👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Pink olive, предпоследната рокля ми грабна и сега ще я поръчам. Винаги съм била доволна от Карма, но и ти да кажеш как е като изпълнение. Благодаря ти!

Няма етикет за състава, но предполагам е от изкуствена материя, нещо като сатен. Наподобява кимоно, цветовете са много хубави, има ластик на кръста и колан за връзване от същата материя. В края на ръкавите също има ластик.

# 526
Благодаря, Pink olive! Но кимоното е изчерпано.

# 527
Момичета, пазарували ли сте от secret zone? Намерих тема, но е много стара и с малко коментари. Трябва ми мнение от първа ръка. Харесала съм един часовник и не знам да го поръчвам ли, или не, да не би да е някое яко менте. Отделно, че в сайта не пише точно кой модел е часовникът. Търсих го в гугъл и го намерих, но с верижка, а в сайта е с каишка, такова нещо не открих в гугъл като модел.

# 528
Едни екрю mom jeans Манго и едни скини Wrangler и приключвам с дънките за много дълъг период от време

# 529
  • София

От answear

# 530
  • София
Answear

- Ризата

New Yorker

Sinsay

Gido

# 531
Коректни са. Вярвам, че няма да имаш проблеми с тях. Връщала съм стока и бързо ми преведоха парита обратно. Наскоро пък бяха объркали размера. Обадих им се и ми направиха замяна, а връщането даже си беше за тяхна сметка. Бях се настроила да бъда доста "настоятелна" Grinning обаче ме изненадаха приятно.

В спиди като отидеш казваш фирмата и те имат номера в системата. И аз съм връщала, но нямах драми с тях.
Искам да попитам някой поръчвал ли си е нещо от Gomez.bg и най-вече ме интересува дали са оригинални, че връщането им е до Полша - яко кинти хаха
Аз се обадих за Пращане на пратка в територията на България, и ще дойдат да го вземат от вкъщи в Сряда

Много много се надявам, че няма да имам проблеми с това връщане, има няма 50лв дадох за чантата не са никак малко пари
Sad

# 532
Reserved:

Сако с фабрично набран ръкав. Май не е съвсем същото, + още едно, сива "рибена кост" с набран ръкав, без копчета. Няма ги в сайта.

Детето настоя да я купя: Smile

Orsay:

# 533
  • София
H&M
сако

ZARA
Кожен панталон

пухенка

# 534
# 535
От магазини в Сандански:

Обувките са естествена кожа; намалени на 70лв, а чантата - 110лв, нова колекция. ❤❤❤

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 17:51 от Анонимен

# 536
Искам само да похваля фешъндейс за бързата реакция с върнатата дефектна чанта. На 14ти я получиха обратно, днес вече са върнали парите по сметка. 👏

# 537
И аз съм им фен и си ги купувам от Петрич. Но наскоро им разучих сайта и нещата излизат по-евтино и доставката е безплатна. Погледнете го 😊

От магазини в Сандански:
Скрит текст:

Обувките са естествена кожа; намалени на 70лв, а чантата - 110лв, нова колекция. ❤❤❤

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:34 от bubanka

# 538
Поръчах този екип,без големи очаквания,трябваше ми небесно синьо долнище и получих това клоунско долнище.споделям просто да имате впредвид ,ако поръчате от Instagram  или facebook профилите на госпожата,че снимките не са реални.А тя е Сис Апостолова,street brands,sis apostolova shop и подобни страници.Писах под снимките,но ме блокира.Имайте едно наум.Ако не ми станеше щях да го подаря,но този и за това не става.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:21 от qeq

# 539
Не поръчвйте нищо от инстаграм, фейсбук и други социални медии. Вероятно има хора с положителен опит, но по-често се случва като това в предния пост.

Общи условия

Активация на акаунт