Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 144
  • 310
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте, милички!
Стаска сега заспа и аз реших да поседна малко Whistling
За проходилката и ние нямаме и още се чудя дали въобще да купувам и май докато се почудя и тя току-виж проходила  Mr. Green
за обувките ние нямаме още,но мисля да и взема някакви.Знам,че е по-добре да се учи да ходи с обувки,защото крачето така е по стабилно и стъпва на цяло ходило.От баткото си спомням,че трябва да са с ортопедична стелка отвътре и да държат глезена,но не съм сигурна,пак ще питам педито.
за морето не сме ходили може би следващото лято,но пък на балкана си изкарахме великолепно.
niunia , предполагам,че вече сте в прегръдките на татито и ви желая приятно прекарване!
Дес така е мила,кротка е и аз затова се надявам да успея с този метод.А както казваш,че Вяра плаче и не признава никой друг е много лошо,защото и ти си човек и се нуждаеш от почивка.Ласкае,но и много е уморително.
БОДЛИВАТА много се радвам,че се запознахме,надявам се ти вече да си добре,а малката Дари е голяма сладурка и се надявам всичко да приключи добре с оченцето , а и с яденето също.
Аз ще ставам,че свекито стана и трябва да си продължим чистенето #Cussing out CrazyГушки на всички !

# 151
  • Варна
Ходихме малко на пазар и сега уж отмаряме. Момичета, отдавна говорите за тази 7-зърнена каша. Предложиха ми такава 8-зърнена на Нестле. Предполагам, че е същата, ама де да знам. Безмлечна е. Ще я опитаме. А вечер преди заспиване какво давате на бебчовците? Че ние сме само на АМ и не ни мърдат 2-те нощни хранения.  newsm78 Да "уплътнявам" ли с бисквите, плазмонки или нещо друго? Rolling Eyes
И обувки си купихме. Имах от баткото почти нови, но в един прекрасен момент се оказа, че са ни малки...  Joy 45-ти № сигурно ще го минем. Купих на К и К, маааалко са му големи, но продължава у дома да си ходи по чорапки. Сигурно и тях ще използваме толкова, колкото Светлиновите.  Hug
Gushanka, успех в борбата с колекторите, или без тях, ще успееш!!!
БОДЛИВКЕ, нека расте здрава и усмихната малката госпожица, всичко ще се нареди.  newsm10

БОДЛИВАТА много се радвам,че се запознахме...

Ааааааааа, а аз тука???? Благородно ви завиждам, така да знаете!!!  tooth
Приятна вечер на всички!   bye

# 152
newsm59 nbirthday newsm59 на днешните мъничета
  Здравейте, мами   bouquet
А ми ,на Дани още му тече нослето Sad.Дано се оправи по бързо Praynig милото.
Дани,  още не може да  лази, , да се изправя на кошарката но пък седи много добре и много иска да пружинира, само мама да има силни ръце.
    Мен също ме интересува за храненето преди лягане ,имам чувството че кърмата не му стига и се събужда през два часа.

# 153
А вечер преди заспиване какво давате на бебчовците? Че ние сме само на АМ и не ни мърдат 2-те нощни хранения.  newsm78 Да "уплътнявам" ли с бисквите, плазмонки или нещо друго? Rolling Eyes
Ами аз не давам нищо освен кърма.Преди известно време си мислех че е гладна и затова се буди нощем и към кърменето добавях в шише АМ с каша вътре - пиеше кога повече кога по малко(абе средо около60-70гр) и какво мислите....?Проблемчето не било, че момичето е гладно а просто иска внимание по няколко стотин пъти на нощ Mr. Green
Но вече отдааавна не го иска това мляко с каша и сме на кърмене с 3 хранения (закуска отскоро)които трудно бих казала че са изцяло заместени защото винаги има още какво мама да даде от себе си Joy
Обувки аз купих едни наскоро,не са съвсем за прохождане.По-скоро и ги купих да не и е съвсем босо крачето като излизаме че вече става хладно времето Confused
Еййй пепи, ама вие не се спряхте това лято.Къде ли не бяхте , а сега и на гости на бабата(с най-добри чувства го казвам Hug)Дано поне да си починеш като има баба да погледа малко внучетата Peace
Телма, абе ти ми звучиш по-притеснена отколкото сигурно Боянчето е(това в кръга на шегата).Спокойно бе миличка всичко ще мине,като те няма тя няма как да не свикне-ще видиш.Напълно те разбирам иначе, че си притеснена,аз като я оставях Вяра от 2 месеца и половина направо щях да се пръсна от мъка,въпреки че майка ми я гледа Blush И....спокойно ей,чуваш ли, да не се нялага да се повтарям Grinning(дано малко си се поразвеселила Peace)
Аааа да питам  sea woman, обра ли овациите със супичката?Хапна ли я Александър?И аз мисля скоро да се поразвъртя пък да видим Wink
Хайде лека и безаварийна вечер Hug

# 154
Еййй пепи, ама вие не се спряхте това лято.Къде ли не бяхте , а сега и на гости на бабата(с най-добри чувства го казвам Hug)Дано поне да си починеш като има баба да погледа малко внучетата Peace
ааааааа това май няма да е последното ни пътешествие Mr. GreenЗамислили сме и едно ходене до Петрич-да видим баба и дядо,но незнам кога ще е сигурно до две-три седмици-абе живот на колела ooooh!А за почивката-няма я -пак аз си ги гледам децата  Crazyта и на нея помагам в чистенето и зимнината.Ама свеки е нали знаеш(не че аз съм от мълчаливите снахи,но това е друга тема Laughing)

Не се плаши-като дойдем на море живот и здраве догодина и с тебе ще ни е приятно да се запознаем.Няма да пропуснем Mr. Green

# 155
sea woman,  и ние бяхме до преди 3 седмици на две нощни. В консултацията казаха, че много мляко му се събира на ден та да минем обратно пак на АМ 1-ца и следния режим:

08:00  210мл мляко + 3(4) лъжици каша (ние оризова или 7-те зърна)
10:00  190-200 гр плодово пюре
12:00  210мл мляко
16:00  190-200гр зеленчуково пюре
20:00  210мл мляко + 3(4) лъжици каша (оризова или 7-те зърна)

Борил обаче спи сутрин и прескача времето за плодовото пюре, което яде на мястото на млякото в 12:00. Така млякото остава за през ноща. Съмнявам се скоро да се откаже от нощното въобще. Но все пак кашата в млякото го засища и успява да направи по-голяма пауза. Така докарахме 5-те хранения на ден нормални за тази възраст. Аз лично се отказах от бисквитите и всички подслаждания. Ако искаш пробвай споменатата схема, разбира се часовете си ги нагоди...

# 156
Здравейте!
За проходилката да се изкажа аз Wink На моето дете това му е най-голямото удоволствие за момента! Ама като я сложа, то не са крясъци, викове, бягане, скачане, голяяяям кеф. Даже сега като вечеряхме тя беше в проходилката и направо откачи. Баща ми вика "Вземете я малко да си почине, че много се измори" Simple Smile Имаме много място за бягане и не се спира Simple Smile Така е независима от нас и си ходи където пожелае и за това сигурно толкова и харесва.
За обувките купила съм и едни много сладки маратонки, отртопедични. Но още не сме ги обували, сякаш не е толкова студено. Сега като захладнее ще и ги слагам. А иначе и пробвах 16-ти номер на Колев и Колев, но и се изхлузват от крачето. Казаха ми че имало и 15-ти номер, ще проверявам дали са докарали и мисля да и взема за прохождане. В къщи я караме по чорапки
Телма, мила представям си какво ти е Sad Но ти поне имаш доверие на жената, познаваш я.. Мисля, че е въпрос на време Боянче да свикне с нея. То не става изведнъж. Малко по малко ще успеете. Стискам палци  Peace
Laleva80 дано по-бързо се оправяте! А дали хремата не е свързана с никнещи зъбки?  newsm78
Тази нощ която мина (пълнолунието  Grinning) беше направо кошмарна. Мони се буди, плачеше, подхлъцваше. Два часа не можах да я приспя. Хранихме се два пъти, което не е било от мнооого отдавна! Зъби ли я мъчат, какво беше това нещо, незнам. Дано тази нощ поне поспим. Tired
Сигурно имам още какво да пиша, обаче сега не се сещам вече  ooooh! Лека нощ Wink

# 157
GUSHANKA харесала съм Криси за зет hahaha Joy hahaha Joyтолкова си приличат с голямия ми син а и за капак имат еднакви имена.SEA WOMAN  мила важното е че оправихте проблема. и детето сега ше е по уверено и спокоино.Още ли ходите на логопед.Тук имам една комшиика която сега детето ше и е 1 клас почна обаче много късно защото не му обръщаше внимание а самата тя има същия проблем ама явно и е по приятно да си седи по кафетата #Crazy newsm78

# 158
  • Пловдив
Здравейте , мами и бебоци! Hug

Благодаря ви за съветите относно изпишкването! Vili4ka, твоя метод го пробвах няколко пъти ,но не действа при нас. Sad Сега ще се пробвам този на Дес-Telma  Wink, дано помогне!
А защо не заместваш цяло хранене? На нас ни казаха (в началото на август някъде) в 10ч. плодово, в 16ч зеленчуково (ако не яде достатъчно+мляко).

Защото искам до годинката основната му  храна да е млякото, а другите храни да ги опитва като вкусове, и да изяжда от тях колкото сам иска. Така съм чела, че е най-добре, тук, във форума.

Аааааааааа, и аз, и аз! Mr. Green

DIVA_ORHIDEQ , благодаря за комплимента! Simple Smile

За обувките - ние ползвахме още на пролет. Сега има 3 чифта - едни кецове (има ги на една от снимките, които качих в албума), още едни велурени с мека подметка и едни маратонки с твърда подметка. Но не съм ги купила за прохождане, а за да не е студено на крачетата.

Приятен уикенд на всички! Hug Grinning

# 159
ние проходилка не ползваме, защото нямаме място, май го бях казвала вече newsm78 извинете ако се повтарям Embarassed
вечер се приспиваме с мляко - аз му давам кисело, разредено леко с вода, колкото да минава през дупката на биберона. Нощем задължително изпива още 150мл мляко. Свеки иска до го отказвам, ама аз не давам Mr. Green щом иска детето само ще се откаже.
обувчици и ние имаме отдавна. Първо леля му му подари едни сандалки, много мекички, като картонени са, а преди седмица баба му взе от буйките на Колев и Колев с меката подметка.
Гушанка, аз пишото го взех една сутрин в 5:30 Mr. Green беше се събудил и нещеше да спи, а след нощния сън пишка поне 2-3 пъти почти един след друг. Изпишках го на гърнето, което предварително изплакнах с вряща вода. Успех  bouquet
Мацки я кажете откъде да взема такъв напръстник за зъбките? не че имаме зъби де, ама да съм подготвена Crazy

# 160
Зрдравейте и от нас.

Да се отчетем от консултацията в петък:8.200кг(+600) и 71см.Ваксината ще ни я бият във вторник,като омине обривчето.Урина и аз не успях да взема,ще пробвам пак. Crazy

pepi и аз се радвам,че се запознахме! Hug Като идвате пак непременно да се обадиш!
Vili4ka знам,че първите буйки трябва здраво да държат глезена,да са с твърда подметка. Peace
Sonja не си единствена,ставам в 6:30-7h.Тогава ни е първото хапване за деня,винаги сутрин е гладна и съм станала като войник пред проверка,толкова съм бърза. Simple Smile Ставаме си като за първа смяна на работа,добре че нощните ги пропускам от както стана на 2 месеца.
lika как мина кръщенето,разказвай?!И снимки да качиш да ви видим! Hug

casiopea , как така "навън ходи"?  newsm78
Брех и аз това се чудех Thinking newsm78
Сигурно става въпрос за ходене с придържане за ръцете..

БОДЛИВАТА, а защо искаш да й даваш каши с плодове и зеленчуци в тях?Я кажи какво яде без проблем Дари и да ти направя едно меню да не се чудиш. Wink

Защото до сега все зърнени съм давала,и единствено плодова е яла ябълковата на Хумана.Нали въведох прасковата,и си мислех че същата на "Слънчо" е безмлечна,но уви.
Иначе въм въвела:
морков,картоф,тиква,карфиол,броколи,червена чушка,лук,пащърнак,цвекло,грах,елда,царевица,ябълка,сини сливи,круша,диня,пъпеш,праскова.От месата-пуйка,пиле и заек. Дерзай! Crazy

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 10:54 от БОДЛИВАТА

# 161
  baloniЧестит осми месец на Симона,Паулина,Самуил,Йордан,Жулиен и Янислав!  baloni

# 162
  • Варна
Здравейте дами!

Даааа, ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ МАЛЧОВЦИ!

БОДЛИВКЕ, браво на порасналата Дари! Да мине бързо пустия му обрив и да не мъчи детето. Успех в борбата с колекторите или без тях!

.SEA WOMAN  мила важното е че оправихте проблема. и детето сега ше е по уверено и спокоино.Още ли ходите на логопед.

Кой проблем? С подезичната връзка ли? В идващия четвъртък сме на изследвания, а петък е манипулацията. На логопед ще продължим да ходим, като се възстанови Светлин и се върне в ДГ.

7of9, благодаря за предложената схема. Ще опитам и нея. Сега режимът ни е горе-долу следния:
8 - попара, която не харесва, затова давам мляко в 9 преди да заспи.
12 - зеленчуково пюре, което също много не харесва, или местно.
16-17 - плодово пюре или каша.
20 - мляко
евентулни нощни хранения около 01  и 04 (последните две нощи само в 04).
Така се получават 5 или 6 хранения.

Забелязах, че никак не му харесват солените храни и е фен на сладкото. Вчера се лъгахме 100 часа с една супа и като дам пюре от тиква, ушите му плющят. На всичко отгоре и постоянно прави "пппппппппрррррррррррррррррррррррр"... Менюто е ясно само ако погледнеш дрехите ми след хранене.  Sick

За спането - вече не люшкам, но се носим прави, при което Александър блажено отпуска глава на рамото ми, гали с едната ръчичка моята ръка, а с другата си играе с косата ми. Мноооооого е приятно, но скоро ще трябва да прекратя това изпълнение.  newsm78

Ще опитам да кача снимки в новия септемврийски албум. Приятни разходки днес!  love001

# 163
ох сега чак видях на колко е Светлин той е колкото моя дивак.значи ще е на 2008 на училище нали??? Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassedаз си м ислех ,че е ученик Mr. Green

# 164
   Момичета ,благодаря за честитките   bouquet ето това е от Дани  party023
Честитона  празнуващите малчугани
                      Да , Дани става на осем месеца. ЕЙЙЙ ,КОГА ОТМИНА ТОВА ВРЕМЕ?  Laughing"При нас е голям купон",с белег на челото от една плоскост понеже в момента правим ремонт на спалнята,изсипа си закуската попара на пода и един рееев му  сложи  за този пуст сироп, не иска да го пие. Sick И на края заспа ,милото .
   Чао, момичета приятна разходка днес Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт