👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 577
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Всичко е от H&M.
Обожавам спортната им секция - много качествени екипи правят. Бельото наскоро го преоткрих и многоми харесва.

# 571
От фешън дейс:

# 572
# 573
Tuali може ли да споделиш за Фурлата, че и се чудя. Много ли е малка? Как е наживо?

# 574
  • София
От Меркари

Чантите са страхотни!

# 575
Densi, много е сладка чантичката на живо, принтът на кожата е много добре направен. Малко по-голяма е от малката Метрополис, размерите са и 20х13х8, демек телефон, червило, ключове и малко портмоне макс 😀. Подозирам, че тия снимки, дето ги има показани на модел са фотошоп монтаж, защото тук изглежда по-голяма, или моделката е супер миньон.. 🤔 Аз затова винаги проверявам с линийка или спрямо други чанти..

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 01:06 от tuali

# 576
Благодаря ти. Не искам толкова малка, въпреки, че е красива. Имам много малки Фурли и по-рядко ги нося.
Днес видях един страхотен голям Piper и май него ще взема.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 17:25 от densi

# 577
Piper-a наистина са супер удобни да си носиш живота вътре 😀 Имам една и като я напълня подобаващо ми къса рамото направо-много събира. За път с малко багаж са идеални.

# 578
  • Somewhere far away
От олх. Grinning

За тренировките вкъщи :

За идните есенни, оранжеви, жълти, червени и по -студени дни , които чакам с нетърпение!

# 579
Поръчани.. Утре си ги чакам с нетърпение Heart Eyes

# 580
Поръчани.. Утре си ги чакам с нетърпение Heart Eyes
Bianki ли са?
Сподели впечатления как са на живо🌺

# 581
Да пуснеш "истинска" снимка.

# 582
Да, ще снимам. Притеснявам се само за самата височина до къде ще ми е на крачето, че не съм много дългокрака JoyА за качеството съм сигурна, няма да са ми първите от тях Simple Smile

# 583
Мога ли да помоля дамата, която беше писала, че продават дрехи на Karen Millen някъде в Младост, да ми пише на ЛС? Simple Smile

# 584
  • на последния етаж
Мога ли да помоля дамата, която беше писала, че продават дрехи на Karen Millen някъде в Младост, да ми пише на ЛС? Simple Smile
Ако може и на мен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт