Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 24 986
  • 515
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Скрит текст:
Уейв, може и така да изглежда, но не беше това причината.
А и никога, никой не е правил или се е държал така с мен, че да търся точно това.
Съвсем ново ми е и точно за това се впечатлявам.

Да, Жребчо, внимателен беше подбора, но по критерии, които явно не успяваш да видиш, въпреки мантрата ти - фирма и тн..)

Дренче, средство за какво точно?
Стана ми наистина любопитно, може да открия нещо за себе си, което не знам?
Досега най-често из различни теми си изтъквала:
а) Как държиш мъжът задължително да може да прави много пари и да е с фирма (Не беше ли писала, че досега не си била с мъж без фирма, освен в началото на 90-те?);
б) Как изглеждаш отлично за годините си и си на много високо ниво (по твоя преценка).

Съвсем очаквано е, че каквото пишеш редовно, това и четящите те ще запомнят относно теб. Не е било веднъж или дваж.
 Не съм чувал досега за случай, в който нормално ориентиран мъж да не иска да ухажва отлично изглеждаща жена. За протокола: Мъж съм и съм търчал по зимните нощи до аптеки на километри разстояние, за да купувам лекарства на моята приятелка. Но никога не бих отричал, че поради "чиста любов" съм решил да бъда с отлично изглеждаща жена.

# 376
Не, Дренче. Не му казах да прави нещата по моя начин, а че аз държа на моите неща и няма да се откажа от тях да ги правя. И ако иска да е с мен, ще се радвам ако ги споделяме заедно. Но нямам проблем и сама да си ги правя..(визирам йогата, планините, спортуването, че и периодичното гладуване дори). Защото в предните ми връзки все това беше проблем, ревнуваха ме, като го правех сама и тн. И той го прие. На йога не е тръгнал, но по планини - да. Дори понякога се включва да гладува с мен. Но и не оставя да си правя всичко сама, когато имам нужда.  За да спортува трябваше и да отслабне. Не е твърдял, че е здравословно да си 130 кг, сам започна да си сваля. Вече е 93.
П.С - единствената му снимка, която съм качвала - беше точно за разликата в кг - преди и след.  И съм горда и щастлива от този резултат, защото и аз имам заслуга за него.
Хм,  чела си избирателно. Не ме е измъкнал той от финансовата криза, взех сама заем и се оправих. Но той ми даде огромна сила, увереност и безрезервна подкрепа, че ще се справя, без която едва ли бих могла толкова бързо да изплувам. Няколко месеца по-късно, аз направих същото за него, а към днешна дата взаимно периодично се измъкваме.
Жребчо, съжалявам - около мен няма нито един/една в обкръжението ми, който да е на заплата. Дори и приятелките ми от детските години - и те са със собствени бизнеси. Просто такава е средата ми, нямам нищо против работещите на заплата, но те като цяло не поемат рискове и не мислят много за развитие. Поне по мои наблюдения.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 12:51 от Angel_wing

# 377
  • Пловдив
Скрит текст:
Не, Дренче. Не му казах да прави нещата по моя начин, а че аз държа на моите неща и няма да се откажа от тях да ги правя. И ако иска да е с мен, ще се радвам ако ги споделяме заедно. Но нямам проблем и сама да си ги правя..(визирам йогата, планините, спортуването, че и периодичното гладуване дори). Защото в предните ми връзки все това беше проблем, ревнуваха ме, като го правех сама и тн. И той го прие. На йога не е тръгнал, но по планини - да. Дори понякога се включва да гладува с мен. Но и не оставя да си правя всичко сама, когато имам нужда.  За да спортува трябваше и да отслабне. Не е твърдял, че е здравословно да си 130 кг, сам започна да си сваля. Вече е 93.
П.С - единствената му снимка, която съм качвала - беше точно за разликата в кг - преди и след.  И съм горда и щастлива от този резултат, защото и аз имам заслуга за него.

Жребчо, съжалявам - около мен няма нито един/една в обкръжението ми, който да е на заплата. Дори и приятелките ми от детските години - и те са със собствени бизнеси. Просто такава е средата ми, нямам нищо против работещите на заплата, но те като цяло не поемат рискове и не мислят много за развитие. Поне по мои наблюдения.
Струва ми се съвсем нормално един мъж да харесва в една жена това, че е природно красива, стройна е, поддържа се дейно с йога, спортуване, гладуване, разходки в планината и т.н. Затова и не считам такова мъжко харесване към една жена за нещо изключително и правещо впечатление дотолкова, че дори да бъде окачествявано като "подпрепа". По-скоро е рядкост мъж да не харесва такива неща; камо ли да ревнува чак. Такъв трябва да има нещо яко сбъркано в себе си. Само жена с погрешна преценка би си избрала съзнателно подобен като втория тип.

Най-красивото в разказа ти е, че си му подействала вдъхновяващо Simple Smile и си го подтикнала най-сетне да влезе във форма с килограмите, за да е с теб. Имаш основания да си горда с това! Присъствието на една жена оказва голямо влияние над някои мъже и в такива условия те придобиват желание и виждат смисъл да сторят дела, които без въпросната жена не биха сторили или нямат волята да сторят заради себе си. Казвам го това като човек, който също в момента спортува и отслабва (макар и по лично желание, а не заради въздействието на красива жена), и по този начин вижда ползотворните резултати от едно такова решение.
 Ще се радвам да си все така уверена и щастлива с този човек, защото си личи, че в момента се чувстваш прекрасно редом до него, а несъмнено и той до теб. Това е най-важното в една връзка!

За поемането на рискове, които ти спомена... Минал съм през три фалита през годините, така че рисковете си имат и плюсове, и минуси. Но определено разширяват кръгозора и обогатяват опита на човек. Грешките помагат да избягваш повтарянето на такива за в бъдеще. Сигурно и сама си го установила. Simple Smile Но ти гарантирам, че когато един мъж, макар и рискуващ, няма пари, той е по-малко привлекателен за жените, отколкото един чиновник на висока заплата. Твоето обкръжение не е просто от хора фирмаджии, умеещи да рискуват, а от хора, изкарващи много пари. Това е тънката разлика. Никой не обича риска, ако оттам не валят големите пари. Simple Smile

# 378
А аз се чудя защо има хора, които раждат деца, а не им се гледат и им се дразнят.

# 379
  • Пловдив
А аз се чудя защо има хора, които раждат деца, а не им се гледат и им се дразнят.
Много двойки се разделят и заради това... В началото не са предполагали какви отговорности и лишения се изискват, за да отглеждаш дете/деца. Някои не издържат психически и накрая се спасяват, кой както може... За сметка на децата и единия родител.

# 380
Не е твърдял, че е здравословно да си 130 кг, сам започна да си сваля. Вече е 93.
П.С - единствената му снимка, която съм качвала - беше точно за разликата в кг - преди и след.  
Не следя толкова старателно темите и съм пропуснала - да не сте Светлана и Гущеров? И тя има фирма, и също няма приятелки и приятели без фирми 🙂
И обича "от сърцето си", разбира се.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:57 от Doro

# 381
Хаха..Усмихна денят ми, благодаря ти! 😂

# 382
Пропуснала съм това със 130 - те килограма. Още по-красноречиво, ако не беше броил парите, направо не знсм как си щяла да му обърнеш внимание. Сама го каза, че не те е привличал, но бил  упорит да материализира намеренията си Simple Smile
Жреби, тя сега е променила малко изказа и изразните си средства. Другаде съм чела и запомнила точно с ултимативния тон.
Няма значение, де. Simple Smile

# 383
Естествено е,една красива и поддържана жена да търси партньор,който може да й предложи поне нейния стандарт ако не по-добър.
Това е нормално и Естествено. Що тогава да не се хване с Пешо свинаря? Е ....и защо окачествявате всички хубави  жени ,като меркантилни ,ами не... просто имат висока цена, която не всеки може да си позволи.
Е то за много мъже гроздето е кисело.

# 384
Нали знаеш, че мъжът ако трябва да плаща на тази цена, вече минаваме в друга кстегория Simple Smile
Жена, която иска стандарт, ако не може да си го позволи сама, увисва при първата криза Simple Smile

# 385
Нали знаеш, че мъжът ако трябва да плаща на тази цена, вече минаваме в друга кстегория Simple Smile
Жена, която иска стандарт, ако не може да си го позволи сама, увисва при първата криза Simple Smile

Защо? Някои жени случват и на стандарт и мъж ,който ги боготвори и обича. Не е изключение.

# 386
  • Пловдив
Скрит текст:
Естествено е,една красива и поддържана жена да търси партньор,който може да й предложи поне нейния стандарт ако не по-добър.
Това е нормално и Естествено. Що тогава да не се хване с Пешо свинаря? Е ....и защо окачествявате всички хубави  жени ,като меркантилни ,ами не... просто имат висока цена, която не всеки може да си позволи.
Е то за много мъже гроздето е кисело.
Пак се почна с крайните сравнения за свинари и свинарки... Сякаш не съществуват нормални хора, ами всички са или богаташи и заслужаващи всичко графини, или бедни и мръсни свинари. Не може ли просто да се говори с по-човешки изразни средства и да не се бяга от основната част на разискването?

И откога качеството на Човека се измерва с неговите пари? Който няма фирма - под ножа ли? Не може да обича ли? Не може да е истински ли? Не може да е предан ли? Не може да те уважава ли? Не може да е грижовен ли?

# 387
Боготворене и обич може да имаш и с мъж, който не си плаща за да има взаимност.

# 388
Аз съм от тези, който искат стандарт и много съм се борила, за да то постигна. Като бях бременна с първия син, виках на мъжа ми: само да не е момиче, да не и е трудно, като на мен.
А той ме успокоява: Абе ти не го мисли от сега, някои намират мъж да ги гледа.

# 389
Да бе, да не казвам мъжките майки на какво учат децата Simple Smile. Къде на майтап, къде истина - аз колко пъти да ти казвам да си търсиш жена с имот Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт