👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 107 225
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Не можеш ли да ги върнеш?

# 316
Скрит текст:
Здравейте дами,
Извинявайте, че нахлува така в темата, но имате ли идея дали маратонките на skechers си отговарят на номерата. В чуденка съм между 36ти и 37ми номер.
Благодаря предварително!
Няма по удобни и комфортни от skechers , номерата са малко уголемени с около половин до един номер зависи дали са кожа или текстил.
Моето дете не носи и не иска друга марка .

Вкъщи всички много носим Скечърс. Уголемени са малко, да.
....
скечърс са уголемени, взимам номер по-малки за мен, нося 38, мерих 37.5- също ми бяха големи, взех 37. Имам и кожени и текстилни. Може да минеш да премериш примерно в спортdепо подобни и да прецениш.
И за мен.😃
Двете тениски са от 38tshirts.com. Някакъв БГ артист си е, магазинът му ми е близо до работата ми. 😁😁
Смятам да се сдобия с още няколко.😃
тези тениски ги следя отдавна във фб и доста им се чудех, особено на една с надпис #тулуп Smile

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:05 от orez

# 317
  • Бургас
Момичета, как са размерите на Страдивариус?
Обичайно съм Л/ европейско 40/ УК12 , но ме притеснява да не са умалени като Бершка.Там обикновено съм ХЛ.

Също ако нямаме магазин в нашия град мога ли да го върна ако не ми стане? Пише, че се връща до магазин.

# 318
Маратонки от ФД

# 319
# 320
  • Бургас
Тайга, сподели моля те как са размерите на Mihaela Glavan и дали конкретно този модел е за тясно или става и за по-широко ходило. Прекрасни обувки и със здраведа си ги носиш.

# 321
  • Варна
Струват ми се подходящи за нормално към тясно стъпало. Поне този модел. Иначе номер 37 ми падна точно, това и нося обичайно.

# 322
# 323
Дами, необходима ми е консултация Simple Smile
В района на Плевен съм и се интересувам дали има фабрики/представителни магазини за дрехи с много добро качество изработени в България. Може ли да ме насочите?
Минах през Севлиево по-рано днес и си взех прекрасни, семпли жилетка 100% вълна и поло 100% мерино вълна. Малко по-късно ще се редактирам със снимки по темата.
Едит:
Снимката няма реалните цветове и за съжаление, това е което мога да направя към момента😃

На допир и изработка са супер, а цените без коментар - полото по 40лв, а жилетката 30лв.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:36 от Lollaa*

# 324
# 325
Агент, супер яки обувки и боти! Със здраве да си ги носиш.

# 326
Някои последни придобивки.

# 327
Банският е стахотен, goddess.

# 328
И роклята, прекрасна е!

# 329
  • При децата ми
Скрит текст:
Някои последни придобивки.

От къде е роклята? Страхотна е!

Общи условия