👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 613
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
О, напротив! Бях безумно настоятелна, но беше от онлайн магазина, написах поне 10-12 мейла, снимки, КЗП, намерих няколко човека дори в Линкд Ин им писах за безумното недоразумение.
Изкараха ме едва ли не шантава и така.
После писах на Фурла, отказаха ми съдействие, както и това, че нямали да се занимават да коментират с тях.

# 466
Ама защо се занимавате със замени? В доста онлайн сайтове не заменят. Ако не си доволен - връщаш и поръчваш отново.

# 467
На мен ми харесва магазин да има политика за замяна, някак ти спестяват една стъпка от упражнението...
Наскоро правих замяна на обувки от Hispanitas (исках по-малък номер) през сайта им и какво да кажа.. безупречно обслужване. Тъкмо бях пуснала за връщане едните и замененият чифт вече пътуваше към мен. 1 седмица цялото упражнение, без да плащам нищо допълнително. Много приятно се впечатлих от тях.

# 468
О, напротив! Бях безумно настоятелна, но беше от онлайн магазина, написах поне 10-12 мейла, снимки, КЗП, намерих няколко човека дори в Линкд Ин им писах за безумното недоразумение.
Изкараха ме едва ли не шантава и така.
После писах на Фурла, отказаха ми съдействие, както и това, че нямали да се занимават да коментират с тях.
МДЛ са супер сбъркани в много отношения, начело със собственичката

# 469
  • Пловдив
Според мен не е практика за Фешън дейс да изпращат стоки с наранен външен вид, от години пазарувам там, различни неща, в различни моменти. Неприятно е, че по този начин увеличават хамалогията на действието и развалят удоволствието на купувача от пазаруването.

# 470
Гледала съм наранена Фурла насред фирмения им магазин в Софийски мол. Показах им дефекта, направиха се на изненадани. Виждаше се явно, не мисля, че съм била първата, която го беше забелязала. Чантата не беше намалена/преоценена.

# 471
Аз съм си купувала намалена на 50% Фурла от бутика в Дъ Мол, която долу близо до дъното имаше дефект на кожата. Намалиха я още и я взех без пари. Нося я години.

# 472

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:13 от bubanka

# 473
Аз съм си купувала намалена на 50% Фурла от бутика в Дъ Мол, която долу близо до дъното имаше дефект на кожата. Намалиха я още и я взех без пари. Нося я години.

И като им предложих тази опция ми казаха, че нямали такава практика и общо взето да се оправям.
Спирам да спамя, в крайна сметка задържах чантата, заради сантименталната ѝ стойност за мен, но не я нося колкото исках и с голямо нежелание го правя.

# 474
Нервирах се и понапазарувах онлайн, ще видим колко ще си заминат обратно...

# 475
# 476
  • Somewhere far away
Мечтаните маратонки за спорт! супер доволна съм ! 

Както и топ, пак за спорт.

# 477
  • Sofia

И едно черно овърсайз сако.

# 478
  • София
Полата е Heart

# 479
  • Sofia

Приятелка я има в този цвят и седи много сладурско. Чаках, чаках да я заредят отново и най-накрая ще е моя хаха.

Общи условия

Активация на акаунт