Здравейте, милички!
Стаска сега заспа и аз реших да поседна малко

За проходилката и ние нямаме и още се чудя дали въобще да купувам и май докато се почудя и тя току-виж проходила
за обувките ние нямаме още,но мисля да и взема някакви.Знам,че е по-добре да се учи да ходи с обувки,защото крачето така е по стабилно и стъпва на цяло ходило.От баткото си спомням,че трябва да са с ортопедична стелка отвътре и да държат глезена,но не съм сигурна,пак ще питам педито.
за морето не сме ходили може би следващото лято,но пък на балкана си изкарахме великолепно.
niunia , предполагам,че вече сте в прегръдките на татито и ви желая приятно прекарване!
Дес така е мила,кротка е и аз затова се надявам да успея с този метод.А както казваш,че Вяра плаче и не признава никой друг е много лошо,защото и ти си човек и се нуждаеш от почивка.Ласкае,но и много е уморително.
БОДЛИВАТА много се радвам,че се запознахме,надявам се ти вече да си добре,а малката Дари е голяма сладурка и се надявам всичко да приключи добре с оченцето , а и с яденето също.
Аз ще ставам,че свекито стана и трябва да си продължим чистенето
Гушки на всички !
Да "уплътнявам" ли с бисквите, плазмонки или нещо друго?
45-ти № сигурно ще го минем. Купих на К и К, маааалко са му големи, но продължава у дома да си ходи по чорапки. Сигурно и тях ще използваме толкова, колкото Светлиновите. 

.Дано се оправи по бързо
милото.
И....спокойно ей,чуваш ли, да не се нялага да се повтарям
(дано малко си се поразвеселила 
А за почивката-няма я -пак аз си ги гледам децата
Имаме много място за бягане и не се спира