо не е решила, защото не виждала какво пише на листа.
помислих, че не си е взела очилата, а тя обясни:
"не е от очилата, бях с тях. още с минаването през вратата на двора на МЕИ (там се провеждаше изпита по математика) ми стана лошо, гадеше ми се, пишкаше ми се, @..ше ми се и даже ми се пиеше вода. а като влязах в кабинета вече имах звездички пред очите и нищо не виждах."   

стреса не ѝ помогна с нищо, а после доста трябваше да говорим за да влезе в главата ѝ, че независимо колко знае (или не знае), когато се уплаши нищо не може да покаже.
до характер е, брат ѝ не е такъв, а Горинич е различен и от двамата.
смятам всички да го даваме по-лежерно - тип "учи, бъди спокоен и покажи какво знаеш".
Simple Smile

# 158
Предпочитам здрави деца и ДО, отколкото да се притеснявам всеки ден. Ние с баща й ходим на работа, но в офиса сме само половината и сме задължени извън работното място да се движим с маски. В училището няма възможност да бъде създадена такава организация.
По нейно желание, записах детето на безплатно онлайн лятно училище в "Заедно в час". Предишните години много й хареса, и ходеше с огромно удоволствие, въпреки голямото разстояние до 125-то училище, където се провеждаше. Преподават съвсем млади учители и накратко им разказват за някои неща, които ще учат в следващия клас. Вместо да скучае сама удома, ще се забавлява: https://www.facebook.com/149079201792904/posts/3436433236390801/

# 159
Преподават съвсем млади учители и накратко им разказват за някои неща, които ще учат в следващия клас. Вместо да скучае сама удома, ще се забавлява: https://www.facebook.com/149079201792904/posts/3436433236390801/

Вероятно е полезно, но чак да се забавляват...
Ще му още спестя 3 часа пред компа.
Заминава на екскурзионно летуване.

# 160
  • София
st.Dobri, стресът не един и два пъти ми е изигравал лоша шега. И аз навремето по изпити бях същата като твоето дете. От притеснение такива неща правих, че към днешна дата направо са си за смях. По време на изпитна сесия отивам сутринта на изпита, но толкова съм се панирала, че влизайки в залата въобще не обръщам внимание на останалите студенти. Влиза някакъв преподавател, който определено не е моя, но реших, че е някой асистент.  Започва да раздава изпитните материали и когато виждам моя лошо ми става, нищо не разбирам, нищо не знам, а учих цяла седмица. Седях и се чудех какво да правя. Изчаках да минат 30 - ина минути, предадох празен лист и излязох. Реших да изчакам една от моите колежки да излезе от залата. Да, тя излезе, но не от тази от която аз, а от съседната😂
Дъщерята и тя се притеснява, но в рамките на нормалното. Докато брат й той е другата крайност. Миналата година на НВО- то отиде така все едно отива на някой тест, който не е от значение. А, аз дори му бях взела по препоръка на една колежка мента глог и валериан. Той щеше да умре от смях като му го предложих и вика изпий го ти, защото имаш по - голяма нужда от колкото аз 😂

# 161
Преподават съвсем млади учители и накратко им разказват за някои неща, които ще учат в следващия клас. Вместо да скучае сама удома, ще се забавлява: https://www.facebook.com/149079201792904/posts/3436433236390801/

Вероятно е полезно, но чак да се забавляват...
Ще му още спестя 3 часа пред компа.
Заминава на екскурзионно летуване.
Разбира се, че разходки сред природата са за предпочитане, но наистина се забавляват.
Не исках да я записвам присъствено и ми беше много обидена. Вчера видях, че са решили да го провеждат онлайн,  записах я и сега е доволна.

# 162
хахха, Марти, право е било детето.
затова аз ще си пия бейлиса, а той да се явява по изпитите. Simple Smile

# 163
Добре сега, давайте да решим  най- важния въпрос за Предстоящата кампания, определящ поне донякъде спокойствието ни. На Бейлис ли ще сме или на бЕло, или нещо друго? Аз проблеми нямам стига да не е джин или водка. Говорим за количества с лечебна цел. 😜

# 164
по избор да е, бих казала. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
защото за един бейлиса е скоросмъртница, за друг водката е балсам за душата...

Общи условия

Активация на акаунт