👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 658
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Тези и аз ги гледах, ама доста спортни натрупах, иначе са много чяровни със здраве да си ги носиш.

# 436
Тези и аз ги гледах, ама доста спортни натрупах, иначе са много чяровни със здраве да си ги носиш.
Благодаря! За сухо време с някоя спортна рокличка, ще го измисля. Пък и за тези парички Blush

# 437
  • Някъде там
Всичко е от hm.

# 438

От къде са? Нямаше ли да се пише, а не да се пита пак за всяко нещо?

# 439

От къде са? Нямаше ли да се пише, а не да се пита пак за всяко нещо?
От Everything.5pounds

# 440
  • София
Продължавам със спортните дрехи, цяло лято не съм тренирала и сега влизането в ритъм е трудно, та за мотивация

ХМ онлайн

# 441
  • * Under the stars *
Скрит текст:

Може ли линк за тениската ?

# 442
На детето,но понеже имаше и голям размер поръчах и на мен

Това е пак юношески размер,ще видя като дойде дали ще ми хареса

И на мъжо

# 443
  • Някъде там
slynchice, тениската е комплект с клин за в къщи.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0876284001.html
С филатс ме побъркахте.
Поръчах тези

# 444
Аз съм все още на вълна чанти.
Still Nordic ANOUK CROSSBODY от zalando.co.uk

# 445
  • София
Смикърси от Аквамарин.
Купих ги, заради ниската цена и удобството и ги преобразих.

# 446
Сникърси Timberland & Bullboxer❤💛❤

# 447
С такава радост поръчах тая червена чантичка, обаче малко ми се помрачи доброто настроение, има едно малко като натисната точка върху предната част на кожата. Не е кой знае какво, но ме дразни, че отначало е така.... И се чудя сега, да я връщам ли, или да я задържа... Фешън дейс нямали политика за замяна, трябвало да я върна за рефънд и да поръчам пак 🤔 Вие бихте ли върнали за такъв дефект.?

Снимка от сайта:

# 448
tuali, ако си заплатила трицифрената сума за чанта от този бранд, не е редно да има каквато и да е забележка по изработката. И ако аз бях, непременно бих върнала чантата. Цвета в сайта е червен, а на реалните снимки си е към цикламено-розовата гама, а може моя компютър да променя цвета.

# 449
Аз имах казус с една Фурла от МДЛ. Определено си личеше, че беше ползвана или изложена в търговска зала, за съжаление не пожелаха да ми я сменят, КЗП се включиха след 3 месеца, а официалният сайт на Фурла не се интересуват от това как са представени на пазара.
Оставих си чантата, защото беше със сантиментална стойност, но бранд, който не се интересува как е представен и какво се случва, повече няма да подкрепям.
В случая е въпрос на личен избор.

Общи условия

Активация на акаунт