👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 656
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Дали бих я върнала, зависи от цената и от това колко много искам конкретната чанта (артикул). Принципно тази точка не пречи по никакъв начин на функционалността на чантата и вероятно само ти ще си го знаеш и виждаш, но пък ако мислиш, че е нещо което ще попречи да си яносиш с кеф, върни я.
Сега я видях в сайта, не е малко пари. Ако може да си го позволиш, върни тази и поръчай друга. Тъпото е, че няма гаран;ия че другата ще е читава. Може да се окаже и по-зле. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:05 от Миоки

# 451
Pink Dress, точно това е, че за неевтина чанта някак не върви да има каквато и да е забележка. Не е болка за умиралка, но като я погледна, веднага виждам тая точка, даже като се в гледам, виждам че на боцнатото се вижда основата на кожата-тоест липсва червена боя, на снимка не можах да го хвана. За цвета нямам оплакване, точен е, ярко червен,  просто аз я снимах набързо на дневна светлина.
Миоки, наистина не пречи по никакъв начин на функционалността, ама някак ми е криво. Аз да съм си го направила, пак ще ми е тъпо, а какво остава отначало да е така.
Май все пак ще я върна, и ще взема друга, дано няма проблем втория път. Дебна я отдавна и на по-добра цена не съм я намирала никъде другаде, дано не е защото имат такива "забележки", макар да си дойде изрядно опакована, с всички фолиа на дръжките и ципчетата...

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:21 от tuali

# 452
Ами ако после ти  пратят същата?

# 453

Ще е голяма излагация...

# 454
  • Варна
И аз си помислих същото.

# 455
Ако има кратък срок между новата и връщането, няма как да изпратят същата. Ще има период на затваряне на не малка сума, но това е положението.

# 456
Пуснах заявка за връщане и поръчах пак. Да видим какво ще дойде тоя път...

# 457
  • Street of Dreams
И аз бих я върнала. Като видях снимката, направо ми избоде очите, както и да звучи.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 16:25 от OnDiNe_

# 458
Излезе ми реклама на някакъв сайт и се спрях на тази чанта - трябва ми нова crossbody, да е лека, тоест да не е кожена. За по-спортните якета. И все пак малко постна ми се вижда - какво мислите? Освен това не са дадени никакви размери и не знам дали няма да ми дойде малка - само портфейлът ми е 20 см. Ако сте виждали подобни и по-хубави, моля да ме насочите.
Потърси я по изображения в Гугъл и виж размерите й в друг сайт. Гледай и дали няма варианти с еднакъв външен вид, но различни размери. Или удари един мейл към този сайт с въпроса. Simple Smile Хубава е.

# 459
Два колана от Daphne, естествена кожа и естествено пак от намаленията.
Имам чувството, че това лято бяха най-големите намаления, които  някога съм виждала 😁

# 460
И аз бих я върнала. Като видях снимката, направо ми избоде очите, както и да звучи. Освен това щом кожата е пробита, с времето ще стане дупка, няма начин. Знам обаче, че политиката на рекламации в България е ужасна и не стига, че стоките са по-скъпи отколкото на запад и не стига, че намаления та са много по-малки, те карат да си плащаш връщането.

Скоро имах повод за връщане на стока на Answear, нацепи се лака на маратонки Фила за 3 месеца. Реагираха много коректно, и много бързо ми възстановиха цялата сума. Не мога да не ги похваля

# 461
И аз бих я върнала. Като видях снимката, направо ми избоде очите, както и да звучи. Освен това щом кожата е пробита, с времето ще стане дупка, няма начин. Знам обаче, че политиката на рекламации в България е ужасна и не стига, че стоките са по-скъпи отколкото на запад и не стига, че намаления та са много по-малки, те карат да си плащаш връщането.

Благодаря, значи не съм си внушила излишно, че не е ок.
Тази червената е 27см и я поръчах точно, защото големият ми портфейл е 20см и исках нещо малко по-голямо, но все пак компактно. Иначе имам и Soft shot, която обожавам и е 21см дължина и на размер прилича точно на това от твоята снимка. Идеален размер, но не и за големи портфейли😀
Фешън дейс още утре ще пратят куриер за връщането....

Едит: пуснах сърч за тази Пепе джинс, 25см дължина е!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:08 от bubanka

# 462
  • * Under the stars *
Скрит текст:
slynchice, тениската е комплект с клин за в къщи.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0876284001.html
С филатс ме побъркахте.
Поръчах тези
Благодаря . Аз клинове хич не обичам да нося , но мога да поръчам и да го дам на майка ми или сестра ми Simple Smile Как е като материя ?

# 463
Всичко от H&M днес.
Сако:

Mom jeans за сакото, не съм сигурна дали това на тази снимка е горното.

Това за черни рокли, търся контраст.

Обожавам сиви дълги жилетки Two Hearts

# 464
Аз имах казус с една Фурла от МДЛ. Определено си личеше, че беше ползвана или изложена в търговска зала, за съжаление не пожелаха да ми я сменят, КЗП се включиха след 3 месеца, а официалният сайт на Фурла не се интересуват от това как са представени на пазара.
Оставих си чантата, защото беше със сантиментална стойност, но бранд, който не се интересува как е представен и какво се случва, повече няма да подкрепям.
В случая е въпрос на личен избор.
Учудва ме това, че МДЛ ме са искали да я сменят. Имат политика да не връщат пари, въпреки , че ако ги натиснеш както трябва и това правят. Предполагам не си била достатъчно настоятелна , защото те са нагли.

Общи условия

Активация на акаунт