👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 709
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • Варна
Fashion Days, намалени са престъпно много.

# 378
  • Бургас
Ами.... след като се сдобих с грамадни Фила /каквито само аз нямах/, сега си купих бели кожени гуменки /нещо, което имам, ама......
Скрит текст:
точно такива, нямам Blue HeartGreen HeartYellow Heart

# 379
Тези грамадни Фила ми взеха ума миналата година и си ги купих. При мен бързо се напука лака на свивката. Освен това бързо им се наситих и не се харесвам с тях.

# 380
Купувам и на мен, и на дъщеря ми чифт след чифт, много ги харесвам.

# 381

И за дребната

# 382
Момичета, това ли е голямата Фила, за която стана дума?

Скрит текст:

# 383
  • Бургас
Момичета, това ли е голямата Фила, за която стана дума?

Скрит текст:
да,и точно в тези цветове са моите Gift Heart

# 384
За спорт:

# 385
Утре ги чакам.

# 386
Защо, защо, защооо... Flushed
Бях си обещала да не купувам нищо. И без това в тази карантина излизам само веднъж седмицата на пазар за храна.
Тези ги намерих в супера за храна:
Моят обаче е един никакъв цвят - леко пудрено розово.

Лен и памук панталони:

Бяла риза:

А, тези в магазин, в който отидох да си купувам сиропи със стивия. Досега само веднъж съм поръчвала неща от Зара (Сара) и никак не останах доволна от качеството. Но тези лоуфъри чак вкъщи ги видях че са Зара. Сигурно толкова съм се заплеснала, че са 8 долара че въобще друго не съм гледала. Astonished

# 387
Мел, каква карантина, къде си, за Бога?

Много е хубаво всичко!

# 388
Е, то при нас все още си ходим с маски на затворени пространства и някои работят дистанционно. Други хич не работят. На нещата това им е хубавото, че са под 10 долара всяко едно. Канада е това! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 389
Мел, не знам в коя част на Канада си, но имам няколко приятели там, не съм чула за такива безумия, иначе добри попадения, особено за пудреното розово.

От тия Fila, огромните, нямам и няма да имам, не знам за какви крака или по-точно глезени са, но определено не са за моите .Laughing Иначе "Честито!" на всички печеливши! Money

Общи условия

Активация на акаунт