👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 591
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ъ? Ама то няма нищо общо с това на снимката? Не може ли да се върне? На мен винаги са ми подозрителни тия самозвани търговци с филтрираните снимки.

Сега погледнах този sis Apostolova shop- ми то само ментаци отгоре до долу

# 541
За сефте изневериха на утвърдени сайтове  и май това ще е .Имаше тест,но не отворих ,защото и да не стане, бях решила да го подаря,пък и не очаквах,че няма да има нищо общо със снимката, след като е качила доста постове на доволни клиенти.Явно недоволните ги блокира.Ще прежаля 55-60 лева,писах просто да имате едно на ум.А,аз повече експерименти не.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:34 от qeq

# 542
  • София
geg
Скрит текст:
Поръчах този екип,без големи очаквания,трябваше ми небесно синьо долнище и получих това клоунско долнище.споделям просто да имате впредвид ,ако поръчате от Instagram  или facebook профилите на госпожата,че снимките не са реални.А тя е Сис Апостолова,street brands,sis apostolova shop и подобни страници.Писах под снимките,но ме блокира.Имайте едно наум.Ако не ми станеше щях да го подаря,но този и за това не става.

И аз миналата година си патих от нея с една уж оригинална  блуза на CK, щях да побелея за 60лв.,защото подлъгах щерката, а блузката за подарък. Едвам си взех парите...

# 543
  • FRANCE
И аз съм им фен и си ги купувам от Петрич. Но наскоро им разучих сайта и нещата излизат по-евтино и доставката е безплатна. Погледнете го 😊

От магазини в Сандански:
Скрит текст:

Обувките са естествена кожа; намалени на 70лв, а чантата - 110лв, нова колекция. ❤❤❤
А кой е сайта? Благодаря

# 544
То за това си има КЗП. И всички онлайн търговци са длъжни да спазват редица законови разпоредби и правила - като например връщането в 14 дневен срок. И то не зависи по никакъв начин дали си тествал или не преди заплащането стоката. Повечето shop странички не обявяват цените си директно, питаш до припадък "цена? Може ли цена?", но докато не им пишеш на лично не ти отговорят. И във Фейсбук всички магазинчета трябва да се съобразяват с условията на ФБ. След като не си доволна qeq, върни това подобие на пижама, като подсетиш Сисито Апостолова, че не тя диктува правилата на онлайн продажбите и бърже да ти върне парите! Има законови начини от които ще се замисли дали да лъже така нагло, като продава ментаци.

Скрит текст:
Спомням си в зората на онлайн търговията в OLX така бях измамена и аз. Гледам на снимката страхотно рокле, а то! идва нощница и то за 50 лева. Звъня на продавачката, не вдига. Така няколко дни! Не беше приет закона за връщане на стока, ако не си доволен. Но близък мой познат ми спомена, че много трудно бих могла да си върна парите, но пък не е и невъзможно! На съобщение на продавачката и написах, че такъв грозен коментар ще й оставя в OLX и то подкрепен със снимка, и други неща не помня вече, но ми върна парите! Трябва да си търсим правата!

# 545
https://www.axelaccessories.com/en/

И аз съм им фен и си ги купувам от Петрич. Но наскоро им разучих сайта и нещата излизат по-евтино и доставката е безплатна. Погледнете го 😊

От магазини в Сандански:
Скрит текст:

Обувките са естествена кожа; намалени на 70лв, а чантата - 110лв, нова колекция. ❤❤❤
А кой е сайта? Благодаря

# 546
  • София
Pink dress-Сис Апостолова е написала на страницата си, че има преглед и тест, без замяна и връщане след получаване от куриер. Това и е коза-да си чел.

# 547
Момичета, много искам дълга, ефирна рокля с дълъг ръкав. Да има подплата като къса пола, а надолу леко да прозира, с колан на кръста. Онзи ден на Витошка пробвах една рокля, точно такава, пъстраа, в кафявата гама, но ми беше леко дълга, а и в раменете и ръкавите ми беше видимо голяма, а беше xs. Едно момиче преди мен си купи такава, но в друга разцветка, на нея и заспа. Тя беше 10 см по-висока от мен + силиконов бюст. Търсих вчера в Интернет подобна, както и в The mall, но не откривам. Ако мернете някъде, дайте знак. Вчера от мола си взех две рокли, но не са нещо особено - кожена и от плат резидава.

# 548
Pink dress-Сис Апостолова е написала на страницата си, че има преглед и тест, без замяна и връщане след получаване от куриер. Това и е коза-да си чел.
Тя може да пише каквото си иска, но това не значи, че не подлежи на санкции, защото си измисля собствени закони. Стига да му се занимава на човек.

# 549
Тя може да пише каквото си иска, но това не значи, че не подлежи на санкции, защото си измисля собствени закони. Стига да му се занимава на човек.

Точно в десятката го е казала Стрина Калина! Всички знаем какво правят с бизнес, който предлага ментаци, а и освен това е и некоректен продавач! Имаше подобна страничка в козметичния бранд с доста ужилени клиенти, и да, след доста жалби в КЗП и негативни коментари в страничките им във ФБ и сайта им вече не са активни. Но ей сега като проверявах страничките им и направо съм в потрес, че на публикациите им многократно е написано "Лъжци! Измамници!" и други подобни  негативни коментари от изпатили си хора и все още има други, които все пак искат да поръчат!!!

# 550
qeq, касова бележка изпрати ли ти? Такава с пратката, а не тази, която си получила при плащане на куриера.  Ако не, й кажи, че ще сигнализираш НАП - те много обичат такива лица, които получават чести преводи по спедиторските фирми без да се отчитат 😂

# 551
  • Lost in a fairytale ...
Бончето от Еконт важи като касова бележка, понеже е един вид документ за превод на пари, така че и само сигналче е достатъчно.
Между другото, въпросната Сис беше доста дълго време член на форума. Видях, че  е отворила и физически магазин в Пловдив, интересно ми е как и дали продава ментаци там.
А небесно синьо долнище може да се намери в HM за смешни пари Simple Smile

# 552
Ще подам,може да отида да и го върна направо в магазина,който 100% е парцалки.

# 553
  • Somewhere far away
клин за спорт

# 554

За дребната.

Общи условия

Активация на акаунт