Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 127
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Честито на малките сладури!  bouquet  bouquet  bouquet

# 166
Привет на всички Grinning
Нещо лафа днес хич го няма - май през уикенда е винаги така.
Честито на ставащите днес на 8 месеца бебки и бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet
Лалева,много кофти това с малкият.Ама и те сега са едни шавливи-просто неможеш ги изпусна от очи.А и за хремата(нали казваше че имате)-при нас мина от само себе си за 2-3 дни Peace
Наш'та разбойничка вчера,си играеше кротко на дивана с разни играчки.По едно време я гушнах и носих насам натам.Поглеждам я в един момент и нещо жълто в устата,а тя налапала една от тези въшчиците за коса от тези по-големите.Слава богу нищо не се случи - аз бях #Crazy Rolling Eyes Shocked Cry Грешката естествено е моя,не съм забелязала че сред кутийите и боклучетата с които тя най се занимава е попаднала въпросната въшка Embarassed BlushМного трябва да се внимава и очите на осем ooooh!
Ааа браво на Дари,доста е порастнала милата.Все така да расте и бързо да отшумяват тези алергии Praynig
Вяра днес закусва кус-кус непасиран,просто си го дъвчеше и много и хареса-май наистина тези неща вървят доста по-успешно за закуска при нас отколкото попарата.
И аз иска да питам за този напръстник за миене на зъбчетата откъде го купихте newsm78
Лика,хайде мила, разказвай за кръщенето и снимки чакаме  Grinning
Лека вечер на всички!

# 167
7of9 спомена,че Борката ял много мляко и за това сте на 1ица.Сподели,моля те,колко е това много?Питам,защото и Дарис все още хапва по 6 пъти,4 от които са мляко.Значи за 24 ч изпива по 800мл АМ.Много ли е?Пробвах с вода и сок,през ноща,но не ми мина номера.Иска си млякото,човека Grinning и това си е.
Също така искам да ви попитам,до кога може да се дава двойката на АМ?Така се случи,че сега имам 10 кутии АМ Crazy

# 168
  • Варна
Лисана, двойката е до годинката (от 6 до 12 месеца).

Значи за 24 ч изпива по 800мл АМ.Много ли е?Пробвах с вода и сок,през ноща,но не ми мина номера.Иска си млякото,човека Grinning и това си е.
Също така искам да ви попитам,до кога може да се дава двойката на АМ?Така се случи,че сега имам 10 кутии АМ Crazy

И ние сме така. Мисля, че всичко е наред.  Wink

# 169
Лисана, двойката е до годинката (от 6 до 12 месеца).
Питам,защото имам и една кутия Аптамил ХА 3 и на него пише,за след 8ми месец.За това се замислих,дали мога да продължа с двойката.
Благодаря Peace

# 170
Здравейте момичета, не съм имала време да ви чета, само влизам да се отчета, че се завърнахме от морето.
Страшно сме доволни, не ми се е случвало от дете да ми се реве, че си тръгвам отнякъде Embarassed
Алекс го къпахме в морето, той нали си е жабче много се кефеше.
Като имам време ще кача снимки в албумчето, ама ще ми е трудно да си избера,  че са доста Mr. Green
Аз заформих приличен тен, при положение, че не съм се пекла въобще Laughing
айде целувки на всички и като ви изчета пак ще пиша Hug

# 171
здравейте мамита ние най-после сме си у дома  Mr. Green,егати скитането ooooh!
Честито на малките сладури празнуващи днес    bouquet!
Дес и ние имаме навика да си лапаме ластиците за коса.Аз уж все проверявам  Embarassed,но като и изпадне от косата в количката и тя започва да го дъвче.Трябва да сме много внимателни,че те изучават всичко и то първо го опитват на вкус.
БОДЛИВАТА   няма да забравя като дойда пак да ти се обадя,ще се радвам да пиеме кафе отново  Peace
Лика чакаме да разкажеш как мина кръщенето.То май като гледам само ние още не сме се кръстили  Embarassed,но има време.
Аз обаче си лягам,защото съм много изморена.Лека нощ на всички!

# 172
kleo80 добре си ни дошла Hugще чакам снимките с голям интерес Simple SmileКолкото повече,толкова по добре Party
Да ви попитам и още нещо-мога ли да давам прясна царевица?В тази мойта книга пише за царевицата,чак след годинка Rolling Eyes.Но не мога да приема,че мога да дам ананас и портокал след 4 месеца,а царевицата след годинка.
Ако може,дайте и идеи с какво да я смеся?
Лека и спокойна нощ Hug

# 173
Момичета, пак ще гледам като "катастрофирал изтребител" утре докато ви изчета hahaha
Пепи, ти още ли си в София, в Надежда ли си? Ще се радвам и аз да се видим Heart Eyes
Лика, ти да не би най-накрая да си се наканила и ти да дойдеш към нас точно когато ме нямаше Sad та в тази връзка, Виличка чакам този път да се запознаем Laughing
Пеперудка, Телма - много ви съчувствам, аз докато работех през юли ми беше доста кофти за детенце, ама с всички се свиква. Не се притеснявайте толкова, ще свикнете и вие и принцеските Hug
Гушанка, то и ние вървим заедно със захранването, да чукам на дърво след първоначалните опити за повръщане на картоф и морков, сега яде каквото му се даде hahaha Явно просто не ги е харесвал в "чист вид".
Днес му дадох за първи път месо - броколи с пуешко, хареса го.
Лисана - за царевицата, аз я въведох с това пюре, което Телма е писала - картоф и царевица, понеже всичко опитвам преди да дам, да ти кажа честно много е вкусно Mr. Green
Другото, което на мен много ми хареса е тиква с картоф  на Хип.
Момичета, да ви питам нещо, как купувате пюрета с месо като те са вътре с хиляда зеленчука newsm78 Едвам го намерих това на Бебевита, понеже съм въвела броколи и ориз, тоест само пуешкото си е нова храна.
Като ги чета - то вътре целина, грах, лук, нишестета, не знам какво си, направо за главата се хванах, а не виждам как мога да правя домашни месни newsm78
Лика  - и аз си влязох в старите панталони, обаче преди морето Sick
там храната беше супер и съм станала 100 кила Embarassed
Соня честита кола   bouquet, мъжа ми е хвърлил око на такова, ама комби, че с тия багажи покрай децата ooooh!, ама скоро няма да ни огрее hahaha
Зайче, честита къща и да нацелуваш малкия герой Hug
Бодливата, с теб ще бистрим бебешките проблеми тази седмица в парка Hug
Лалева - я разкажи за гърнето, че ми е интересно, честно казано въобще не ми беше хрумнало, че може вече и там да ги слагаме Joy
това е засега от мен.
Да ви кажа на морето беше жестоко, на всички го препоръчвам като курорт за семейна почивка Peace

# 174
Здравейте, май4ета!
Аз през уикенда немога да се уредя на компа от мъжо, а специално този уикенд не се и задаржахме в къщи - ударихме го на разходки с новото auto...  Wink

Моми4ета, да ви питам - за какво им взимате урина на бебоците? За какви изследвания и проби става въпрос? Тук не са ни казвали нищо - никакви изследвания не им правят?  newsm78 Даже сега сме 4ак през ноемри на консултация - от 6-тия месец по4нахме да ходим през 2 месеца...  Rolling Eyes

Telma, не, не ходя на работа - ставам сутрин да приготвя на съпруга 4антата за работа , да направя кафенце и докато стане време да го събуждам и малкия и той се е наспал и по4ват другите задължения... Много оби4ам сутрин преди да изпратя моя да седнем и да пием кафе заедно и да си бъбрим, но в последно време ми се слу4ва рядко ... Rolling Eyes
А за Боян4е - ще свикнете и двете, макар и да е трудно в на4алото... newsm10

За обувките-  ние имаме обувки, които мисля да слагам наван, да не му е студено на кра4етата, когато захладнее... А за прохождане смятам 4е буйки са най-подходящи ...  newsm78

За спането - приспиваме се легнали на спалнята, леко подрусвам и пея... Снощи ми разказа играта -  пях пове4е от 1 4ас и ако спра отваря о4ите и по4ва да се надига... А в4ера през деня бяхме на нещо като парти на открито (но не то4но парти - имаше музика на живо, продаваше се храна от много разли4ни държави...незнам как да го нарека) и на моя щур4о му се приспа - по4нах да го разхождам с коли4ката - тц... не става - взех го на ръце и го люлям - пак нестава - накрая и аз се изнервих и той и отидохме в колата на паркинга, сложих го в максикозито, разпях се  dazzler1 и на 2-рата минута заспа... Sunglasses - та после стоях с него в колата около 4ас, да подремне, 4е немога да го оставя сам...

Момичета, да ви питам нещо, как купувате пюрета с месо като те са вътре с хиляда зеленчука newsm78 Едвам го намерих това на Бебевита, понеже съм въвела броколи и ориз, тоест само пуешкото си е нова храна.
Като ги чета - то вътре целина, грах, лук, нишестета, не знам какво си, направо за главата се хванах, а не виждам как мога да правя домашни месни newsm78

kleo_80 , не можах да разбера въпроса ти за месните пюрета... А можеш да си ги приготвяш и ти и да си им слагаш каквото сте въвели ве4е... Аз го правя месното абсолютно по същия на4ин, както и зелен4уковото, но слагам и месото да се вари с зелен4уците и после пасирам...

А ние ве4е купихме проходилка - много е щастлив вътре, а и тези музики и светлинки ги разби ве4е - много им се кефи... Но върви с нея само назад и настрани - сега в момента се е допрял до стената т.е. стената е зад него и няма мърдане - стои си там и музиките на пълна пара... но е много щастлив...

Ок, аз спирам до тук - утре пак  Wink...
Приятен ден на вси4ки!  Flowers Sunflower  Kiss

# 175
  • София
Привет момичета Hug wavey
Аз май когато и да вляза да пиша все едно и също при нас JoyНие пак си имаме зъб-вече 8 подред newsm47 newsm47 newsm47.Как го прави това моя син незнам вече са 4 отгоре и 4 отдолу.Ама са едни красиви бели подредени пу пу.
Добре си ни се завърнала Клео.Много се радвам,че сте си изкарали чудесно ,а и малкия много пораснал сигурноот морския въздух smile3521.
А моя мъник се е научил да слиза от спалнята.Спи той една сутрин ама вече трябва да отиваме към Горна баня на масаж,та отивам да го събудя и какво виждам стои малкия на земята седнал и си приказва на една играчка.В първия момент изтръпнах ,защото реших,че се е ударил,но като го видях каква усмивка ми даде с 7-зъбата си тогава муцунка ...Ама веднага проверих дали не гог боли нещо ,а той брррр и ми се смее.Ама оттогава не го оставям и за секунда сам ,че белята става бързо.
Лика мила къде си ?Как мина кръщанета на наборчето?
Отивам ,че ме викат после пак ще се включа.
Много успешен ден и още повече целувки на бебоците. smile3541

# 176
Честит осми месец на Кристиян и Надежда! Hug
Привет на всички!
Соня,тук при навършване на 6 месеца на бебето се правят такива изследвания-кръв и урина.Това доколкото знам е нова мода,когато ние сме били малки не са ги правили на тази възраст Thinking
На консултации сме все още всеки месец-само мерки и теглилки.И до година и един месец ни казаха, че боцвания няма да има Grinning
клео,супер почивка сте си изкарали браво PartyДа качиш снимки да пооплакнем и ние очи Mr. Green
Бон Тони, този Ваньо е страшен сладур-как ги нареди тия зъби за нула време GrinningТой май е първи в нашата класация тук по брой зъбки Hug Много ми е интересно как излизат един по един ли?При нас тези излязоха с толкова много зор че ако останалите за всеки изтърпим това просто ще се гръмна Cry
Момичета,я кажете дали мога да правя попарата с ръжени сухари? newsm78
Малката заспа  и аз ще бягам да се подготвя за следобедният ми първи работен ден след дъъъългата отпуска.Слава богу засега ще е за по два часа 3 пъти седмично само и няма много да си липсваме с малкото ми калпазанче Heart Eyes
Прегръдки на всички Hug

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 12:59 от Дес

# 177
  • Пазарджик
Здравейте мамита,надявам се,че няма да имате нищо против и аз да се присъединя към вашия отбор.Аз съм от Пазарджик и малката ми дъщеря е родена на 30 декември 2005 год.,но виждам,че при вас са още от ноември.Моята принцеса се казва Габриела,тя ми е второ дете,първото ми е момче - Денис на 5 годинки.Между другото да ви кажа аз съм сестрата на pepi

# 178
Моето бебче също е родено преэ Януари на 29каэва се Бетина.

# 179
Привет!

Леле мами,в чудо се видях- на бебка още един зъб избива от горе,та стават 4! Shocked Толкова е кисела,всичко я дразни.Не иска и да яде!Нито каша,нито пюрета.Само млякото пие,и май така ще я караме докато утихнат нещата. [desi] мисля беше споменала,че до 1л.мляко на ден може,при повече се натоварват бъбреците(или бъркам)?Защото ако и 5-те и хранения са само мляко,това прави 0.900мл.дневно. Rolling Eyes  Другия вариянт е да и сипвам пюретата разредени да ги пие.Много я дразнят венците, въпреки че не ги докосвам с лъжичката,и затова предпочита храната да се излива в гърлото.Направо се чудя какво да правя,ще питам педито утре. Confused

Има и разстройство,предполагам е от зъбоникненето,възможно ли е?

mama Di и liliq velikova  welcome
kleo добре дошла,надявам се утре да се видим!(за днес имаш отсъствие) Mr. Green
Дес според мен няма проблем да даваш от сухарите.А защо точно ръжени?

Общи условия

Активация на акаунт